reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej:)

u nas też słonko, ale co z tego skoro wszyscy kaszlą i z Małą nie wyjdę na dwór. Bo prócz słonka ziimno;)

Dziś córa 15 miesięcy skończyła:)

reklama
vegas gratki z okazji urodzin dla Martynki :-D

Themartynka ja tez musiałam tyle czekać jak chciałam na NFZ. Wyszło tak,że bezpłatnie miałam może 2 reszta płatna,bo własnie terminy mi nie odpowiedały.

sarisa Maja też z października :-) witaj:-)

Gosia dobrze,że chłop juz w domu Ci nie zalega :-D No i czego Ty narzekasz ja bym chciała,żeby Maja mi tak spała :-D

Patrycja fajnie,że weekend w porządku. Widzę,że z tesciowką juz wszystko w porządku :-)

Kaamaa i w końcu na jaki się zdecydowałaś?

Patisia moja też się kwalifikuje do spania,ale nic z tego :-D

Nadrobiłam :tak:

My dzisiaj rano pojechaliśmy po moje prawko, odebrałam i w końcu mogłam jechać samochodem :-) z pół roku nie jeździłam :szok: ale dziwnie mi się jechało :-p
Zajechaliśmy jeszcze na chwilę do biedrony, kupiłam sobie tusz i błyszczyk z eveline, mam nadzieję, że będzie ok.
Wczoraj byliśmy w Pile, kupiliśmy Zuzi śliczny komplecik (bluzeczka i leginsy) w Pepco i cudne buciki (trampeczki firmy Girl2Girl) też w Pepco, niestety rozmiar trochę zaniżony, wzięłam Zuzi 23, myślałam, że będą dobre na wiosne a okazalo się, że teraz są na styk, to nosi po domu :tak:
Kupiłam jej też w tesco dwie bluzeczki, jedną całą różową a drugą białą i na różowej już namalowałam jej Peppę a nie wiem co namalować na białej, chyba Hello Kitty :-p

Jak mąż pojedzie do pracy to wpadne :-p

Ojjj masz racje lolkak dobrze,ze juz nie zalega bo ostatnimi dniami to myslalam ze go ubije-autentycznie!
az w koncu mu pow niczym halinka z kiepskich ze spotkamy sie u adwokata:-D
Ciekawie ta Twoja cora ma z tym spaniem,ale pamietam kolezanki syn tez z ozarowa;p tak samo robil wogole nie spal a jak juz to 15-20 min... ale do 8 mies i przeszlo.

Martynka nawet Cie nie zbadał???? dlaczego????
Lolkak tak jest już wszystko w porządku wróciła do pracy i jeździ nawet samochodem.... jest pod stała opieka lekarza także spokojna jestem :):)

Anetka moja córa dziś pierwszy raz widziała w tv Świnkę Peppę, ależ się cieszyła:D:D zwłaszcza jak chrumkała:D

Nie nadrabiam brak szans jedynie pobierznie cos tam wyłuskałam

Daffi Sto lat:-) spóźnione ale na FB były o czasie:-D

Co do chust i nosidełek mój Kacper miał nosidełko ale go nieznosił:-D jak widział to ryczał nie wiem czemu bo niby mu wygodnie było jak siedział w srodku to juz nie wyl ale jak sie go wkładało to masakra

anetka Zuzia nosi rozmiar 23 obecnie:shocked2:? to mój Kacper jak wielka stopa przy niej:-D 25 mamy:sorry:

Witam nowe mamy:-)

cherie co do spotkania jestem na tak z tym ze jak cos to musiałoby byc w debicy ewentualnie w rzeszowie jak bedziemy z młodym na wizycie bo weekendy u mnie odpadają:sorry: musiałabym ze soba drzec swojego a nie usmiecha mi sie to:-D

hej dziewczyny:-)

Anetka gratuluje udanych zakupów ciuszkowych;-)

Vegas Peppa jest swietna:-D najlepszego dla Martynki;-)

paula poprawy samopoczucia:-)

i oczywiscie witam nowe mamusie;-)

słuchajcie mój Michał wpadł na "świetny" pomysł na dzień kobiet:-D wymyślił żebym poszła na występ Chippendalesów:-D:-D i to jeszcze do tego klubu, w którym pracuje:-D pdałam na twarz jak mi to powiedział wczoraj:-p ja...nie dość,że w pakiecie z Jacentym, to jeszcze z mężem w obsłudze:-D:-D

reklama
hej dziewczyny:-)

Anetka gratuluje udanych zakupów ciuszkowych;-)

Vegas Peppa jest swietna:-D najlepszego dla Martynki;-)

paula poprawy samopoczucia:-)

i oczywiscie witam nowe mamusie;-)

słuchajcie mój Michał wpadł na "świetny" pomysł na dzień kobiet:-D wymyślił żebym poszła na występ Chippendalesów:-D:-D i to jeszcze do tego klubu, w którym pracuje:-D pdałam na twarz jak mi to powiedział wczoraj:-p ja...nie dość,że w pakiecie z Jacentym, to jeszcze z mężem w obsłudze:-D:-D
:-D Kurcze szkoda ze mój taki pomysłowy nie jest:-D

Do góry