reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

w szkole hardkor na maksa ale pociesza mnie to ze zostały mi tylko dwa miesiące i ciągne od weekendu de weekendu... wczoraj skończyły mi sie ferie i jest masakra ale byle do maja...;-)
co do zmierzchu to ja przeczytałam wszystkie częsci dal mnie pierwsza i ostania najlpesze :-) ;-)

reklama
paula super, że ciuszki sprzedałaś ;-) ja bym też chętnie coś od Ciebie kupiła jakbym miała mniejszą córę:-p śliczne te ciuszki masz :tak: jakbyś wystawiła taką paczkę na allegro to sporo kasy byś zarobiła ;-)

paula dziennie dziennie klasa maturalna nie opłacało mi sie odkładać na póżniej tego co juz zaczelam...;p;p
dobra laski ja zmykam bo o 6 pobudka do szkoły a nie moge sie po feriach przestawić postaram sie zagladć regularnie w miare możliwości oczywiście :*

paula ja chyba powoli też będę, bo słyszę, że mąż śpi:-p chrapie :sorry2:

fikusek taka sesja to fajny pomysł, tylko jak dzieci już chodzą to różnie może być :-p moja nie chciała usiedzieć w miejsu i ciągle biegała nie tam gdzie powinna:-p Zrobionych miała naprawde dużo zdjęć, ponad godzine sesja trwała, a do czegokolwiek nadawało się z tego zaledwie kilka :-p

Śliczna jest Zuzia, a piórka podrzucała w górę?

Idę poćwiczyć, bo rano trzeba wcześnie wstać, jak zwykle :-p Zapomniałam zasłony zaciągnąć, jutro muszę w końcu sprawdzić, czy zasłonięcie okna wydłuży sen małej.
Jutro i tak muszę wstać o 6, żeby do pracy jechać, więc dziś już nie będę kombinować z zasłonami ;-)
Mróz już zelżał, więc mam nadzieję, że sobie nic nie odmrożę na rowerze :-D

hej
pierwsza? :szok:

Kurcze wczoraj dobre wiesci a dzis rano odpalam kuchenke a tu cisza.... gaz sie skonczyl... :dry: jak nie urok to sraczka :-D ale cóz;-) małz na pierwszej zmianie... jakos do 15 musze wytrzymac ;]
Dzis zapowiada sie łaaadna pogoda wiec koło 10 wyruszamy a spacerek :-)

anetka sliczne te foty małej, a najlepsza ta w tym kapeluszu :tak:
misia witaj ;-)

hej
pierwsza? :szok:

Kurcze wczoraj dobre wiesci a dzis rano odpalam kuchenke a tu cisza.... gaz sie skonczyl... :dry: jak nie urok to sraczka :-D ale cóz;-) małz na pierwszej zmianie... jakos do 15 musze wytrzymac ;]
Dzis zapowiada sie łaaadna pogoda wiec koło 10 wyruszamy a spacerek :-)

anetka sliczne te foty małej, a najlepsza ta w tym kapeluszu :tak:
misia witaj ;-)

u nas tez piekna pogoda,slonce swieci,moglo by byc tylko cieplej :) no ale na spacerek tez wyjdziemy:)

co raz wczesniej robi sie jasno na dworze i Alan mi wstaje juz o 6....kurcze a co bedzie w lecie? o 4 bedzie wstawal?

reklama
koniczynka podrzucała :tak::-)

Już po 8 a tu taki mały ruch? My wstałyśmy dzisiaj o 7:30, umyłam włosy, zaraz będę ubierać Zuzkę i jakieś śniadanko muszę jej zrobić, tylko nie mam pomysłu jakie.. :sorry:

Do góry