reklama

Kamiśka :)
Fanka BB :)
To chyb zależy od dziecka, znajomi mają córkę z maja 2009 ( czyli jak Anetki i Umi)na roczek jej kupili właśnie taki rowerek, i śmigała w nim całe lato na zimię wiadomo schowali, i teraz widzę że znowu jeździ w nim, a też nie powiem lubi spsocić co nie co  

Muszę na własne oczy zobaczyć, bo tak szczerze to jeszcze z bliska nie widziałam żadnego 

Malwina są takie sparaye do skóry i do sukienki i ona się do ciała przykleja coś podobnego jak modelki używają.

Muszę na własne oczy zobaczyć, bo tak szczerze to jeszcze z bliska nie widziałam żadnego

Malwina są takie sparaye do skóry i do sukienki i ona się do ciała przykleja coś podobnego jak modelki używają.
fikusek1988
Mama Alanka:)
anetka wlsanie taki plastikowy:-) i jak go wiozlam to mial caly czas nogi na pedalach i mu sie krecily jak jechalam

Liza
fikusek no dosiegac to i moze dosiega ale zanim polapie jak sie pedaluje to i tak musisz 2 lata poczekac:-) tak mi sie wydaje
Laski zmykajcie na dwór a nie w domu siedzicie my juz od 10 na dworze, ogrodek okopalam, kwiatki wsadzilam od tesciowej by sobie juz rosly, Miki spi od 10:35, zaliczylam wizyte i herbatke u sasiadki ;-D ;-) na dworze jest bossssko......
 my juz od 10 na dworze, ogrodek okopalam, kwiatki wsadzilam od tesciowej by sobie juz rosly, Miki spi od 10:35, zaliczylam wizyte i herbatke u sasiadki ;-D ;-) na dworze jest bossssko...... 

Laski zmykajcie na dwór a nie w domu siedzicie
 my juz od 10 na dworze, ogrodek okopalam, kwiatki wsadzilam od tesciowej by sobie juz rosly, Miki spi od 10:35, zaliczylam wizyte i herbatke u sasiadki ;-D ;-) na dworze jest bossssko......

fikusek1988
Mama Alanka:)
eliza my juz rano bylismy na dworze

no i zanim zacznie pedalowac to owszem trzeba poczekac ale dosiegac dosiega

no i zanim zacznie pedalowac to owszem trzeba poczekac ale dosiegac dosiega

.Aneta.
fikusek to masz chyba wielkoluda  moja nie dosięga, przynajmniej tak mi się wydaje, bo stoi w piwnicy
 moja nie dosięga, przynajmniej tak mi się wydaje, bo stoi w piwnicy  za to dosięga do tego co teraz mamy
 za to dosięga do tego co teraz mamy  tyle, że nie potrafi pedałować
 tyle, że nie potrafi pedałować 
Eliza ja na razie nie zamierzam na dwór wychodzić u nas niezbyt fajna pogoda.
 u nas niezbyt fajna pogoda.

moja nie dosięga, przynajmniej tak mi się wydaje, bo stoi w piwnicy
 moja nie dosięga, przynajmniej tak mi się wydaje, bo stoi w piwnicy  za to dosięga do tego co teraz mamy
 za to dosięga do tego co teraz mamy  tyle, że nie potrafi pedałować
 tyle, że nie potrafi pedałować 
Eliza ja na razie nie zamierzam na dwór wychodzić
 u nas niezbyt fajna pogoda.
 u nas niezbyt fajna pogoda.Liza
anetka to jaka u was pogoda?  

u nas bezchmurne niebo na termometrze w cieniu 21 stopni:-) my wlasnie zeszlismy do domu, mlody wstal, obiad zjemy, dzieciaki ubralam lzej bo same spodnie i skarpetki bez rajstop(oczywiscie tylko starszakom) i tylko buty zakladaja i same wychodza kiedy chca

u nas bezchmurne niebo na termometrze w cieniu 21 stopni:-) my wlasnie zeszlismy do domu, mlody wstal, obiad zjemy, dzieciaki ubralam lzej bo same spodnie i skarpetki bez rajstop(oczywiscie tylko starszakom) i tylko buty zakladaja i same wychodza kiedy chca

reklama

Liza
anetka no serio tyle jest  w sloncu to zaraz zobacze ile jest, sprawdze przy okazji i czy ziemniaki sie ugotowaly....
 w sloncu to zaraz zobacze ile jest, sprawdze przy okazji i czy ziemniaki sie ugotowaly....
u was zachmurzone niebo 

w sloncu to zaraz zobacze ile jest, sprawdze przy okazji i czy ziemniaki sie ugotowaly....
 w sloncu to zaraz zobacze ile jest, sprawdze przy okazji i czy ziemniaki sie ugotowaly....u was zachmurzone niebo