reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas jak coś to pewnie będę mogła Ci oddać '3" Activa,bo Maja zaraz z nich wyrośnie ;-) Powodzenia na rozmowie. Słodkie zdjęcia

Paula Babydream są w sprzedaży po 2 sztuki - można spróbować koszt chyba 2 zł. ja miałam raz,ale wtedy były jeszcze na nia za duże.

Umi ja więcej na temat cioć się nie wypowiadam-obojętnie czy zakumam czy znowu nie zaczaja ;-) :-D

lenka moja ma jakiś duży brzuch i szybko wyrasta z rozmiarów.

Trina gratuluje chłopca.

Nie wiem jak mam obcinać pazury mai. Za każdym razem się podrapie. Teraz ma szrame od nosa aż po ucho:baffled:

reklama
daff bo zapomniałam zapytac czy ci dzis czasem nie przyszedł chomik.Ja mam awizo bo oczywiscie mnie nie było i sie zastanawiam co to:-p No ale dogadałam sie z gościem, że mi do pracy jutro podrzuci
lolkak to bedziesz wiedziała na przyszłość.:-p O ile dobrze licze to w przyszłym tyg będe siemusiała wybrać do biedronki
paula u nas jest tak ze choinka moze stać do gromnicznej potem sie powinno rozebrać:-p a co do ozdób urodzinowych to wiesz co idealne na 18 nastek!!! brat bedzie ci wdzieczny myśleze jego znajomi tez:-p

no wlasnie nie chcialo mi sie juz wczoraj wchodzic na kompa ale teraz mialam to zrobic i napisac ze chomik wczoraj dotarl:D
usmialam sie z julkijak zanim gania i go pzrewraca na bok bo wyczaila ze wtedy nie ucieknie jje... polowe zaslinila.. no i fakt ze wlaczonego chomika do wlosow zblizac nie mzona bo strasznie wciaga i boli okropnie:D...
dlatego daje jej go wtedy kiedy posiwecam jej 100% uwagi albo wyjmuje baterie:D

Witam się i ja :-)

Nina mi wczoraj o 18 zasnęła :dry: i już stwierdziliśmy niech śpi do rana ... ta wstała mi po 3 :dry: zrobiłam jej mleko przyniosłam zabawki o które prosiła położyłam się u niej no i ja spałam a ta się bawiła tymi zabawkami :sorry: a jak się jasno zrobiła poszła do dużego pokoju gdzie spał Kuba i były zabawki i tam się do rana bawiła -_- co to jest za dziecko :-D :-p

UMI - nieźle z tą choinką poleciałaś :-D chociaż my kiedyś też do wiosny trzymaliśmy ale na balkonie :-D

PAULA - hehe nie nie :-p chodzić to ona zaczęła jak 10 miesięcy miała :-p

LOLKAK - no bo weź tu cały dzień nadrabiaj :-D można się nieźle zakręcić :-p ...jak to jak ? nożyczkami :-D :-p

TRINAA - gratuluje Jacusia :-)

KAAMAA - to ja mam koleżankę która ma już 3 letnią córkę a ostatni raz u gina była jak rodziła nawet po porodzie już nie była kontrolnie :sorry: ogromna głupota moim zdaniem :no:

to super,że Julka ma fajną zabawę, gorzej z mamą ;-):-D A jak Ty się czujesz? Zapisałaś się dzisiaj do lekarza?

dziewczyny u mnie ci lekarze to ten tel chyba wyciszaja i nie dobieraja... nikt mnie tam nie odbiera ale dzis ciut lepiej katar juz mnie nie meczy tak mocno....
troche kaszel emczy ale wcinam flegamine julki;p;p

co do zabawki to fakt.. nagram wam pozneij jak ona go delikatnie probuje zlapac.

Helloł :-)

Femme masz nie zmordowane dziecko :-D a teraz co robi? śpi?

A z tą babką, to na prawdę głupota, ale w końcu to jej organizm.
Ja mam koleżankę, która jest zarażona wirusem HPV u gina była rok temu ostatni raz, znając ją to szybko tam nie zawędruję.

Lolkak
obcinaj jak najczęściej, raz w tygodniu to minimum.

Vegas trzymam kciuki ;-)

Daffi jak to w przychodni nie odbierają? :confused: ja już bym dawno zmieniła. Łaski nie robią :dry:

Witam.
Piszecie jak szalone a ja jak zwykle czasu nie mam żeby odpisać. WIęc odpisuje tylko na to co rzuciło mi się w oczy.

Daffi Zdrówka.
Młodamamusia Super brzusio.
Gosuia92 Dobrze że z bioderkami wszystko ok.
Vegas Szkoda że tata nie odniósł się do tego co się działo w piątek. Ja kiedyś myślałam że pisanie listów jest lepszym rozwiązaniem, ale tak nie jest tak naprawdę. W liście za dużo się pisze emocji i to tylko pod działaniem chwili. Ja tak mam, dwa razy tylko do S napisałam a teraz wolę rozmawiać.
Kamaa A może suche są dlatego czerwone?
A co do choinki.
Dwa lata temu jak rozebraliśmy ja po Trzech królach tak stała aż do jesieni ale rozebrana.
Resztę napisże potem.

KAAMAA - w przedszkolu już jest :-p ...najlepsze że obudziła mnie tylko żebym jej przyniosła mleko i te zabawki i później sama się bawiła nawet mnie nie budziła :-p .. ja tam do gina co 3 miesiące średnio latam się zbadać i po tabletki :-p wolę mieć wszystko pod kontrolą :-p

Kurde śpiąca jestem a spać nie mogę jakie to jest wkurzające -_- .. miałam dzisiaj na sesję zdjęciową jechać ale kurde jeszcze samochodu nie mamy :no: już się 3 tydzień z kolesiem umawiam :angry: po tv mieliśmy jechać i może do kina wieczorkiem z czego też dupa wyjdzie :sorry:

reklama
Do góry