reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dobra dajmu już spokój tej dziewczynie...

A ja zaraz połozę Z do spania, a sama chyba sobię pizze zjem. Jak tłusty czwartek to tłusty, a jutro bede płakać ze gruba jestem:confused:

Coś mi waga w miejscu stoi, Przed ciąża ważyłam 48 kg a teraz cały czas 56 , chociaz 3 kg bym chciała zżucić ale mi nie idzie:angry:

Ja juz zrobilam wsio, faworki tez tyle ze ostatnie dwie serie z Mikim na reku i myslalam ze zwariuje:wściekła/y::baffled:
teraz zjadl cyca i idziemy na dwor:tak: odreaguje pchajac wózek :sorry2::-D :-p

Zuzia z kuzynem:)

CIMG1777.JPG

A tu wieczorne zabawy

bez

Eliza i jakwyszły?

Ja robiłam na dwie tury tzn. dwa razy ciasto robiłam i pierwsze mi nie bardzo wyszło :dry: za mało piwa dałam.
ALe drugie pychaaaa ;-)

Vegas to faktycznie chamsko zrobiła. Wiem co czujesz, Julka była raz w życiu chora i to teściowa ją zaraziła, wiedziała a i tak na ręce ją brała :dry:

Zdrówka dla MArtynki :*

Malwina śliczna Zuzia.

Półgodziny temu dzwoniła moja bratowa że wpadną do Nas dzisiaj, za 3 tygodnie ma termin porodu już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć jej brzuszek.

Malwina słodcy są... szczególnie Zuza z wiaderkiem na głowie :D:D:D
Co do ślubu to my narazie nie planujemy... przyszłość pokaże co i jak w tym kierunku bedzie robione... :):)
ja posprzatałam całe mieszkanie doszczetnie... porządek w zabawkach.. musialam sie czyms zając by co chwile nie patrzeć czy przepuklina znów wyskoczyła.... dzis już 3 razy było masowanie.... za pierwszym razem gdy płakał to nie mogła sie schować... trwało to dłuższa chwile... ale masowanie przyniosło oczekiwany skutek.... boje sie tego troche... że nie zauważe tego jak wyskoczy.... ehhh panikuje :zawstydzona/y: :-(

Partycja spokojnie, na pewno wszystko zauważysz, nie bój się pamiętaj że dzieciaki doskonale wyczuwają Twoje emocje....

Mi też się marzy biała suknia weselisko ech....

Może kiedyś... jak będziemy bogaci :-D:-D

reklama
Kama wiem ale jakoś nie potrafie byc spokojna....Kuba zasnoł... Seba koloruje obok mnie. Za półtorej godziny Misiek bedzie w domu.... Ostatnio częściej go nie ma jak jest i tęsknie za nim.. za wieczorami w jego ramionach. No ale zarabia, bysmy mieli jaknajlepiej to nie narzekam....

Biała suknia... też bym chciała :)

Do góry