reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi choinka do niedzieli palmowej rozwaliłaś mnie :-D:-D nie trzeba było rozbierać zamiast bombek pisanki powieszać i gites :-D

Vegas Nie wiem jakie u Was są ceny, też chcieliśmy postawić nowy dom, ale cała biurokracja, architekt, nadzór budowlany, pozwolenia etc. ok. 30tyś. by wyniosło, więc lipa.
W 3 jeszcze śmigacie, to na prawdę masz chudzinkę.

Paula trzymam za słowo, jak nie zadzwonisz to ukatrupię! :-D
Dla Brata 100 lat królewno :-D dobre, należy mu się :-D

Szukałam i w końcu znalazłam numer do gina który mnie prowadził na patologii ciąży. Przyjmuje w szpitalu i prywatnie, oczywiście na NFZ nie ma co lczyć, bo kilometrowe kolejki, jutro będę dzwonić, pytać jakie ceny prywatnie śpiewają.

E:

Trinaa gratuluję Jacusia :-)

Vegas Julka też bardzo często śpi w takiej pozycji :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas słodka akrobatka z tej Martynki:-)
Umi każdemu się tak może zdarzyć, przynajmniej byłaś oryginalna z tą choinką:-)

Vegas chcę zrobić cytologię i stopień czystości, tak profilaktycznie.

E:

:-D:-D świetne pozy, MArtynka chyba lubi przytulać się do ochraniacza :-D
aha, rozumiem. Ja miałam w październiku cytologię, na szczęście dobrze wyszła.
Noo Martynka śmieszne pozy robi, tuli się do roga łóżeczka, bombowo to wygląda:D

Trinaa chyba chodzi o mnie :-p Jak to Ci powiedzieć ona nigdy się w tańcu nie p****oli, dobra z niej specjalistka, ale jest strasznie nie miła ( łagodnie powiedziane) nie raz widziałam jak ktoś z od Niej z gabinetu z płaczem wychodził. Pożarłam się z Nią na Amen.

Laski jakaś nadzieja for me. W czwartek idę o 9 z cv do pewnej firmy, potrzebują asystentki stomatologa. Doświadczenie nie jest wymagane. Ciekawe co i jak. Kto wie..;)

reklama
Przepraszam kaamaa bujam coś w obłokach nie wiedzieć czemu:-D powiem Ci,że ja też musiałam zmienić gina,pisałam o tym nawet kiedyś tutaj. Na początku ciąży,miałam masę pytań i wiadomo pierwsze co to do lekarza,a ten patrzył na mnie jak na jakąś kretynkę...że co,może za młoda jestem:wściekła/y:

Vegas trzymam kciuki żeby się udało:-)

Do góry