reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam dziewczyny.
ja sie staram uporac ze swoimi sprawami. mam kryzys z S i jak na razie niby sie dogadalismy ale nie wiem na jak dlugo. przepraszam ze nie nadrobie ale nie jestem w stanie, za duzo troche tego jest. ale postaram sie w miare na biezaco byc.

reklama
mloda wchodzisz w swoj panel kontrolny( na samej gorze po prawej stronie) i pozniej z lewej strony masz liste klikasz na edytuj sygnaturke i tam w okienku wklejasz linka z sowaczkiem,zapisujesz i juz masz:)

Kasiek ja ogólnie nie lubie pisac na komputerze ani czytac :D:D wole książki papier i pióro... może staroświecka jestem :p:p:p
Przepraszam że ja tak wpadam i wypadam ale dość ciężkie popołudnie miałam, chciałam skończyć tą prace przepisywac no ale dzieci mi nie dały....
Teraz mykam spac ale jutro sie odezwe :) Dobranoc kobietki :*

Dziękuje Ci za pomoc w sygnaturce... Zaraz kolacja i chyba pójdę spać. Moje kochanie już wróciło i siedzimy. Paweł pali w piecu aby było cieplutko bo na dworze mrozik łapie...
Życzę miłego wieczoru

kasiek kołyska to już od 4 miesięcy stała spakowana , no tym bardziej że przeprowadzka :-p
nawwet łózeczko mamy opuszczone na dół odkąd Emma zaczęła wstawać :tak:
no ale tak w odpowiedzi na puytanie to kołyska blokowana :-) i czeka na jakiegoś ewentualnego kupca ;-)
a zdjęcie wstawiałam zeby pokazaxc kolor ściany :-) a akurat na zielonej stała kołyska :-p
w sumie sama kołyska służyła nam 3 miesiące , nie więcej :-p
młoda ja bym odczekała i tak po tabsach z zajściem w ciązę...
a może innym powodem jest ból jelit.. mnie np od kilku miesięcy bolały coidziennie myslałam ze to po porodzie jak już sie wsyztrsko mi poukładało to już będzie boleć.. a się okazało ze to od picia kawy :/ więc nie moge pić wogóle.. a lubiłam sobie z rana małą czarną zrobic ;-)

Anula to mi napisz na pw ale wątpię bo ja tu rok trochę ponad mieszkam:) A w Warszawie na pewno coś znajdzie może nie od razu ale znajdzie:)

Beacia trzymam kciuki&&&&

Patrycja
no rozumie też lubię pisać ładnym długopisem który powiedzmy imituje pióro tylko w tym przypadku to praktyczniejsze bo nie piszesz wypracowania na 5 stron tylko prace powiedzmy na 60:)

Kamcia tak też myślałam że już dawno spakowana:) Fajna taka kołyska ale krótko praktyczna... Ja na strychu na wsi znalazłam taką starą wiklinową w świetnym stanie chyba jeszcze po teściu... Jak bym wiedziała to bym wyczyściła uszyła jakiś wkład bombowa po prostu kiedyś na jakimś festynie identyczną widziałam na rynku w Kazimierzu Dolnym i nie mało kosztowała;/

Dobra obejrzałam przepis na życie idę poprzytulać męża muchy odfrunęły;-);-)

gosdia to troche wazy ta Twoja córa:tak:
kamma super tapeta,wogóle podoba mi się:tak:
siwa wiiitam;-)
kasiek ja też zastanawiam się nad tym szczepieniem,a moja doktorka powiedziala ze jak nie ma kontaktu z dziecmi ktore uczeszczaja do szkoly to nie trzeba szczepic ale to bylo jak miala 3 mis a teraz ciekawe co powie..

reszte nadrobie jutro,bo moj chop cos zle sie czue cos go rozbiera...nie mam już sił...:no:

reklama
Gosia ja nie wiem zresztą pewnie już wszystkie szczepienia przegapiłam:) Tak patrzę na Twój suwaczek ślubny i myślę sobie że miałaś bardzo gorącą sobotę w dniu ślubu:)

Do góry