reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry. u mnie upał dzisiaj znowu. lecę sprzątać :)

KasiaF
, dobrze że Kacperkowi tak się przedszkole spodobało
biggrin.gif

Kasiek, ja na razie wszystkie ubranka też mam używane, jedynie co nowe to chyba kombinezon na zimę kupimy i jakiś komplet o lekarza :)
w tych brzuszkach to niezłe wstydziuchy siedzą... tak to skacze, wierzga się, a jak ich nagrać to ciszaaaa
biggrin.gif

Udanego dnia i zabawy na festiwalu
laugh.gif

Vegas, to wspaniale że masz taką gadułę :)
super fotki
biggrin.gif

Młoda, dobrze że opanowałaś sytuację..... że dobrze się skończyło....
Liza, nie stresuj się :)

reklama
Młoda ja Cię broń Boże nie chce straszyć ale to groźnie wyglądało... Ale ulało mu się coś czy tak sam z siebie zaczął się dusić?

Mariolcia zobaczysz za kilka lat jak Twoja pociecha bedzie szla czy sie nie bedziesz stresowac;P:)
Ja sie nie to ze starsuje tym ze idzie bo ona do dzieci i do szkoly lgnie! ale całą sytuacją z tym związaną, bo mam jeszcze chlopaków w domu i jak bede zawozic Hanie na poczatek bedziemy jezdzic chyba same, a i sąsiadka z synkiem bedzie jezdzic (wiec jakos na zmiane trzeba bedzie) przeraża mnie fakt sam tej organizacji wszystkiego;/ potem poprostu ja bede jechac po Dawidka i jechac do szkoly lub sasiadka pod Hanie zajedzie i tyle;] pierwszy tydzien bedzie decydujący, no i bede musiala tez auto od rodziców pozyczac (jak dadzą) ;/ ehhhhhh
O tym sie stresuje:-)

Ale goraco!;////
na obiad frytki, nie mam co zrobic i nie mam weny;/ ehhhh

Witam.
Młoda najważniejsze, że wszystko dobrze sie skończyło. Mądrego psa masz.
Kasiek Udanej zabawy ;)

U nas dzisiaj też upał jak nie wiem. Lecimy zaraz nad jezioro. Zosia na obiad zupke zje, a my pewnie nic albo jakieś byle co z budki nad jeziorem.
Lecę, miłego dnia

Hejka u nas też gorąco dziadek wyciągnął Dominice ponton ja nalałam wody i kąpiel odchodzi może ostatnia już w te wakacje niestety zaraz wrzesień;/ Domiśka oczywiście ledwo wlazła to nasikała ręce mi po raz kolejny dzisiaj opadają zaraz będzie jadła zupkę pomidorową z ryżem:) O dziewczyny szczególnie tych najmłodszych dzieciaczków w poniedziałek jadę do tej siostry co urodziła tydzień temu i muszę prezent kupić i co tu kupić ja już nie pamiętam co było by fajne... Mam pomysł że na pewno kupię jej taką książkę pamiątkę urodzin żeby sobie wypełniła ja nie miałam czegoś takiego a chciałabym i żałuje że nie kupiłam bo to kasa na co innego się przydała i w ogóle:)

witam sie. jaki upal u nas ja nie moge:) ale bym sie poopalala:sorry:
dopiero z Amelka ogarnelysmy dom. MAla byla tak brudna ze od razu ja wykapalam ale byla zadowolona...
myslicie ze normalnie mozna dziecko kapac na doworku?? w sumie goraco jest..
ja dzis na obiad mam ogorkowa:) lubie ;p ale frytek bym tez zjadla takze liza mozesz przeslac troche:-p
vegas super zdjecia.
daffi jak jUlka?
lolkak a Ty babo gdzie???

kasiek niezla masez lobuzice, bedziecie miec co wspominac na stare lata ;-)
mloda cale szczescie ze wszystko ok z Malym. pewnie niezlego mialas stracha
Liza nie ma sie co wysilac. ja cale szczescie nie musze dzis robic obiadu. M. juz w pracy, a ja cos checi nie mam
Vegas fotki cudne, slodka masz coreczke
mariolcia oby nagrywanie sie powiodlo :-D

reklama
Hej. Ja rano posprzątałam dół, zrobiłam zupkę, następnie całą rodzinką opalanko, baseny na ogrodzie:D W to mi graj:D Teraz Martynka śpi, ja muszę wreszcie górę posprzątać. Na wieczór planowany grill rodzinny:)

Młoda o kurcze.. Głupia syt. Kładź lepiej Malca na boczku, tak powinno się kłaść takie małe dziecko. Mądry psiak.
Liza oj zrobiłaś mi smaka na frytki:p U nas dziś była kartoflanka:) Szybko i pysznie.
Gosia dla dzieci kąpanie na ogrodzie w taki upał to raj. Byle pod jakimś parasolem i z nakryciem głowy. No i obowiązkowo smarowanie:D
Gosdia udanego relaxu:)

Do góry