Kamiśka :)
Fanka BB :)
Dorota świetna sesja rozczulają mnie takie zdjęcia  ile u Was kosztuje? u Nas strasznie się cenią, kiedyś chciałyśmy z koleżanką notabene z BB ;-) zrobić wspólną sesję naszym dziewczynkom, to gość chciał o ile dobrze pamiętam 250zł od łepka
 ile u Was kosztuje? u Nas strasznie się cenią, kiedyś chciałyśmy z koleżanką notabene z BB ;-) zrobić wspólną sesję naszym dziewczynkom, to gość chciał o ile dobrze pamiętam 250zł od łepka  bezsens...
 bezsens... 

Sali ale Laski :-) masz zdjęcie gdzie lepiej widać tą nową kieckę? chciałabym zobaczyć jak leży 

Mała_ Czarna jak zobaczyłam Twój nick to myślałam że to moja kumpela ( ma taki sam na FB) Witaj :-)

ile u Was kosztuje? u Nas strasznie się cenią, kiedyś chciałyśmy z koleżanką notabene z BB ;-) zrobić wspólną sesję naszym dziewczynkom, to gość chciał o ile dobrze pamiętam 250zł od łepka
 ile u Was kosztuje? u Nas strasznie się cenią, kiedyś chciałyśmy z koleżanką notabene z BB ;-) zrobić wspólną sesję naszym dziewczynkom, to gość chciał o ile dobrze pamiętam 250zł od łepka  bezsens...
 bezsens... Sali ale Laski :-) masz zdjęcie gdzie lepiej widać tą nową kieckę? chciałabym zobaczyć jak leży

Mała_ Czarna jak zobaczyłam Twój nick to myślałam że to moja kumpela ( ma taki sam na FB) Witaj :-)