reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam i ja z rana szybciutko

Zuzia wstała dopiero o 8 :szok: i tylko 2 razy się przebudziła takze się wyspałam:-D

Co do cen, masakra, wczoraj wydaliśmy 100 zł a nic nie kupilismy, jakieś soki tylko

A w YCD wczoraj tanczyła była dziewczyna M, Edyta,nie wiem jak tanczyła bo siedziałam w wannie.. Jak ktos pamieta niech zda relację:-p:-p

martynka gratulację

anetka jak tatuaż????

Martyna jest to możliwe...... Kuba został poczęty też właśnie przez jeden raz..... No to pozostało tylko pogratulować....
No i R sie dodzwonił....oh nigdzie nie jade.... Bo maja komplet pacjentów a lekarz jest jeden. Pielegniarka wytłumaczyła mu że jak przepuklina sie chowa to nie ma źle trzeba obserwować to szczególnie jak dziecko sie denerwuje kaszle czy płacze.... zapisala nas na wtorek.... ale powiedziała że jakby sie cos działo to od razu na pogotowie mamy jechać.... teraz musze tylko to skierowanie załatwić...... oh...

Martyna jest to możliwe...... Kuba został poczęty też właśnie przez jeden raz..... No to pozostało tylko pogratulować....
No i R sie dodzwonił....oh nigdzie nie jade.... Bo maja komplet pacjentów a lekarz jest jeden. Pielegniarka wytłumaczyła mu że jak przepuklina sie chowa to nie ma źle trzeba obserwować to szczególnie jak dziecko sie denerwuje kaszle czy płacze.... zapisala nas na wtorek.... ale powiedziała że jakby sie cos działo to od razu na pogotowie mamy jechać.... teraz musze tylko to skierowanie załatwić...... oh...

to dobrze ze chciaz jestescie zapisani,no i termin nie odlegly.

hej dziewczyny :) dawno mnie tu nie było. mam ostatnio strasznie malo czasu, bo Kacper w ogóle spać nie chce, a jesli juz zasnie to i ja padam. do tego jeszcze nauka(dalej indywidualne nauczanie mam), bo matura juz za niecale 2 miesiace. szczerze mowiac strasznie sie za wami stesknilam. czytajac was czasami widzialam pare nowy mam, więc witam :) u mnie jakos ostatnio zaczelo sie z S. ukladac. spedzamy razem weekendy narazie, a jak mature napisze to sie do niego wprowadze. postaram się częściej do was zagladac.

martynko idz do lekarza albo zrob test z krwi betaHCG jesli mozesz odplatnie to jest chyba niedrogie badanie.. ale bedziesz wiedziec.

My po naukach. Prowadzi je ksiadz który był u nas po kolędzie w tym roku. super gość:biggrin2: Pośmialiśmy sie troche. Nie wiem po co oni zrobili rejstracje elektroniczną skoro wiecej niz połowa osób którzy sie tak zapisali nie zostali wyczytani na poczatku i muieli sie zapisac jeszcze raz:-D w tym ja. A ja juz myslałam ze to ja cos z zapisami pochrzaniłam a jak zobaczyłam ile ludzi ruszyło po naukach do ksiedza to dosłownie szkok. No a potem paluszki piekłam ale nie zrobiłam jeszcze wszystkich bo mi sie spać chciało:-D

martynka
Co do becikowego juz nie jest tak ze trzeba do 10 tygodnia ciąży zgłosić sie do lekarza, teraz trzeba przedłożyć zaświadczenie ze w czasie całej ciaży przynajmniej raz było sie u lekarza lub położnej
Justys
tez tak raz miałam z tym ze my mamy 2 pary kluczy a i tak wszystkie zgarnął mój T.
konniczynka
to dobrze ze nie masz taryfy ulgowej:-p a co do nauk mielismy podobnie:-p + stwierdzenie ze niektórzy ida do slubu szybko bo muszą i zaraz stwierdził ze źle sie wyraził i sprotowała ze czas ich goni ale to tak fajnie powiedział ze mi sie smiac chciało
kiniorek a ja by poszła pokazac to lekarzowi

reklama
Do góry