reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki dziewczyny ze mnie tak milo przyjelyscie mam nadzieje ze szybko sie zaangazuje w to forum i w miare mozliwosci bede sie udzielala:)
Musze tylko ogarnac co i jak tu sie robi i bedzie git

Moj malec wlasnie usypia przy bajce wiec bede miala chwile dla was :) Buziaki:*

reklama
Umi jasne ze mam rabat :-D az 20% :-) wczoraj szefowa dała mi skarpetki dla małego ktore kosztowały az 3,50 ale zawsze coś ;-) . Ostatni rok .

burzowata to gratulacje! :-p
gosia wspolczuje z calego serca :-(
mloda to ladnie Rafal pospal! zazdroszcze ! :tak:
anula swietne zdjecie :) moja tez lysa jak kolano :p tylko z tylu wloski
umi2 to gratki pierwszej nocy bez pieluchy! oby tak dalej

Młoda ja to bym co ładniejsze sama powykupowała :-D to moje uzależnienie :-p

Umi eee tam może tym razem Kacper się zlituje?:-D

Pati z nerwów? ok przez jakiś czas ale jeśli cały czas masz te dolegliwości to powinien się bardzej zainteresować! :wściekła/y: nie mogę z Naszymi polskimi lekarzami :dry:

Moja zołza jeszcze nie śpi :szok: od 12stej wala się w łóżeczku :dry: nie wiem w co ona pogrywa dzisiaj ze mną.

Umi o własnie gratki suchej nocki a swiete słowa twoje: my tez jesteśmy daleko przed koncem, to ze raz sie udało nie znaczy ze zawsze tak bedzie :tak: zgadzam sie z tym ;-) ale oby tak juz mu zostało ;-)
Tak wyrwała mi dzis zeba i o dziwne wcale mnie nie boli ani glowa ani miejsce po zębie... ;P tą piątke czuje co mi zatrula :dry:
młoda to fajna praca:-)
Anula sliczny synek :-)
Pati hehe ucz sie ucz;-)
Beatka na poczatek staraj sie odpisywac dziewczynom i bedziesz miala najgorsze za sobą, nie piszemy tylko o sobie :-)

Ciekawe ile Miki pośpi.... :sorry:

Beatka szybko to ogarniesz :):):)
Kama no nie powiem był taki okres gdzie sama myslałam że to z nerwów... a teraz to sama niewiem, musiałabym chyba zmienić lekarza... Kuba i Mariusz niedawno wstali.... ciekawe ile teraz beda szaleć....
Liza jak tam zdrówko??
Młoda no to fajnie masz... niby nic ale lepsze to niż nic :)

młoda wczoraj skarpetki, dzis moze cos innego, a za jakis czas bedzie całe ubranko:tak::-D
herbatka jak tam córcia?
kaamaa wątpie:-D:-p, mój młody chodzi bez papersa w ciagu dnia od wrzesnia a i tak do tego czasu a wpadki, a czase robi w gacie na złość, albo dla zabawy:sorry::-p
Liza ja pamietam jak mi zeba wyrywali, to miałam 2 dni z zycia wyjete:sorry:, dobrze że ty sie czujesz ok:tak:

reklama
kama pogrywa, oj pogrywa. ale przynajmniej Twoja sie nie drze :p
umi dziekuje, dobrze. wlasnie spi. mam nadzieje ze tym swoim kamiennym snem. wtedy mozna ruszac jej nozkami, raczkami i do woli calowac. ani drgnie :-) nawet cycek jej nie budzi. tyle zle ze nie da sie karmic na spiocha. trzeba wybudzac w dzien. tylko slini sutka i sie usmiecha glupio :confused2:

Do góry