Liza
Fanka BB :)
W szkole bylam po Haniw, mialam rozmowe z Panią ze...
Hania jak na 5 latke jest super zdolna, grzeczna i bardzo pojętna
az milo bylo sluchac
Pani mówi ze jesli chodzi o to czy puscic ja do 1 klasy od wrzesnia to jak narazie jest za tym
zobaczymy jak bedzie dalej... ;-)
No i podjelam sie pomocy przy choince w szkole 5 stycznia... troszke trzeba pomóc innym mamom zrobic kanapeczki itd., w czwartek wigilia i 4 mamy tez beda pomagac Hanie ładnie trzeba ubrac...
Musze odpoczac troszke, a jeszcze ciuchy do ulozenia ehhhhhh....
Hania jak na 5 latke jest super zdolna, grzeczna i bardzo pojętna
No i podjelam sie pomocy przy choince w szkole 5 stycznia... troszke trzeba pomóc innym mamom zrobic kanapeczki itd., w czwartek wigilia i 4 mamy tez beda pomagac Hanie ładnie trzeba ubrac...
Musze odpoczac troszke, a jeszcze ciuchy do ulozenia ehhhhhh....
ta bluza w serduszka mojej Księżniczce się spodobała:-) sobie i M wziełam po kubeczku mi zielony a M niebieski były po 4,99:-) zapomniałam o foremkach i mama ma przywieźć, mam nadzieję że nie zapomni bo pierniczków nie zrobię;-) chyba się prześpię z godzinkę może się lepiej poczuję, wam kochane też życzę zdrówka bo widzę że i dzieciaczki i wy osłabione.
. Noramalnie łapie depresje przed badaniami pewnie jak poznam wynik to bede miała ze 3 dni depreche po jego poznaniu a potem wróce do drukowania. Nie pisze bo szczerze mówiąc nie potrafię się skupić
. Teraz lece do sklepu po czopki dla młodego, bo na jutrzejsze badanie musi byc wyprózniony eh... Trzymajcie za nas kciuki.
, teraz o operacje nie tak łatwo, najpierw próbuja farmakologicznie jak to nic nie daje, tak jak w naszym przypadku to ostrzykują, a takich ostrzykiwań moze byc nawet 3 u nas było dopiero jedno. Gdy to nie pomaga dopiero wtedy operują
. Ja w sumie nie licze na to ze mu całkiem zszedł ten reflux ale cieszyłabym sie jakby z IV stopnia na III zszedł bo na tym IV to dosłownie strach być:/