reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
a to widzę większośc dzieci tak ma. Moja albo nosi moje kolanówki na swoich barkach albo w czapkach biega po domkuMalwina jeśli masz jak to zachodzisz do operatora przedłużasz i w ciągu 24 h masz już s powrotem net, przeważnie już po 2-3h śmiga.
Pati próbowałam ech... ale brak mi motywacji.
Kubuś przystojniaczek malutki ;-)
On to przynajmniej jak człowiek czapkę na głowie nosi, Julka to przeważnie rajstopy zarzuca![]()
Liza
Fanka BB :)
O boshe laski, taka pogoda a wy przed kompami i tyyyyle mialam nadrabiania...

Super kiecki wstawiałyscie
kazda mi sie podobała :-)
Co do rozmiarówki po porodach to ja teraz mam 38-40
:-) tyle ze u mnie to problem jest z brzuchem bo mam flaka atak to 40 jest w udach za duza.... 
Daffi gratulacje!!!! Kurcze ale ci zazdroszcze
ja to mam jakiegos pecha chyba... 
Kasiuch fajnie ze sie odezwalas, i gratki nastepnych zabków:-)
Patrycja fajny Kuba
My na dworze byc od 10do 11:30.. teraz obiad zjedzony i tez pewnie za niedlugo kolo 13-14 wyjdziemy

Super kiecki wstawiałyscie

Co do rozmiarówki po porodach to ja teraz mam 38-40

Daffi gratulacje!!!! Kurcze ale ci zazdroszcze

Kasiuch fajnie ze sie odezwalas, i gratki nastepnych zabków:-)
Patrycja fajny Kuba

My na dworze byc od 10do 11:30.. teraz obiad zjedzony i tez pewnie za niedlugo kolo 13-14 wyjdziemy

umi2
anetka ja tak miałam za pierwszym razem
daffi ile wynosi podatek od nagrody?
vegas ale ci zazdroszcze ze mała tak dłygo spi mój to tylko jak nie moze to by tyle spał a jak przychodzi weekend to o 6 wstaje:/
lenka a ja uwielbiam wygrywac książki

daffi ile wynosi podatek od nagrody?
vegas ale ci zazdroszcze ze mała tak dłygo spi mój to tylko jak nie moze to by tyle spał a jak przychodzi weekend to o 6 wstaje:/
lenka a ja uwielbiam wygrywac książki

Jak tak ogladam te wasze zdjecia pod wpisami to sie napatrzec nie moge
sliczne malenstwa macie
mam nadzieje ze moje bedzie rownie sliczne
hehehe... ja dzis mam apetyt straszny
non stop jem.moja pani doktor powiedziala ze jak tak dalej pojdzie to jak szafa bede wygladac 
Anetka- wiem ze bedzie dla mnie najsliczniejsze
ale ostatnio tak jakos mi sie strasznie czas dluzy... na pierwsze ruchy musze poczekać jeszcze bo to dopiero 15 tydz... i tylko zdjecie mi pozostaje
ah... juz sie nie moge doczekac..
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Witaj Ania
Umi no długo śpi nawet, ale jak wstaję po 5 z mężem to jestem o wiele bardziej wyspana niż ok 8.
Daffi gratulacje
) mój lapek ma prawie 4 lata a jest w super stanie. Choc parę razy był już formatowany.
ViKamcia śliczna Twoja córcia
) Pyzulka słodka
Co do rozmiarów to ja noszę 36 jak przed ciążą. U mnie największy problem to dobrac bluzkę w biuście, zwłaszcza bluzeczkę z kr rękawkiem. 'kurczą' mi się momentalnie i mam do pępka haha
Ale to takie bluzki co w spadku ktoś mi daje, ale nie korzystam właśnie bo piersi na to nie pozwalają.
Moja córa dziś ma wilczy apetyt. Co ona dziś do południa zjadła to szok. I śpi już godzinę. Katarku ma mniej zdecydowanie niż wczoraj
))
Umi no długo śpi nawet, ale jak wstaję po 5 z mężem to jestem o wiele bardziej wyspana niż ok 8.
Daffi gratulacje
ViKamcia śliczna Twoja córcia
Co do rozmiarów to ja noszę 36 jak przed ciążą. U mnie największy problem to dobrac bluzkę w biuście, zwłaszcza bluzeczkę z kr rękawkiem. 'kurczą' mi się momentalnie i mam do pępka haha
Moja córa dziś ma wilczy apetyt. Co ona dziś do południa zjadła to szok. I śpi już godzinę. Katarku ma mniej zdecydowanie niż wczoraj
reklama
Liza
Vegas hehe ja tez mam problem z piersiami....:/ a przeciez w workach chodzic nie bede ehhhh,mogly by byc troszke mniejsze;-)
Daffi a to jeszcze musisz zaplacic? heh
anetka no jak kurcze u mnie w cieniu jest 10stopni to na sloneczku jest o wieeele wiecej
Daffi a to jeszcze musisz zaplacic? heh
anetka no jak kurcze u mnie w cieniu jest 10stopni to na sloneczku jest o wieeele wiecej