reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lenka to chociaż dobrze, że bez pampersa ładnie sika do nocniczka. To może już pora w ogóle nie zakładać mu pampersa? Skoro mówi, że chce ;-)

umi ale ja bym Ci mogła oddać z 35 kg, jakbyś sobie wsadziła w cyce to wiesz jaki byś miala rozmiar.... :-D:-D:-D

ania Kaja bardzo ładne imię :tak:
Fajna z Ciebie laseczka ;-):-p:-p

reklama
dzieki dziewczyny :)
anetka- ciekawe jak dlugo jeszcze taka laseczka bedzie :) :p:D hehe mam nadzieje ze szybko zrzuce kilogramy ktore mi przybeda :)

Ładnie Aniu wyglądasz. Ty Chudzino:) Kaja i Wiktoria ładnie:)

a mnie tradycyjnie łep boli. Jak nie zwalic na tabletki cz pogodę to na @, który już mam prawie 3 dni.

anna kazda z nas miała takie nadzieje na poczatku ciazy :-D hehehehehe, niektórym sie udało, niektórym zostaly jakies niedoskonałosci ;-) ale najwazniejsze jest to by zaakceptowac tez zmiany które ciaza jednak wnosi w nas:tak: tj.u mnie np. rozstepy ;-)

anetka ale tyle to ja sobie sama moge wsadzic w cycki:-D ze swoich gabarytów:-p
anna :-) ładna mamausia z ciebie bedzie:-)
fikusek mnie tez nie dotyczy a twardo sie wypowiadam:-D

Wow, wchodzę a tu taka informacja - Daffi gratulacje, oddaj trochę tego szczęścia... Ja jeszcze w życiu nic nie wygrałam :-D
U nas dzień pełen wrażeń, a to dopiero południe... Kupiliśmy samochód, tyle że jest do klepania, ale mój znajomy sobie z tym poradzi i zrobi po kosztach :-D (jak to dobrze utrzymywać dobre kontakty ze swoim byłym ;-) ), byłam u fryzjera... I jestem zadowolona :-)
DSCF1639.jpgDSCF1633.jpgDSCF1635.jpg
A Wy co myślicie?

ania też miałam taką nadzieję.. niestety mi się nie udało :-p

umi to Ty weźmiesz swoje 35 kg, ja Ci dołożę swoje 35 kg i będzie big cyc :-):-p Tomkowi by się spodobały :-p:-p

cherie gratuluję kupna samochodu :tak: fryzurka fajna, gzywka mogłaby być troszke dłuższa, no ale ona szybko rośnie :-p ogólnie bardzo fajnie się prezentuje i super wyglądasz :tak:

reklama
rozstepy nie rozstepy :) jakos dam rade.. :)
jak narazie mysle tylko aby dziecko bylo zdrowe.
Moj chlopak wolalby Wiktorie...ale mnie jakos Kaja sie bardziej podoba.. :) mam nadzieje ze tak czy siak sie zgodzi ,albo ze dojdziemy do jakiegos kompromisu wspolnie... :)
Mam takiego lenia dzisiaj ze szkoda gadac :) hehehe

Do góry