reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny dziękujemy za komplementy :-)

Lolkak moje mają ze 25 lat :-D więc Twoje to jak nówki :-D

A co do butów to ja mam tak samo, muszę zmierzyć, pomacać i dopiero kupuję.

My rodzinne zawsze zostawiamy na koncie, nie ruszamy i tak sobie się zbiera, jak przychodzi czarna godzina to jak znalazł :tak:

Artystka Super chłopczyk z michałka.ty też sliczna jesteś.
Paula Gratuluje ocen.
Paula Kama Wasze córeczki sa przesłodkie.
Asheara Super ze się pojawiłaś.
Callie i ODbrze zrobiłaś.

Paula ale masz swietny kolor tego Graco!!!!
widac dziewczyny wybawily sie:) i wnioskuje po zdj ze sie super dogaduja:)

Artystka ale Twoj synis ma sliczny usmiech taki uwodzicielski i to spojrzenie.:)

ja tu wam pokaze mojego szoguna;p;p

artystka śliczny ten twój synuś i do ciebie podobny:tak: Dobrze ci się trafi z takim tanim i dobrym przedszkolem:tak:
paula Kujon;-) Gratuluję:tak: Śliczne dziewczynki, Zuzi hodujesz irokezika?;-):-D
kaama My mamy tylko 3 szafki w kuchni i zupełnie nie ma na nic miejsca :dry: A przez prawie rok mieliśmy tylko jedną :dry:
asheara, anetka, paula, kaama Zazdroszczę wam tych spotkań:tak:
daffi Julka świetnie z tą kitką wygląda:tak:
Ogarnęłam trochę mieszkanie, jeszcze pranie muszę poskładać, następne rozwiesić i więcej dziś nie robię:-p. Mała dziś spaceru nie miała, ale jest tylko 5stopni, pochmurno i wiatr, więc mi się za bardzo nie chciało wychodzić.;-) Wczoraj za to 3 spacery zaliczyła, więc dotleniła się na zapas:-p

Hej!
My weekend spędzilismy na sprzątaniu,na dodatek jesteśmy przeziębieni i mam nadzieję tylko że Antoś się nie zarazi.
Paula Kama super że spotkanie udane,Zuzia i Julcia urocze.
Daffi śliczną masz córcie.
Trina trzymaj się kochana najważniejsze że z Jacusiem wszystko ok
Artystka Michaś to słodziak
Callie dobrze zrobiłaś czasem taki odpoczynek jest konieczny ale bądz twarda.
Paula gratki za oceny zdolna babka z Ciebie
fikusek Antoś uwielbia huśtawki ale niestety w domu nie mamy.

reklama
Dzięki dziewczyny :-D Nie będę każdej klikać "lubię to",bo pewnie tak jak ja macie alergię na PW oznajmiające o tym,że ktoś lubi mój post :sorry2:

Koniczynka- tak,hoduję :-D:-D a tak na serio- Zuzia wcześniej miała kiteczkę na czubku głowy,ale oczywiście dała upust swej nienawiści do gumeczek i spineczek-i zepsuła cały efekt :-D a później włosy jej stały na czubku głowy przez cały dzień :rofl:

my zaraz lecimy z Zuźką na spacer- już raz dziś była,ale teraz wyjdziemy przed dom,niech sobie pobiega. Mieliśmy jechać do teściów,ale dopiero skończyłam porządki. Trzeba było odgruzować mieszkanie,bo przez ostatni tydzień i moją "intensywną naukę" całkowicie wszystko zaniedbałam :-p

ja nie mam tej alergii:)

Do góry