reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek88kasiek Bo oni tacy są ..Nie martw się takk . :)

wampi To teraz namieszałaś mi do końca ;/ Już nic nie wiem co do papierków ; // Ale przecież ktoś musiał być prawnym opiekunem a ty nie mogłaś ( bynajmniej z tego co jest u mnie )

reklama
KILKA FOTEK

page.jpgMoja Trzpiotka
rwerew.jpgMamusia z synusiem
DSC00340.jpgSzczęśliwa mamuśka
trt.jpgMinka moja ukochana

KASSIEK współczuję i znam tę niepewność jak facet się nie odzywa a gdzieś wyjechał. Mam nadzieję, że okaże się że to tylko rozładowana komórka i złe warunki na drogach.

A co do mojej sytuacji to z małym we wtorek u lekarza byłam bo kataru dostał i czasem zakasłał ale to czasem i przyjeła nas lekarka od dorosłych bo pediatry cały tydzień nie było i wyszły zmiany w oskrzelach i antybiotyk dostaliśmy a od wczoraj mały coraz więcej kaszle. Jutro znowu do lekarza, mam nadzieję że nasza pediatra już będzie.

Ostatnia edycja:
Helloł

Nadrobiłam prawie 15 stron :szok:

Milena Witam serdecznie :-)

Kasiek a może korki? często tiry nie dają rady podjechać pod górkę i zrobią się mega zatory... mam nadzieję że jednak C wróci szybko.
I gratuluję suchej nocki :-) u Nas już 6 nocy bez pamka z tego dwie całkowicie przespane, dzisiaj budziła się raz na siku :tak:

Wampi u Nas też Julka jest tatusiowa, zawsze to J był na pierwszym planie ale już się z tym pogodziłam... J chyba chciałby drugiego synka, a ja jeśli już to dziewczynkę ;-)

Kasia jeśli nasze plany wypalą to z J nie będziemy się widzieć 4-6 miesięcy w roku... trudno mi się przyzwyczaić do tej perspektywy ale trudno gra jest warta świeczki :tak:

Kamcia z naklejkami nie pomogę bo do Julki pokoju kupiłam w empiku a do nowego pokoiku mam już wybraną fototapetę.
Ja również uważam że komputer w tym wieku to gruuba przesada... a później rodzice płaczą że dzieciaki całymi dniami ślęczą przed monitorem i nawet w chowanego grać nie potrafią :sorry2: po moim trupie ;-) chcę wychować Julkę tak jak ja byłam wychowywana, przecież jest tyle fajnych zabaw... A co do bajek to moje dziecko ogląda tylko dobranockę która trwa 10 minut ;-)

Co tu jeszcze a apropos wychodzenia, to uważam że każdemu od życia się coś należy, i na prawdę spędzam z JUlką tyle czasu że jeden wieczór mnie "ochłodzi" naszych kontaktów, a z resztą staramy się wychodzić jak już spi lub leży w łóżku.
Wczoraj jak wychodziliśmy to już się usypiała i raczej traumy z tego powodu nie przeżyła.

Właśnie wsadziłam Julce palec w paszczę i lewa dolna 5tka całkowicie wylazła a prawa już praktycznie się przebiła :-)

Uciekam suszyć włosy i idziemy na dłuuugi spacer na termometrze +3 wiec do wiosny coraz bliżej.

Miłej Niedzieli Dziewuchy.

Hej.
KASIA Zdrówka.
KASIEK Oj ta droga taka niepewna, non stóp sypie więc pewnie w korkach stoi. No ale mógłby choć zadzwonić z kads indziej. A on sam w tej drodze?
MILENKA No ja wiem. Ale te in vitro mam nadzieję że jak się zdecyduje na nie to da szybko efekty. :-) a jak tam u Ciebie z dolegliwościami ciążowymi? A tak w ogóle to skąd jesteś?

co do komputera. Ja pozwalam dzieciom pograć ale maks 15-20 minut każde. Ale to takie gry edukacyjnie, z mini-mini disney itp. Justynka jeszcze czasami w nagrodę za ćwiczenia ma 10 min na ubieranki barbie.
Wszystko jest dla dzieci, tylko ważne żeby dziecko wiedziało że są pewne granice i tych granic rodzic musi pilnować. Na bajki na cały dzień mają dwie godziny.

a ja jakoś tak czuje się ble. Na myśl o jedzeniu trochę mi nie dobrze.
wzdęcie mi przeszło i dzisiaj uważam na to co jem i ile jem.
Muszę jutro się dopytać giną o pewne sprawy związane z dieta i aktywnością, bo mówił że norma na przytycie dla mnie to maks 10-13 kg. Tak więc jak coś dozwolone to będę ćwiczyć.

EWI44 To wszystko wyjdzie kiedyś jak zdecyduję się na in vitro .
Ja jestem z okolic Krakowa :) U mnie ogólnie Ok , źle czuję się tylko wieczorami i to nie codziennie ( jestem słaba itd ) . Miałam tak że robiło mi się niedobrze na myśl o jedzeniu , ale teraz to ustąpiło , tylko czasem nie mam ochoty na kolacje , przez to ze źle się czuje . A w dzień nawet nie odczuwam ciąży .. Przez ostatnie 3 dni z dobrą znajomą chodzimy na długie spacery ( choć tylko dlatego że zrobiło się cieplej , i ciąża to nie choroba tzreba sie ruszyć )

Hej;)Mam chwile bo maly spi;-)moj kluseczeczek zaczyna stawac w lozeczku;-)

Milena witaj;)bardzo fajne masz podejscie i bywaja mlodsze matki moj brat ma 15 lat i jego kolezanka z klasy jest w ciazy. Ja w prawdzie mialam prawie 22 gdy zaszlam a tez bylo gadanie, nie przejmuj sie;-)co do opieki to chyba ktos dorosly musi wziasc na siebie jesli dziewczyna nie ma 18 lat
Kasiek mam nadzieje ze C juz wrocil
Ewi, a czemu mozesz tylko tyle przytyc? ja zaczynalam z waga 55 a skonczylam majac 73:cool2:
Dorota ja nie pomoge, nie mam pojecia
Uciekam bo zostalo mi do napisania bibliografie i plan do 2 matur ale nie ma co marudzic jakas kasa za to wpadla;-)

Kamma strasznie Ci współczuję przerabiałam 2 razy związek na odległość i nie jest fajnie... Oczywiście nie ma co porównywać bo to nie byli moi mężowie ale na coś takiego z C w ostateczności się zdecydujemy jakby na prawdę było kiepsko i pewnie w niedługim czasie bym dołączyła...

Ewi teraz to nie ma przeproś w ciąży jesteś a potwierdzenie masz w swoim samopoczuciu:p Ale mam nadzieje że Ci szybko minie ja też jutro idę na USG ale u mnie pusto:)

Milena dobrze że spacerujesz i w ogóle:) A może swoją fotkę nam pokażesz miło wiedzieć z kim się rozmawia:)

Anula pracuj pracuj:)

Oczywiście Go nie ma napi... mu normalnie jak wróci wie że tak reaguje ale ładowarki nie łaska wziąć po za tym nie wiem z kim on teraz jest bo ten kolega teścia miała się przesiadać i jechać ładować tira znowu na Niemcy.
Domi śpi i ja chyba się prześpię jak to w niedziele dzień lenia...

Kasiek mam nadzieje że aż tak źle nie będzie ;-) co 2 miesiące ma przyjeżdżać na miesiąc i tak 2 lub 3 razy, ale pracując tam 4 miesiące będzie miał 3x większą kasę niż tutaj zarobi przez cały roku ;-)

Ludzie co za pogoda temperatura na + a snieg sypie :cool:

reklama
Do góry