reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej,

Ja wpadam tylko na chwilę, bo piszę z komy-net odmówił mi posłuszeństwa:dry:

M mnie wczoraj tak wk:wściekła/y:ił,że nie wiem. Mam ochotę go wywalić z domu... nawalił się wczoraj i do teraz śpi, w pokoju wali jak z meliny, butelek pełno ledwo da sie przejść. Szkoda gadać..

Może wieczorem się uda podczytać :-)

Hej...
JA dalej dwupak nosz kurde... Ale zobaczymy co jutro bo położna mówiła żebym do południa przyjechała. Dzisiaj długi spacerek do brata mam i powrót do domu. Może coś ruszy. Co do nudnego dnia- owszem zgadzam się. Może coś się to rozwarcie powiększyło? Byłoby miło.

No nic. Będę dalej podczytywać ;-)

Mąż wrócił z córą po 13, Mała oczywiście pływak w galotkach bo mąż jej nie przewinął;/ i jak o 6.20 się dziś obudziła tak zasnęła dopiero po 15, wcześniej nie chciała, chyba zbyt dużo atrakcji do południa miała;)

ii muszę się pochwalic, że mąż został majstrem/mistrzem. Miał zostac w lipcu jakoś, ale nie wypaliło. Teraz od poniedziałku zaczyna jako majster i mam nadzieję, że finanse się zwiększą:-) 2.5 tysiaka było fajnie, ale przy ratach fajnie byłoby więcej:D ale coś na pewno podskoczy.

Ostatnia edycja:
Przed chwilą wrociłam ze spotkania z Paulą, świetnie było i znowu biadaczkę na śmierć zagadałam :-D

Anetka,Vegas, Fikusek zdrówka życzę i kurować się szybciutko :-)

Eeeee dzień Teściowej to nie dla mnie :-D myślę że zna datę urodzin Julki a oprócz Niej ma jeszcze 4 wnucząt.

Lolkak
przywal mu w łeb :-D albo szyszkę w zad :-D, pewnie nie poczuje ale wiesz jaką Ci to przyjemność sprawi :-D

W Białymstoku są chyba ze 3 sale zabaw ale nie chce mi się teraz linków szukać :-p

Idę robić żeberka, pyszota!

my chyba w tygodniu pojedziemy do kolorado... w warszawie jak bedzie ładna pogoda....
vegas.. to tak samo jak mój narzeczony .. jak jestem w szkole to nie przewija gabi czesto.... a z kupka to wogule ... nie umie jej przewijac poniewarz gabi nie moze uzywac chusteczek wiec ja ja zawsze podmywam jak zrobi siusiu duzo albo kupke ale narzeczony ma z tym problem...:-D

Martynko mój facet chyba brzydzi się kupy bo by nie przewinął kupala jakby Mała zrobiła. Choc pewnie jakby musiał to by to zrobił. Ale na razie miał kto to robic bo ja nie pracuję. A jak znajdę pracę to się wyszkoli Facet:p

reklama
Do góry