reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

młoda_mama93 ja równiez nie pomogę, mnie a ciązy piersi swędziały to sie drapałam :D smarowałam balsamami by ulżylo ale krew sie nie lała :tak:
Kasiek ja wczoraj wieczorem juz wiedzialam ze bedzie pieczarkowa :-p
Patrycja heheh masz sie z tymi Twoimi urwisami :-)
Malwina, Patrycja to Miki umie tylko mówić: dwa :-D i to tak bosko to wymawia ze nie potrafie wymuwić :-D

Miki spal tylko 1,5h, teraz wariują, troche sie z nimi pobawilam ;-) ogarnelam, jeszcze odkurze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ehhh
a ja nadal siedze nad tymi cholernymi witaminami.... Mariusz już odebrany ok godziny temu... Dzieciaki juz po obiedzie a mnie już oczy bolą .... Zrobiłam już witaminy A,D,E,K,B[SUB]1,[/SUB]B[SUB]2,[/SUB]B[SUB]3. W każdej musze opisac role w organiźmie[/SUB] zapotrzebowanie, przyczyny i skutki niedoboru i przedawkowania i źródła tych witamin... Narazie naskrobałam 11 stron a zostały mi jeszcze wit B[SUB]5,[/SUB]B[SUB]6,[/SUB]B[SUB]7[/SUB],B[SUB]9,[/SUB]B[SUB]12,[/SUB]C..... czyli jeszcze raz tyle pisania.... :crazy:

Patrycja a ile Mariusz ma ?
Mloda mnie troche cycki swedzialy, ale nic poza tym
Liza nie odkurzaj, odpoczywaj lepiej ;-)
Kasiek wole nie myslec co bedzie za 2 lata :szok:

Kasiek, w sumie to mogłaby budzić się tak koło 7.30 ;) też bym sobie taką godzinkę dłużej pospała wtedy ma się od razu lepszy dzien.
patrycja, to ładny sajgon miałas... Powodzenia z tymi witaminami. Szkoda, ze musisz ręcznie pisac bo tak to kopiuj->wklej :p
Wampi, zdrówka dla córki:) a Maly może jeszcze tak ma po tej jelitówce... ;)

patrycja to chore.. przecież sama dobrze wiesz kiedy dziecko ma iść spać... dzieci są małe i jakas rutyna musi być , inaczej weszłyby na głowę... moja chodzi spac ok 20.30 codzienie , ale tak samo jak są okazje to siedzi dłużej :tak:
i zgadzam się z umi.. też robię tak odnośnie jedzenia że jeśli nie jest głodna na obiat , to na słodycze też nie :-p
dopiero jak wola jedzonko i zje to później moze coś dostać słodkiego... o ile sie domaga , sama nie wciskam jej "nagrody" za obiad
kasiek Vika też dopóki chodziła w pampersie to raz sikała do niego raz do nocnika..
ale jak już do mnie dotarło ze woła i umie sikać sama to szybko pampersy poszły w pdstawkę i sikała pieknie , muże ze 4-5 razy tylko się zsikała :-) bo się zapomniała... a tak to już nie
hehe umi dobry jest Twój młody :-) Vika ostatnio jak ją wołalismy do salony żeby sprzątała zabawki to powiedziała "słabo mi"
hehe
kasiek no a z tym kibelkiem to nieźle dała mała czadu :-)
kama jak znalazłaś ten pycha przepis to teraz musisz go dac i wypróbuje :-)
Mariolciaaa tort wyszedł... pyszny a nawet bardzo pyszny o smaku kinder niespodzianki :-)
normalnie wszyscy byli zachwyceni .. i zjedli całego :-p
wampi praca jest superowa!!!
malwina śliczny kolorek włosków :-)
out chusty elastyczne nosi się do 8-9 kg .. więc myslę że warto bardziej zainwestowac w tkaną.. w tkanej możesz dziecko nosić od urodzenia do ok 3 roku życia :-)

a tak wyglądał torcik.. oczywiście trochę krem nie równo rozmazany ale najważniejszy był zachwyt mojej córki jak go zobaczyła :-)
i pozostałych również :-) no i ten smak....:-)
DSC02450.jpg
do tego specjałem była tęczowa galaretka która cieszyła wszystkoe oczy :-p

DSC02599.jpgDSC02598.jpg

Ostatnia edycja:
Śliczny torcik:):) Aż mi ślina cieknie aby go zjeść... Galaretki i torcik napewno były smaczne.
Ok zmykam spać jutro do lekarza rano na kontrole i po południu do ginekologa z piersiami. Aż się boję ale co muszę iść

reklama
Wampi to się nachodziła;/ zdrówka życzę:) Jak im nie było szkoda kasy dawać? Ja tam bym wolała sama pracę zrobić niż komuś płacić:)

Patrycja
a ile razy ja to przerabiałam? I na studiach też się trafiło ale nic nie pamiętam:)

Daffi miała napisać mi sms i cisza... A ja dziękuję za klocki!!! Ostatnio nawrzucała tam swoich chusteczek nawilżanych...

Gosdia
oj ja czasami się po 8 dopiero podniosę jak teść na pali bo mi zimno:p

Kamcia
ale smakołyki:D:D Najważniejsze że Vi zadowolona wrzuć fotki z imprezy:) Ja mam nadzieje że do wiosny ogarniemy siku:)

Młoda nie ma się co bać:)

Moi już śpią ja jutro do Lublina C mnie zawozi może wstąpimy do reala i zobaczę co i jak bo w gazetce widziałam stół kreatywny i myślałam żeby Domi kupić pod choinkę:) Jutro nasza rocznica a ja do wieczora na uczelni jak wrócę nogą nie będzie chciało mi się ruszyć ale odbijemy sobie na Andrzejkach:)

Do góry