reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kurde jak ja was lubię nadrabiać po weekendowych romansach, musiałam notatki robić:-D
Kama ja miałam bardzo podobną sytuację bo miałam starszą siostrę która umarła jak ja miałam kilka miesięcy... Nikt nie chciał się mna zajmować tylko babcia bo wszystkim za bardzo żanetkę przypominałam....

Liza co do cilestu ja brałam przez zaplanowaniem nieplanowanego bombla(żeby nie było, staraliśmy się o dzidzię ale szybko zaskoczyło) ;D i przytyłam na nich około 4kg, strasznie wodę mi zatrzymywały, teraz z ginem gadałam i jak coś będę zakładała spiralkę:)
Sali ja też od 1klasy chodziłam już sama mama przeprowadzała mnie przez jezdnię a tam dalej chodnikiem do szkoły:) miałam 500m od domu:)
paulina.oo witam Cię i ja:)

Ja dziś z rana o 8 byłam w szpitalnym lab i oddawałam krew do badan i siski, zastanawia mnie jedno dlaczego lekarz nie dał mi skierowania na to obciążenie glukoza... dlaczego??:baffled: przecież i tak płacę za te badania więc nie wiem co jest grane...

Kasiek nie pisalam gdzieś musiało mi umknać Twoje wcześniejsze pytanie, a łóżeczko nijak :dry: dzisiaj 11 dzień roboczy, od zamówienia... a o łóżeczku ani słychu ani widu, dzwoniłam w dniu zamówienia do producenta i sekretarka zarzekała się że oczekiwanie na łóżeczko to max 10dni roboczych, dzień przed wysyłką mają wysłać maila, jeśli do piątku nie będzie odzewu to narobię rabanu ;-) bo ile można czekać :sorry2:

Sali tak? o fajnie :-) pokarz pokarz to zdjęcie :-)

PAULINA.OO napisz nam coś więcej o sobie, skąd jesteś, ile masz lat, czy jesteś w ciąży czy już masz bobo... Czekamy czekamy... No i oczywiście jakieś foto mile widziane...

WAMPI mi chodzi o działanie psyhiki u człowieka, że masz świadomośc że już może coś byc i bierzesz taką tabletke żeby się pozbyc, a tabletke anty bierzesz przed i jakoś ta świadomośc w głowie działa inaczej... I chyba z tą dokładnością przesadzacie...

MYRSINI napisałam że przepraszam bo może nie doczytałam posta gdzie pisałas imie i date... Tak samo jak ty niedoczytałas niektórych pytan...

reklama
To ja;))

A D.patrzy na waszego awatarka i mówi ze Twój maz do Urbasia podobny....ale tylko na tym zdjeciu hihi

Ostatnia edycja:
Do góry