reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Hej,
Ja wpadam tylko na chwilę, bo piszę z komy-net odmówił mi posłuszeństwa
M mnie wczoraj tak wk
ił,że nie wiem. Mam ochotę go wywalić z domu... nawalił się wczoraj i do teraz śpi, w pokoju wali jak z meliny, butelek pełno ledwo da sie przejść. Szkoda gadać..
Może wieczorem się uda podczytać :-)
Ja wpadam tylko na chwilę, bo piszę z komy-net odmówił mi posłuszeństwa

M mnie wczoraj tak wk

Może wieczorem się uda podczytać :-)
kiniorek91
Fanka BB :)
Hej...
JA dalej dwupak nosz kurde... Ale zobaczymy co jutro bo położna mówiła żebym do południa przyjechała. Dzisiaj długi spacerek do brata mam i powrót do domu. Może coś ruszy. Co do nudnego dnia- owszem zgadzam się. Może coś się to rozwarcie powiększyło? Byłoby miło.
No nic. Będę dalej podczytywać ;-)
JA dalej dwupak nosz kurde... Ale zobaczymy co jutro bo położna mówiła żebym do południa przyjechała. Dzisiaj długi spacerek do brata mam i powrót do domu. Może coś ruszy. Co do nudnego dnia- owszem zgadzam się. Może coś się to rozwarcie powiększyło? Byłoby miło.
No nic. Będę dalej podczytywać ;-)
themartynka2010
kiniorek... dzis to nie ma za bardzo co podczytywac ;-)

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Mąż wrócił z córą po 13, Mała oczywiście pływak w galotkach bo mąż jej nie przewinął;/ i jak o 6.20 się dziś obudziła tak zasnęła dopiero po 15, wcześniej nie chciała, chyba zbyt dużo atrakcji do południa miała
ii muszę się pochwalic, że mąż został majstrem/mistrzem. Miał zostac w lipcu jakoś, ale nie wypaliło. Teraz od poniedziałku zaczyna jako majster i mam nadzieję, że finanse się zwiększą:-) 2.5 tysiaka było fajnie, ale przy ratach fajnie byłoby więcej
ale coś na pewno podskoczy.
ii muszę się pochwalic, że mąż został majstrem/mistrzem. Miał zostac w lipcu jakoś, ale nie wypaliło. Teraz od poniedziałku zaczyna jako majster i mam nadzieję, że finanse się zwiększą:-) 2.5 tysiaka było fajnie, ale przy ratach fajnie byłoby więcej
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Przed chwilą wrociłam ze spotkania z Paulą, świetnie było i znowu biadaczkę na śmierć zagadałam
Anetka,Vegas, Fikusek zdrówka życzę i kurować się szybciutko :-)
Eeeee dzień Teściowej to nie dla mnie
myślę że zna datę urodzin Julki a oprócz Niej ma jeszcze 4 wnucząt.
Lolkak przywal mu w łeb
albo szyszkę w zad
, pewnie nie poczuje ale wiesz jaką Ci to przyjemność sprawi
W Białymstoku są chyba ze 3 sale zabaw ale nie chce mi się teraz linków szukać
Idę robić żeberka, pyszota!

Anetka,Vegas, Fikusek zdrówka życzę i kurować się szybciutko :-)
Eeeee dzień Teściowej to nie dla mnie

Lolkak przywal mu w łeb

W Białymstoku są chyba ze 3 sale zabaw ale nie chce mi się teraz linków szukać

Idę robić żeberka, pyszota!
themartynka2010
my chyba w tygodniu pojedziemy do kolorado... w warszawie jak bedzie ładna pogoda....
vegas.. to tak samo jak mój narzeczony .. jak jestem w szkole to nie przewija gabi czesto.... a z kupka to wogule ... nie umie jej przewijac poniewarz gabi nie moze uzywac chusteczek wiec ja ja zawsze podmywam jak zrobi siusiu duzo albo kupke ale narzeczony ma z tym problem...
vegas.. to tak samo jak mój narzeczony .. jak jestem w szkole to nie przewija gabi czesto.... a z kupka to wogule ... nie umie jej przewijac poniewarz gabi nie moze uzywac chusteczek wiec ja ja zawsze podmywam jak zrobi siusiu duzo albo kupke ale narzeczony ma z tym problem...

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Martynko mój facet chyba brzydzi się kupy bo by nie przewinął kupala jakby Mała zrobiła. Choc pewnie jakby musiał to by to zrobił. Ale na razie miał kto to robic bo ja nie pracuję. A jak znajdę pracę to się wyszkoli Facet
themartynka2010
no tak ....:-)
reklama
Kamiśka :)
J też na początku brzydził się kupy, ale jak mu powiedziałam jakie są skutki jak dziecko chodzi nie przewinięte i teraz bez gadania lezie