reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malwina jeśli masz jak to zachodzisz do operatora przedłużasz i w ciągu 24 h masz już s powrotem net, przeważnie już po 2-3h śmiga.

Pati próbowałam ech... ale brak mi motywacji.

Kubuś przystojniaczek malutki ;-)

On to przynajmniej jak człowiek czapkę na głowie nosi, Julka to przeważnie rajstopy zarzuca :-D
a to widzę większośc dzieci tak ma. Moja albo nosi moje kolanówki na swoich barkach albo w czapkach biega po domku:)

O boshe laski, taka pogoda a wy przed kompami i tyyyyle mialam nadrabiania... :-p :dry:

Super kiecki wstawiałyscie :tak: kazda mi sie podobała :-)
Co do rozmiarówki po porodach to ja teraz mam 38-40 :tak: :-) tyle ze u mnie to problem jest z brzuchem bo mam flaka atak to 40 jest w udach za duza.... :dry:

Daffi gratulacje!!!! Kurcze ale ci zazdroszcze:-p ja to mam jakiegos pecha chyba... :-p
Kasiuch fajnie ze sie odezwalas, i gratki nastepnych zabków:-)
Patrycja fajny Kuba :-D

My na dworze byc od 10do 11:30.. teraz obiad zjedzony i tez pewnie za niedlugo kolo 13-14 wyjdziemy :tak:

anetka ja tak miałam za pierwszym razem:-D
daffi ile wynosi podatek od nagrody?
vegas ale ci zazdroszcze ze mała tak dłygo spi mój to tylko jak nie moze to by tyle spał a jak przychodzi weekend to o 6 wstaje:/
lenka a ja uwielbiam wygrywac książki:-p

Jak tak ogladam te wasze zdjecia pod wpisami to sie napatrzec nie moge :) sliczne malenstwa macie :) mam nadzieje ze moje bedzie rownie sliczne :) hehehe... ja dzis mam apetyt straszny :)non stop jem.moja pani doktor powiedziala ze jak tak dalej pojdzie to jak szafa bede wygladac :)

Eliza jaka pogoda? U nas zimno :-p

umi to właśnie był mój pierwszy raz :-D:-)

anna na pewno będzie równie śliczne a dla Ciebie będzie najpiękniejsze :tak: jak dla kazdej mamy ;-)

pdatek to 10% wartosci nagrody ja musze zaplacic 157zl.
zaraz ide to zrobic:D

na :ninja2: wysle wam patent jak y\wygrac.. przynajmniej mi sie tak udalo. ale to jak wroce kochane bo spiesze sie etraz.

Anetka- wiem ze bedzie dla mnie najsliczniejsze :) ale ostatnio tak jakos mi sie strasznie czas dluzy... na pierwsze ruchy musze poczekać jeszcze bo to dopiero 15 tydz... i tylko zdjecie mi pozostaje :) ah... juz sie nie moge doczekac..:)

Witaj Ania
Umi no długo śpi nawet, ale jak wstaję po 5 z mężem to jestem o wiele bardziej wyspana niż ok 8.
Daffi gratulacje:)) mój lapek ma prawie 4 lata a jest w super stanie. Choc parę razy był już formatowany.
ViKamcia śliczna Twoja córcia:)) Pyzulka słodka:)

Co do rozmiarów to ja noszę 36 jak przed ciążą. U mnie największy problem to dobrac bluzkę w biuście, zwłaszcza bluzeczkę z kr rękawkiem. 'kurczą' mi się momentalnie i mam do pępka haha:D Ale to takie bluzki co w spadku ktoś mi daje, ale nie korzystam właśnie bo piersi na to nie pozwalają.

Moja córa dziś ma wilczy apetyt. Co ona dziś do południa zjadła to szok. I śpi już godzinę. Katarku ma mniej zdecydowanie niż wczoraj:)))

reklama
Vegas hehe ja tez mam problem z piersiami....:/ a przeciez w workach chodzic nie bede ehhhh,mogly by byc troszke mniejsze;-)
Daffi a to jeszcze musisz zaplacic? heh
anetka no jak kurcze u mnie w cieniu jest 10stopni to na sloneczku jest o wieeele wiecej :tak:

Do góry