reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Nie wiem czy mnie jeszcze choć troszkę pamiętacie?wiem,wiem obiecałam już nie raz że się poprawię i zacznę systematycznie tu bywać,i obecnie dość długo jestem w na bieżąco w czytaniu ale jakoś brak weny nie potrafiłam się wbić w temat.

U nas nie ciekawie mały jak zaczął chorować pod koniec stycznia tak skończło się tak żę wylądowaliśmy wczoraj w szpitalu z zapaleniem płuc ale to przez naszą panią dr. z przychodni dla której każda infekcja Antosia to tylko pewnie coś wirusowego.I tak mówiła też tym razem choć prosiłam ją o skierowanie na rtg płuc bo mówiłam że mi się ten kaszel nie podoba ale gdzie tam ona nic osłuchowo nie słyszy i nie ma potrzeby.
I tak się włąśnie skończyło że mały dostał dożylnie antybiotyk i poleżymy od 5 do 7 dni co najmniej.
A ztych milszych spraw to kupiliśmy Antosiowi na dwa latka które skończył 26 stycznia Yorka i oto mam ''dwóch urwisów "w domu na głowie.

Pozdrawiamy Was BAbeczki serdecznie
Justyna z Antosiem

reklama
Hejka:)

Rox &&&&&&&&&&& za czwartek ;-)
justyś fajnie ze zaglądasz :-) pamiętamy Cie pamietamy ;-) fajnie ze macie pieska, tez bym chciała :-) moze kiedys...

My w tym roku mamy dwie komunie... jedna to chrześniaczka męża, a druga to bliźniaczek mojego brata...
Niewiem jak my poradzimy finansowo ale sie zobaczy ;] na komunie do chrzesniaczki męza i tak nie zamierzam iść... ^,^ mąż sam pojedzie pewnie...;]

Wstałam patrze a za oknem biało i to jeszcze sypie zawiewa :szok: :-D fajnie moze uda nam sie wreszcie zrobic bałwana bo jak bylo mroźno to sie nie dalo... ;-)
spacja przestaje mi działas... :eek:

Helloł

Justys no pewnie że pamiętamy... szkoda że nie poradziłaś się innego lekarza, ja tam białym kitlom nie wierzę do końca i jeśli coś mi nie pasuje to idę do drugiego się konsultować... zdrówka dla Antosia, masz możliwość bycia cały czas przy małym?

Kasiek i jak nocka?

My wygrałysmy z nocnymi sikami 3:0 :-D także pampki idą bye bye :-)

Anetka gratulacje dla Zuzia mądra dziewczynka:)

Justyna fajnie że się odezwałaś pamiętamy pamiętamy:) Zdrówka dla Antosia!!!

RoX&&&&

Kamma u nas niestety porażka;/ o 1.40 zasikała się i musiałam ją przebrać botem do rana nic i wstała jak zwykle i do nocniczka nie wiem jak to bo wcale się dużo nie opiła i przed samym spaniem nie piła. A wcześniej jak piła to nie sikała to chyba nie był jej dzień;/ Dziś założę jak się nie zasika to jutro nie założe a już ponad tydzień nie sikała:)

Hej dziewczynki jak tam wieczory z mężami/ chłopakami/narzeczonymi się udały?? Mój mnie miło zaskoczył bo dostałam perfumy Hugo Bossa bardzo mi się podobają troszkę mi głupio bo ja symbolicznie czekoladki kupiłam:p Ale za to różową koszulę założyłam... Do tego winko było ale żeby nie było zbyt romantycznie wypiliśmy je z gwinta w łóżku oglądają "Dziennik nimfomanki" a potem to już szaleństwo:p:p

Kasiek a może przebudzaj ją w nocy i pytaj czy chce siku? Julka sikała 3 razy o 22,3 i 4, ja dorosła baba często nie dotrzymuje do rana ;-)

Idę dalej sprzątać bo przez sprzątanie co 30 sekund sików psa zaniedbałam chatę, dzisiaj nałożyłam dziadowi pampka i mam z głowy.

Kamma a moja właśnie wytrzymywała całą noc. U niej budzenie nie wyjdzie bo potem awanturka jest i nie siądzie za chiny...

Witajcie, podczytuje was ale siły nie mam dzieci chore, ja chora-katar, kaszel, głowa boli. Ech niech ta zima już się skończy, ja chcę wiosnę.

reklama
HEJKA

JUSTYS pamiętamy cię pamiętamy... Zdrówka dla młodego... Fajnie że macie pieska, my niedługo też będziemy myśleli o psie, ale dużym... Lablador, golden retriever... 
LIZA współczuje komunii, my tam narazie problemu nie mamy, chrześniak M ma 6 lat... Ale np szwagier to ma fajnie, z jednego roku ma 2chrześniaków, i synka... (gdzie jeden chrześniak i synek są z tego samego dnia :-p)

U nas oki, u kardiologa dobrze, u doradcy też wporządku..
A i młody wczoraj na pożegnanie dał dziewczynce buziaka walentynkowego w przedszkolu...

Do góry