reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek i jak mąż w domu?

sali też bym sobie w bierki pograła,ale w domu brAK:-D

Vegas widzę,że Martynka wspaniale się rozwija a jak tam wasza Maja? Pracujesz jeszcze jako niania?

ViKamcia A Twoje dzieci oglądają bbc cbeebies? Ja akurat w swoim pakiecie kanałów go nie mam tylko w opcji i się zastanawiam czy go nie włączyc w przyszłości dla Majka,chociaż przeraża mnie wizja Teletubies non stop:-D Co do naklejek to ja kupiłam w Biedronce swego czasu.

Chyba pójdę jutro znowu z Majką do lekarza,bo nie widzę poprawy a wręcz jest gorzej

reklama
Witajcie, ja na razie tylko na chwilkę. Ja też jutro z dziećmi i ze sobą do lekarza.

Dziewczyny powiedzcie mi czy może być tak, że choroba jest utajona, rozpozna ją tylko lekarz po osłuchaniu i po wzięciu antybiotyku po kilku dniach może dopiero ujawnić się kaszel, po lekarstwie????

Witam sie.
Milenaaa napewno bedzie dobrze i siostra tez kiedys bedzie w ciazy! :*
sali kto jak woli, dla mojego dziecka komputer to nie priorytet :eek: niewiem kiedy bede tak pozwalała zagladac do kompa nawet dla "glupich" gier. chyba jak szkola bedzie tego wymagac,a tak to nie...
I Tak ostatnio bylam na wypadzie z kolezankami. ale nie robie tego co tydzien :dry: a z dziecmi tym bardziej, nieważne zreszta...
kasiek włąsnie maz w domu? ;-)
Ewi trzymaj sie, przeszlo juz dzis?

Musze dokurzyc, niewiem jak to moje dzieci robia ze ciegle syf :-D hehehehe
Milej niedzieli życze.

sali04 Oj każdy ( zazwyczaj starsze osoby 30+ ) '' O jakie ładne imię '' , Ale ja jakoś nie jestem z niego zadowolona , choć wiem ze mamuśka mogła mnie bardziej ukarać , więc nie dołuje się imieniem .;D O Synek miłośnik ; ) , pewnie po mamusi hehe

Vegas Tacy są faceci , każdy woli chłopca . I potem się chwali O synek po tatusiu ;)) , wiesz nie chce wiedzieć , bo niespodzianka po porodzie, ale z drugiej strony jak bede mogła wiedzieć to kto wie czy sie nie dowiem ;-) Mój P już mówi ze synek po tatusiu , a jak wspomnę o córce to mówi że on czuję że to chłopiec .

kasiek88kasiek Kiepsko , kiepsko ale widać , i jest mój skarb :) Ze ślubem , no teraz go nie zrobię ( nie mam 18nastki jeszcze ) Ale jest w planach ( choć bez ślubu da się życ ;-) ) Nie mam pojęcia kiedy , ale będzię .

KasiaF87 również witam i dziękuje ; ))

wampi Hej :) Ja urodzę kilka miesięcy przed 18nastymi urodzinami . Wiesz ? Ty już to przeszłaś, mnie to dopiero czeka . Jestem daleko do porodu , a już czuję takie zmiany , jestem bardziej odpowiedzialna itd . chcę dla dziecka jak najlepiej . Tak zapytam chłopak ile miał lat jak urodziłaś ?

EWI44 Zostanę , będę pisać ile tylko będę mogła :) Zaakceptowały one , mama ( choć nie jest przekonana co do młodych mam ) A rodzice partnera ..pf ciesze się ze sa zadowoleni ( będą mieli pierwszego wnuka/wnuczkę) Ale dzwonią codziennie z pytaniem jak sie czuje itd. :D Co do siostry ujżała dwie kreski już dwa razy . W tym dwie ciąże pozamaciczne . ;/

ViKamcia Rocznik 1994 . Siostra miała dwie ciąże pozamaciszne . Pousuwali jej narządy , bo nastepna ciaza pozamaciczna groziła jej zdrowiem . Czyli nie ona tak mówi, tylko to jest pewne .

Liza Chciała bym aby siostra była szczęśliwa ;)) Kiedyś się uda że bedzie miała .

Miłej niedzieli , i pysznego obiadku dziewczyny :)

Kamcia o jak fajnie każda swój pokój będzie miała)

Lolkak nie ma do tego ma wyłączony telefon;/

Dorotar nie wiem;/ a co się dzieje??

Liza święta racja:)

Milena moja siostra Milena ma na drugie:) Oj moja mama też nie byłą zachwycona a na studiach już była miesiąc jak w żałobie chodziła do tej pory się z niej śmieje a teraz biega za Dominiką po podwórku z patelnią żeby zjadła w wakacje śniadanie;P Ja też nie brałam od razu śluby ja nie chciałam w ciąży i był 10 miesięcy po urodzeniu małej:)
Wierzę że siostrze się kiedyś uda:*

Hej niedzielnie. Obiecał że jak oczy otworzymy to już będzie na 100% a tu 10 i nic nawet dodzwonić się nie moge bo telefon wyłączony...;/

Milena dzieki starsze osoby 30+:-D:-D

Lolak no my mamy bierki ,bo Tymek dostał na urodziny taki zestaw 25 gier i sa tam własnie takie stare tradycyjne gry jak bierki domino chinczyk itp...fajna sprawa;))

Ja kiedys co tydzien mialam jeden dzien w weekend dla siebie ,teraz juz nie chce mi sie tak czesto wychodzic ,D czesto wyjezdza wiec kolezanki wpadaja do mnie,ale dwa razy w miesiący wychodze do jakiejs kumpelki albo do pubu.Własnie dzisiaj ide na karaoke;)

Wampi no nie mogę bo wyłączony telefon;/ Oj mam nadzieje że mu się tylko rozładował bo to typowe było by dla C:) No mówiła że jak się obudzimy to będzie mówił że na 6 rano a jest prawie 11;/

kasiek88kasiek No najlepiej już po urodzeniu dziecka brać ślub . A babcie takie są , jak już się urodzi to najchętniej siedziała by z dzieckiem cały dzień ;)

sali04 mam 17 lat , dla mnie osoba mająca 30 lat jest osobą nie STARĄ ale starszą w porównaniu do mojego wieku ;) nikogo nie chce tu obrażać . :)

wampi Mój P troszeczkę starszy . Czyli w twoim przypadku p. opiekunami byli rodzicę . Po prostu mam wątpliwości co do opiekuna prawnego w moim przypadku . I paru innych rzeczy .

kasiek88kasiekNie martw się :) Patrz jakie warunki na drogach , lada chwila będzie w domku :)

reklama
Milena taa a jak będzie i okaże się że rozładowała mu się kom to dostanie soczystego kopa w du... bo wie że mam na tym punkcie hopla i wiedział że jedzie na dłużej to mógł ładowarkę wziąć:wściekła/y:
A prababcie jakie :D:D Moja babcia straszyła mnie że ksiądz mi dziecka nie ochrzci bo ślubu nie mama a teraz szaleje za Domi:p

Do góry