reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza ja też zawsze musiałam JUlce wmuszać, pamiętam że sadzałam ją w krzesełku do karmienia, jedną ręką trzymałam jej ręcę a drugą wlewałam od razu do gardła bo inaczej wypluwała, strasznie to wyglądało....

Lana no to pięknie Cię gość urządził :dry:

reklama
Witam wieczorkiem

M juz spi , Zuzia tez a ja w wannie nadrabiam:)

Byłam dzisiaj u stomatolog i powiedziała ze mam bardzo słabe zęby i jeszcze pary zębów do zrobienia , nastepna wizyta za tydzien

Gorąco bardzo dzisiaj , musimy jutro basen dla Zuzia zrobić:)

lana to fajnie ze nie bedą Cię juz nachodzić , ale nie fajnie z tym syfem z powodu majstra który sie przewiercił:)

A i co do pasji to dziękuje bardzo, fajnie jest porobić coś z M , spotkac znajomych , mile spedzić dzien i przywiesć kolejne puchary. Jezdzimy w rajdach juz 3 rok oczywiscie z przerwą kiedy byłam w ciazy.
A tu jedno ze zdjęć:
https://picasaweb.google.com/MaciejKurczalski/IIIEliminacjaRWP2011#5612588633402160242

lana dziękuje bardzo..

A te teksty ja te mam w domu np. moze trójkącik? tylko ze jak mówie 2 facetów i ja to sie nie zgadza a na odwrót to ok . On moze mnie wkurzac ale ja juz nie:)

Mój M tez fotografował , nawet miał juz fajny sprzet ale musiał sprzedac bo kasa była potzrebna

Lana nie każdy:-p mój takich tekstów nie ma :-p i raczej się mnie nie boi ;-):-p

Sorry,że tak nagle wyskoczyłam, ale tyle nabazgrałyście, ze nie sposób odpisać ;-) poza tym nic mi sie nie chce :-p

Wybaczcie laseczki ale przyznaję się bez bicia że początek skopiuję z innego tematu forum bo tam już pisałam co u mnie a nie chce mi się tego samego 2 razy bazgrać.
Tak więc
Witam
Dziś miałam mało ciekawy dzień,na dodatek Antoś ma katar ale taki wodnisty więc mam nadzieje że to przez zęby lub jakaś alergia oby tylko nic sie nie rozwinęło.
Laseczki pisałam że byłam ostatnio u gina i wiecie co? jak mnie badał to tak jakby mnie trochę cos w brzuchy zabolało ale nic nie mówiłam bo nie byłam pewna a dziś strasznie mnie całe podbrzusze boli tak jakby mięśnie sama nie wiem ? Zobacze jak mnie nadal przez jakieś 2 dni będzie bolało to chyba sie do niego jeszcze raz wybiorę.Na razie czekam bo może też być to od tych moich ostatnich ćwiczeń,zobaczymy

Liza biedny Mikuś ale to dla jego dobra i tak musisz sobie tłumaczyć,mój Antoś też się jeszcze do niedawna strasznie buntował i nawet nie raz mu sie to jeszcze zdarza,póki pierwszego łyczka nie spróbuje,potem to już sam ciągle woła,najchętniej to by walnął cała butelkę syropku na raz.
młodamamusiu Ty jeszcze w dwupaku?trzymam kciuki żeby się najprędzej ruszyło i Rafałek nam się pokazał.
Niunia super suwaczek
Ewi gratki z kursu prawa jazdy i zazdraszczam strasznie.
A jak tam Twój brzuch nadal boli? byłaś u lekarza?
Malwina ja też mam strasznie słabe zęby,a fotka super! pewnie tez tak i jest na tych rajdach.
Lana fajnie że na policji sie wyjaśniło,co do kuchni to masakra co to za majster był? a i życzę Ci aby sen sie powtórzył dziś w nocy.
A kapcie niesamowite,pokazałam je Z i sobie takie zażyczyłam hehe usmiał się a potem spytał po co mi one?
zupka jak się czujesz?wzięłaś nospę?

Dziewczyny co z klaudix? pisała dziś że idzie do gina na 17.15 i od tamtej pory chyba jej nie było ? może juz się rozpakowała klaudix kochana daj znać co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny, miałam wczoraj nie specjalnie dobry dzień... Mały nie miał drzemki po południu, co prawda usnął o 19, ale do 19 się ciągle o coś przewracał, płakał i marudził. Poza tym zrobił 7 luźnych kup, a on bardzo lubi ogórki ( zawsze je myję i obieram ze skórki i kupuję tylko polskie) więc miałam niezły stres,bo to nigdy nie wiadomo, na szczęście pod wieczór przeszło i dziś jest ok. Od kilku dni nie mogę w nocy spać, a malutki jak na złość wstaje przed szostą, więc nie mam mocy. Martwię się tez tym, bo wczoraj było bardzo gorąco i dość mocno spuchłam, a rano mi zeszło tylko troszkę,nadal mam opuchnięte kostki i miałam przed snem jakieś dziwne napady kołatania serca, było tak że biło normalnie kilka razy a zaraz raz tak mocno jakby chciało wyskoczyć. M pożyczy dziś od taty ciśnieniomierz i będę jak coś mierzyć ciśnienie. Jak dziś też będę miała takie problemy to najwyżej pójdę do lekarza. Tylko ja panicznie boję się, że mnie zostawią w szpitalu albo coś, bo ja muszę być w domu. Martwię się:-(
No ale dosyć ględzenia... :)

Justyna Kurcze jak komendant taki przystojny, to może coś przeskrobiemy? :D Niezły Wam sie trafił fachowiec, był M u tego gościa? Ucałuj
julkę od cioci, bo na razie jej nie odwiedzę, bo nie wiem, zle nie czuję się najlepiej :(
Młodamamusia Współczuję Ci upałow z takim dużym brzuszkiem.
Liza Dzieciaczki juz lepiej dzisiaj? Ja Kacprowi do dziś na siłe wmuszam leki, najgorsze jest to, że MAły wymusza wymioty często jak mu coś dam.
Klaudix ????????? jesteś? :-)

Do góry