reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiek udanej rocznicy!
A nie chcecie nic przywieźć z powrotem? :-) ;-)

Hehe tak napisalam wczesniej ze mnie nie zrozumialyscie ale w sumie miki wyje tez przez zęba...
A ja wyłam bo mnie ząb bolał też:no: ale po dwóch apapach przestal...
Teraz wpadlam na chwile, a Miki siedzi w piasku ze starszakami:)

Dzien dobry :biggrin2:

mało mnie bo normalnie sie pogoda rozkręciła ;-)
wczoraj byłam cały dzien sama z młodym bo rodzinka pojechała do UStronia ;-)
i cały dzien na dwórku ;-):biggrin2: :biggrin2:

Młody jak zasnął o 21 wczoraj tak obudził sie o 5 rano ;-):biggrin2:

A moje serduszko ma dzisiaj 2 miesiące;**

A tym czasem uciekam sie wyszykowac i na dwór;**

Miłego dnia ;*** kochane;*
Pogłaskajcie brzuszki i ucałujcie dzieciaczki;**

Rafcio Was pozdrawia i przesyła całusy;-):biggrin2:

Nadrobie później;-)

Kasiek, oj mała niespodzianka może z wami przyjechać:-)
Liza, a ja dobrze myślałam że to o twojego zęba chodzi :)

młoda mamusia, korzystaj z ładnej pogody. :tak:

Mariolcia hehe fajnie!:)
Młoda oj zaniedbuszesz nas ;)

Miki spi od 11. Przetrzymalam go by pospal dluzej ale do 13 bo potem juz 18 i on pada;]
Do tego przez te zęby chyba strasznie robi czesto kupy ;/ Dałam mu soku z jagód juz i do mleka dodałam smecte bo kurcze juz nie wyrabiam z pampersami ;]
No a na obiad zupka kalafiorowa<mniam> wyszla pyszna;)

Elizka odgapiłas ode mnie pomysł na obiad!:-p oby Mikiemu szybko przeszło, biedaczek
kasiek88 mile spędzonego wyjazdu:-), no i mam nadzieje ze sobie "pamiątke" przywieziecie:-p
młoda 2 miesiące a ja mam wrażenie jakbyś rodziła w tamtym tygodniu:-p
Kamcia zazdroszczę dwujęzycznego dziecka:-), a wy w Anglii zostajecie juz na stałe?
Mariolcia ty spać nie możesz:-p? o 8 juz zakupy skończone? ja w ciazy jak mogła to sie do 9 nigdzie nie ruszałam
Vegas jak ci tak dobrze praowanie idzie to wyprasuj i u mnie:-p

A u mnie dziś piękny dzień, no i do tego piątek!

Nooooooooo ja Wam dam:p:p Już po sylwestrze 2 lata temu niespodzianka się pojawiła... Byłam na zakupach i kolejna stówka na wakacje poszła... Dziewczyny korzystajcie ze słońca dopóki jest!!!

młoda gratuluje Rafałkowi dwumiesięcznicy!!! A co Ty dzisiaj tak późno na BB ??

reklama
Do góry