reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Martynka dziewczyny mają rację! ja nawet nie otwieram tych ston :dry:

Kurcze muszę kupić Julce wózek typu parasolka, zakochałam się w jednym, ale strasznie drogi, J już prawie na niego naciągnęłam.

Co myślicie:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander X-GO wózek spacerowy gwarancja 2 lata!
fajny:)

ja mialam juz parasolke i nigdy nie kupie,nie ma mozliwosci wyjscia w zimnie na dwor no chyb a ze sie ma super kondycie by przepchac wozek:-) no mi sie co chwile psol...a taniego nie kupowalam. w koncu firma oddala mi kase za ten wozek bo 4 czy 5 razy go reklamowalam i w tym byl raz na nowy ymieniany.
Kupilam Graco i jestem zadowolona:) Elekancko po sniegu smiga,nie jest ciezszy od moejej poprzedniej parasolki:)

u nas już wszyscy chorzy. Tzn ja, Mała ma kaszel i katar a tak dobrze już z nią było, J ma gardło chore i kaszle, tatę coś zbiera. Masakra rodzinna;/

Ja jestem mega zadowolona z tej naszej spacerówki i w życiu na inną bym jej nie zamieniła:)

A ja drzemkę miałam. Oj normalnie nie mogę do siebie dojść. Wcześniej Patrycja mi powiedziała żebym na schody poszła i kilka przysiadów porobiła skoro coś się rozwija. No i po tym wszystkim zasnęłam.
martynka ja nie oglądałam ale wiem jak wpływają na mnie takie filmy. Po 5 minutach jednego filmu wyszłam z prelekcji na naukach przedmałżeńskich. Już wspominałam o tym ostatnio.
kama fajny ten wózek. Mój bratanek ma taki : WOZKI GRACO MIRAGE PLUS WOZEK SPACEROWY SPACEROWKA (1483073695) - Aukcje internetowe Allegro I powiem Ci że ja jakbym miała kupować to bym kupiła taki (jeżeli patrzeć na cenę i wygodę) bo serio fajny jest. Przy rączce jest fajny schowek na różne duperele np klucze. Obok na picie dla Ciebie czy zapasowe dla dziecka. Jak na obrazku widać dla dziecka też jest fajny podeścik. Bratanek na nim sobie zabawki układał i się nimi bawił jak był na spacerku :)

Kiniorek fajny ten wózeczek i tani, ale ma jedną wadę nie składa się w parasolkę.

Fikusek, Paula a jaki model macie dokładnie?

Ten wózek będzie używany, na wycieczkach w sklepie, wiecie taki zapasowy na wyjazdach, po śniegu nim raczej jeździć nie będę.
Na wioskę mam starą spacerówkę Julki.

Kiniorek fajny ten wózeczek i tani, ale ma jedną wadę nie składa się w parasolkę.

Fikusek, Paula a jaki model macie dokładnie?

Ten wózek będzie używany, na wycieczkach w sklepie, wiecie taki zapasowy na wyjazdach, po śniegu nim raczej jeździć nie będę.
Na wioskę mam starą spacerówkę Julki.

ja mam graco voyager:-)

edit
dokladnie taki jak 4 od gory
http://www.bobasek.pl/kategorie/wozki/cat_6.php?id=5&Bajama=8615e84334fa4751a98dbef69076c1a7
tylko kolory inne

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny a ja się zastanawiam...
miała któraś gondolę z małym dzieckiem i półtora roczne dziecko??

nie wiem czy kupić wózek w stylu rok po roku , czy samą tą dopinkę gdzie starsze dziecko stoi na tej kładeczce i można iść na spacer??

Do góry