reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja jestem za spotkaniem bardzo.. :):):)
Moje chłopaki jeszcze nie śpią.. zaraz idziemy myju i spaćku :D:D:D

Dobra ja juz dzisiaj uciekam.... chłopaki zaczynaja szalec ... jutro bede z ranka nie naskrobcie zbyt dużo prosze :p:p:p:p

Spokojnej nocy wszystkim mamusiom... przyszłym i obecnym :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka ja mam kontakt z Clio. Na pewno byłaby chętna. Z Natalią też mam więc nie byłoby problemu. Jakiś ładny weekend wybrać i byłoby spoko.
Vegas właśnie bo Ty z Pszczyny to można byłoby się też ugadać jakoś :)

Kiniorek- jak dla mnie nie ma sprawy, jak jakieś spotkanie w Katowicach, Clio już nie ma tu konta-ale może była by chętna. No i może Vegas?
ja też, ja też, ja też:D:))))

moja Perła już po kaszce i dziś cudnie dała sobie umyc ząbki. Jeszcze nie śpi bo spała popołudniu 3.5h to niech jeszcze poszaleje:-)

Daff widać że Julce się podobało ;-)
My z Paulą się umówiłyśmy że wiosną idziemy na kulki.

Anetka my też z Julką walczymy, drugą drzemkę miała tylko 15 minutową więc nie wiem skąd siłę ma :dry:

Vegas kuruj się, zdrówka!

Mi M przywiozł kebaba zimny ale pyszny :-D
Kurcze ja też bym Julię chętnie zabrała do ZOO ale nasze w remoncie jest i będzie otwarte dopiero w 2012 :dry:

Vegas to się trzeba ugadać tylko i spotkać się :)

Ja tak myślę że dobrze by było na Dzień Dziecka! Na pewno by była to dla dzieciaków frajda i niespodzianka :)

Kama to wbijaj na Śląsk :-)

Zuzia zasnęła :-)

patrycja dobranoc :tak:

kama, paula jak ja Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie.. też chce żeby ktoś koło mnie mieszkał :sorry2:

Ja mam nabliżej Asheare, ale co z tego jak jej nie ma...
Na moim zadupiu nikt nie mieszka :no::wściekła/y:

Ok ja spadam, jutro muszę wcześnie wstac na uczelnie,a poza tym czuje sie dziś podle przez to przeziębienie, może przez noc mi się polepszy

Kiniorek musiałabym być zdrowo kopnięta żeby przez pół polski jechać do ZOO :-D

Anetka to pakuj walizy i dawaj na podlasie :-D

Wiesz w sumie to my też mamy do siebie sporo bo 60 km.
Spotykamy się po środku w Białymstoku.

reklama
Do góry