reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kiniorek szkoda.... mam nadzieje ze znajdzie jednak cos szybko...

Mój własnie pojechał na rozmowe.... kurcze ale mam stresa....

reklama
daffi tak pity mozna rozliczyc do konca kwietnia..
A pracodawcy mają czas do konca chyba lutego dac rolziczenie pracownikowi.

daffi tak pity mozna rozliczyc do konca kwietnia..
A pracodawcy mają czas do konca chyba lutego dac rolziczenie pracownikowi.

no wlansie u mnie kwestia jest taka ze do dzis a moj nie dostanie dzis nie wiadomo kiedy dadza bo ksiegowy jeszcze nie zrobil rozliczen!!!

My już po spacerze,ale wróciłyśmy baaardzo szybko,bo Maja oczywiście zaczęła się drzeć jak opętana:dry:

Daff najwyżej pracodawca będzie miał problemy dla was to nie problem,no chyba,że strasznie wam się śpieszy z rozliczeniem żeby dostać zwrot podatku. Na złożenie pitu jest czas do 2maja,bo ostatnio dzień kwietnia wypada w sobotę-dlatego jest dłużej

Vegas my już pity wysłaliśmy. Nie mogę się doczekać kiedy ta kasa przyjdzie :-p

łee a ja dopiero jutro mogę grać, a spróbowałabym tym sposobem Daffi :tak:;-)

Daffi smakowało Julce? :-D:-D Zuza też jak dorwie puszkę po piwie to też pić chce :dry:
Julka ma świetne włosy, chyba zawsze będę się nimi zachwycać ;-)

Eliza i jak tam? wiadomo już coś?

wrócił własnie :-) kurcze jestem szczesliwa normalnie.... facet jutro badz pojutrze bedzie dzwonil i powie kiedy M ma przyjechac na szkolenie :-D i od tego zalezy kiedy prace zacznie:-) moze w tym tyg lub w nastepnym :-) do tego jak uslyszalam ze bedzie mial 2x tyle pieniedzy niz ma tutaj to bylam w szoku... do tego normalnie setki za soboty i niedziele... to chyba sen.... :-p ale póki umowy nie zobacze to nie uwierze:-)

reklama
Do góry