reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
fikusek a ja nie mam parówek, bo Zuzia wczoraj wszystkie zjadła:-p może płatki z mlekiem, albo wezmę ją do lodówki to mi sama powie co chce :-p

u mnie dzieciaki tez parówki dzis jadły :-p

fikusek to wybraz sobie ze Miki jak sie urodziltodokonca lata wstawal rano kolo 4-5..... kolo 6 zasypial na godzinke i tyle ;] mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie,choc on tez juz wstaje codziennie kolo 6... porazka...

Witam

I u nas ładne słoneczkom
Zuzia tez wstała po 6 masakra jakaś:-)

Anetka bede się powtarzać , Zuzia to ślicznotka
A co do szafki to fajnie, jak mnie zweryfikują tez zaczne sprzedawac , moze coś pójdzie

fikusek moja tez coraz wczesniej wstaje

Eliza jak Alan byl maly to tez kolo 5 wstawal:) ale pozniej to kolo 8 a najwczesniej o 7.
Malwina to chyba wina tego ze jasno sie robi wczesnie,no nie?

Melduję się i ja :-)

Paula ja też jestem zadowolona z targu :-) Maja pewnie też będzie:-)

Noc mnie wykończyła. Majka zaczęła o 21:40 i co godzina do 4 a później zero snu. Kimnęła się o 6:30 na 20 minut i znowu szaleje :dry: Jakiś szatan:eek:

Co do wstawania to nam zasłonięte okna nie pomagają :-D

My już po śniadanku :tak: zrobiłam Zuzce chlebek z serem żółtym i wsadziłam do piekarnika, zapiekł się i zjadła :tak: lubi taki :-p
W ogóle Zuzia świetnie mówi na chleb "Bla" czy "Blia" :sorry: kiedyś mówiła "Bliablia" :sorry::sorry: nie wiem skąd jej się takie "słowo" wzięło :dry:

Paula mam wszystkie części ;-)

Anetka świetna ta sesja, Zuzia ślicznie wyglada :tak:

Misia podziwiam Cię, ja na bank na Twoim bym sobie odpuściła szkołę :dry:

Julka o dziwo dzisiaj wstała o 7.
My też dzisiaj za śnIadanie jedliśmy.

Pogoda super, więc jak wyprawię M do roboty to też ruszamy na spacer.

My już po śniadanku :tak: zrobiłam Zuzce chlebek z serem żółtym i wsadziłam do piekarnika, zapiekł się i zjadła :tak: lubi taki :-p
W ogóle Zuzia świetnie mówi na chleb "Bla" czy "Blia" :sorry: kiedyś mówiła "Bliablia" :sorry::sorry: nie wiem skąd jej się takie "słowo" wzięło :dry:
ja jak bylam mala to mowilam na chleb "gusiec":-D

reklama
Mój syn dzisiaj jak szlismy do babci mówi mama śam. No to go pusciłam i jestem pod wrazeniem jak ładnie szedł. Nie uciekał:biggrin2: a w ogóle to śam to czasem mu wychodzi jak cham:-D. Nie wiem czemu jak słysze dzieci to wszystko tak miekko mówią przez ś, ć a ten wszystko przez "ch" tak twardo strasznie. Nie powie bułka tylko np bucha. To ch jest za kazda litere której nie umie wypowiedziec:/

Daffi
inne ciuszki bo ja przebrałaś dla niepoznaki:-D
elizka gratki;-)
fikusek sliczna kurteczka i buciki ale kurteczka mi sie bardziej podoba:-) super jest
anetka ja tak z moim T. mam co dziennie robie obiad albo sprzatam i słysze "Anka!! mały rozwala w pokoju ( cos tam)". Pomijam fakt ze on siedzi 3 metry od niego i mu sie dupy ruszyć nie chce. Ale ja z kuchni mam lecieć i małego pilnowac... No i jeszcz jasnie panu obiad robic. Mój mnie wczoraj tak wnerwił ze kazałam mu sprzatnać 2 pokoje... nawet poodkurzał:cool:. A kuretczka fajna zuzia bedzie jak metalówa albo dziecko motocykla:-) moja mama chce taka Kacprowi kupic tzn chłopięcą:-p Bo oni maja swiźa na punkcie motorów to wnuczek tez musi miec cos motorowego:-D.
Zuzia na zdjeciach wygląda przebojowo:-)
pati... a był na tej szatce jakis napis? mozna to zgłosic jako przywłaszczenie własnosci. To nic ze nie kosztuje fortuny ale to jest Twoje. Moze było tam cos wyszyste tak zeby udowodnic ze to Twoje.

Do góry