Kamiśka :)
Fanka BB :)
Femme to powiedz tym babką że już w pampki nie robi i sobie nie życzysz żeby dzieciak się kisił.
Najśmieszniejsze jest to że strasznie lajtowo podeszłam do tego że mogę być w ciąży, więc stresu nie było.
M to latał do łazienki co chwilę test sprawdzać czy aby drugiej kreski nie ma, naiwniak
Zmobilizował się, wiosną zaczynamy wykańczanie piętra, a w tym pokoik dla dzieci, napalił się na drugiego potomka
Najśmieszniejsze jest to że strasznie lajtowo podeszłam do tego że mogę być w ciąży, więc stresu nie było.
M to latał do łazienki co chwilę test sprawdzać czy aby drugiej kreski nie ma, naiwniak
Zmobilizował się, wiosną zaczynamy wykańczanie piętra, a w tym pokoik dla dzieci, napalił się na drugiego potomka

;-) No będę musiała sobie z nimi pogadać ...a co ostatnio odwaliły przyszłam po Ninę wcześniej do przedszkola i akurat wychodzili na spacerek ja patrze a ona w samych rajstopkach i na to leginsy
no kosmos bo one myślały że ona tak przyszła a w szatni miała spodnie grube tyle że dzieciaki poprzekładały 
a z -3 było
to nawet jak bym ją bez spodni przyprowadziła to powinien ktoś albo do mnie zadzwonić że chcą wyjść i mam donieść albo takie nieubrane dziecko zostaje w domy a nie na mróz w leginsach
to powszechne w przedszkolach, w naszym późną jesienią dzieci biegały w koszulkach i rozpiętych kurtkach