reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam,
Nie spimy od 6 bo maly wtedy ma 3 pobudke na jedzenie i juz wstaje, teraz tez wcina:-DMAMY JUZ ZABKA:-Da dokladnie prawa dolna jedynke:-D
Herbata sliczna niunia, gratutuluje;*jak ie czujesz?
Kama ja z ojcem nie rozmawiam on od 2 tyg czasami slowem sie odezwie chyba mu przechodzi:sorry:wczoraj siostra przywiozla 3 czapy dla malego 2 na teraz a 3 na zime taka z futerkiem i szalikiem to od ojca na szczescie na malego sie nie gniewa:tak:

reklama
gosdia twoja laleczka tez piekna :) slodko je :-D
kama wszystkiego NAJLEPSZEGO :tak::tak::tak: Spoznione, ale w szpitalu bylam, wiec musisz wybaczyc ;-)
anula dziekuje, juz nawet dobrze. troche zmeczona porodem

Ostatnia edycja:
Herbata nic dziwnego tyle godz sie meczylas, ja rodzilam 7 wiec zbytni zmeczona nie bylam porodem bardziej juz brakiem snu bo maly 2 nocy w szpitalu dal mi popalic...
U nas wlasnie idzie 2 kupa, chcialam wymienic malemu butelke no mala 150 ml nie wystarcza kupilam inna tylko smoczek taki sam no i podlec nie chce:tak:

Herbata, nie dziwie sie,że zmęczona ja rodziłam 6,5 godziny i myslalam ze to wiecznośc. Ja to chciałam iśc do domu, mowiłam Damianowi zeby mnie zawiozł do mojego łóżka haha:-D. A jak malutka, grzeczna? Mam nadzieje, że nie płacze i że ładnie je ;)
Anula, to już czapek nie musisz kupowac. Gratuluje ząbka!! Mojej też jako pierwsza wyszła prawa dolna jedynka ;). Szybko temu twojemu maluchowi wychodzą :) gdzie on tak pędzi w dorosłość.

Ja czekam az się księżna obudzi i lecimy na cmentarz do babci i dziadków :) i wprosiłam nas do mamy na obiad więc dzisiaj luzik ;). Od wczoraj zrobiłam 3 pralki prania. Jeszcze jedną powinnam, ale już odpuszczam.

Gosdia no to masz obiad z glowy, je tez nie robie ma w nosie niech sam sobie robi;-)
Ja nie wiem do czego mu sie tak spieszy, siadac w lezaku probuje, gdy lekarka pociagnela go za raczki zeby spr czy trzyma glowke usiadl jej:szok:mowila ze i to szybko u nas nastapi:-D
A co to wolne masz na uczelni?

Ostatnia edycja:
Herbata dziękuje :*
Ja rodziłam 14h pod koniec byłam na maxa zmęczona ale po wszystkim dostałam nowych sił z emocji spać nie mogłam :-D

Anula gratuluję ząbka, tzn że dobre geny macie ;-) zobacz Emma od Vikamci ma nie całe pół roku a już staje:tak: trzeba się cieszyć, moja to leniuchem była :-p

Anula, ja mam dzisiaj wolne ;).Taki plan mi ułożyli, ze wtorki i czwartki wolne. Raz w miesiącu ide tylko w czwartek. Ogolnie to mam pełen luz ;). Ja ci Bartuś ruszy to go nie złapiesz. Zosia już mi staje przy meblach a w chodaku robi taki bałagan, że szkoda gadać.
Kaama, moja też była leniwa, ale teraz tak od miesiąca tak sie rozkreca ze w szoku jestem.

dokladnie, taki nowy power :) ja juz nawet nie czulam jak mnie szyli. cieszylam sie ze widze Mala :tak: poki co spi w miare dlugo i nie jest niespokojna. lece. buziaki ;-)

reklama
Gosdia tylko pozazdroscic ja na 2 i 3 roku mialam jeden wolny dzien:tak:teraz jesli dobrze pojdzie za rok poje na mgr ale czarno to widze...
Herbata ja z przerazenia ze moge miec cc tak parlam ze bolu nie czulam, dla mnie parte to byly pikus w porwnaniu do skurczy:tak:szycia nie czulam bo mnie znieczulili a moja znajmoa rodzila 2 mies wczesniej i na zywca ja szyli:no:mpwila ze to gorsze niz sam porod
Ja i tak kiedys bym chciala miec mala Olge ale zobaczym jak zycie sie ulozy...
Juz mam dosc wlosy wychodza mi garsciamy i tak za kazdym razem gdy pociagne
realmad2.gif
showFullSize.php
[/URL]to oj nunio dluzej niz 10 min sie nie pobawi bo sie nudzi, oczywiscie ze slinakiem bez niego ostatnio ciezko:-D
a to ulubiona niunia zabawka gdy naciska sie na brzuch spiewa a za reke mowi "nie rob to" jednak nie to go ciekawi tylko trafianiem palcem w buzie ludka bo gdy spiewa otwiera, tylko jeszcze nie bardzo z trafianiem:-D

Ostatnia edycja:
Do góry