pinky sky
Fanka BB :)
Malwina no tak Zuzia zaraz 2 latka
Wampi masz racje w CC jakieś dziwne są;/ powodzenia na zakupach
Liza to tylko się cieszyć że tak Wam pomogli...
Ewi współczuję ekscesów żołądkowych Ale masz już pannę kiedy wyprawiacie urodziny??
 Ale masz już pannę kiedy wyprawiacie urodziny??
Vegas tak jak Kamcia mówi chyba żądna z nas nie lubi jak jej dziecko wyje i każda lubi się przytulać ale sądzę że J dobrze robi pomyśl jakie ekscesy będziesz miała jak będziesz chciała puścić ją do przedszkola albo jak będziecie musieli gdzieś wyjechać z J teraz ok jest mama w ciągu dnia albo jak będziecie mieć drugie dziecko miłość będziesz musiała podzielić... Mnie to wkurza jak mi za długo fisiuje może i jestem czasami ostra ale dzieci trzeba mądrze kochać. A jak płacze to nic jej się złego nie dzieje nie jest sama tylko z Twoim mężem i to tylko jej widzimise... Ja czasami podniosę głos na Dominikę jak wymyśla a to to a to tamto A jak nie chcesz słyszeć to idź pod prysznic włącz sobie w łazience muzykę i będzie ok
 A jak nie chcesz słyszeć to idź pod prysznic włącz sobie w łazience muzykę i będzie ok

Kamcia nie wiedziałam że Viki ma na drugie Dominika Oj tam 88 ,87 mała różnica
 Oj tam 88 ,87 mała różnica
Kamma ja w sumie nie wiem kiedy tą choinkę rozbierzemy
U nas dziś goście ale wcale nie mam ochoty od wczoraj jestem na ścieżce wojennej z C;/

Wampi masz racje w CC jakieś dziwne są;/ powodzenia na zakupach
Liza to tylko się cieszyć że tak Wam pomogli...
Ewi współczuję ekscesów żołądkowych
Vegas tak jak Kamcia mówi chyba żądna z nas nie lubi jak jej dziecko wyje i każda lubi się przytulać ale sądzę że J dobrze robi pomyśl jakie ekscesy będziesz miała jak będziesz chciała puścić ją do przedszkola albo jak będziecie musieli gdzieś wyjechać z J teraz ok jest mama w ciągu dnia albo jak będziecie mieć drugie dziecko miłość będziesz musiała podzielić... Mnie to wkurza jak mi za długo fisiuje może i jestem czasami ostra ale dzieci trzeba mądrze kochać. A jak płacze to nic jej się złego nie dzieje nie jest sama tylko z Twoim mężem i to tylko jej widzimise... Ja czasami podniosę głos na Dominikę jak wymyśla a to to a to tamto
Kamcia nie wiedziałam że Viki ma na drugie Dominika
Kamma ja w sumie nie wiem kiedy tą choinkę rozbierzemy
U nas dziś goście ale wcale nie mam ochoty od wczoraj jestem na ścieżce wojennej z C;/

Ja też czasem podniosę głos na Perłę, aż taka idealna nie jestem
 Ja też czasem podniosę głos na Perłę, aż taka idealna nie jestem Widzę różnicę bo jak nie chodziłam do pracy to taka miękka nie byłam wobec niej, widocznie za dużo z nią siedziałam i momentami sił mi brakowało, a odkąd pracuję i widuję ją te 7h na dzień, to mi mało i się jednak tęskni.
 Widzę różnicę bo jak nie chodziłam do pracy to taka miękka nie byłam wobec niej, widocznie za dużo z nią siedziałam i momentami sił mi brakowało, a odkąd pracuję i widuję ją te 7h na dzień, to mi mało i się jednak tęskni. 

Ładnie wyglądasz
 Ładnie wyglądasz