reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No i jestem ;-)
Wizyta u lekarza "zaliczona", sprawa z ewentualnym wielowodziem rozwiązana-wszystko jest w porządku,tak jak już wcześniej lekarz mówił, taka moja uroda,że brzuchol jest duży:-)
I co najważniejsze i najwspanialsze- wiemy z mężem na jaki kolor malować pokoik:-D będzie mały JACUŚ :cool2:
gratuluję syneczka:) imię macie mało spotykane w dzisiejszych czasach:) przynajmniej ja znam jednego kolegę Jacka w moim wieku;)

Umi tata w liście podkreślił, że nie chce byc sędzią, i napisał tylko swoje zdanie odnośnie paru rzeczy.

reklama
vegas a ja znam kilku jacków:-p w tym mojego tatę:-p

ale jakos mam dyskomfort zwracając sie go Jacków po imieniu:-p pewnie dla tego ze mam swiadomosc ze tata to Jacek:-p Miałam to samo jak mówiłam do mojej kolezanki która ma tak samo na imie jak moja mama:-D

vegas a ja znam kilku jacków:-p w tym mojego tatę:-p

ale jakos mam dyskomfort zwracając sie go Jacków po imieniu:-p pewnie dla tego ze mam swiadomosc ze tata to Jacek:-p Miałam to samo jak mówiłam do mojej kolezanki która ma tak samo na imie jak moja mama:-D
hehe znam to. Moja mama to Ela i jak miałam w ławce szkolnej koleżankę Elę to też dziwnie się czułam mówiąc jej imię:p

Dziś z mężem oglądaliśmy działki. Za 42 tysiaki działka obok babci J. Może kupic działkę i gotowy domek? Zobaczymy jak już będzie tak daleko.. No albo budowac domek:) Niedaleko Pszczyny są domki do wykupienia. Ekipa nam przywiezie go na naszą działkę;D

Ostatnia edycja:
Umi- nie wiem czemu, może ma biodra szerokie. Ja pampersy może i 5 dopnę, tylko potem cały obtarty był no i na górze przykrótkie było. A tak ma przynajmniej komfort.
A te bella flexi co mam to naprawde zaniżone rozmiarowo, 6 są dużo większe. Jak mu się skończą to kupię 5. Całkiem się u nas sprawdzają, cienkie są, dość chłonne, i fajne szerokie zapięcia.

Moja Perła nosi trójki. I sprawdzają się i Huggies - nie za duże, nie za małe, w sam raz, tak samo Babydream i Pampers Active. U nas trójka to trójka hehe.

hmmm u nas obtarcia tylko popampersie były... Młody mi co 5 min jeczy:/ zwariuje... nie spał dzis wcalew dzien podobno:/

a właśnie chciałam was zapytać o te babydream.. dobre są? chciałam kupić,ale nic nigdy o nich nie słyszałam,więc nie wiem czy warto.

Vegas- trójki?!!?! ale chudzinka!!! Zuzia od 7 albo 8 miesiąca na 4-kach jest :-)
Babydream uwielbiam najbardziej. Tanie, ale super. Delikatne i mają dobrą chłonnośc.

Mój mąż wpadł na ten pomysł w drodze powrotnej od lekarza,a mnie się tak spodobało,że został Jacek:-) mam o parę lat starszego kolegę o tym imieniu,w którym tak na marginesie kiedyś się podkochiwałam:-D no w każdym razie udało się - imię nie jest oklepane i nie krzywdzące (mam nadzieje) także jest pięknie;-)

reklama
Do góry