reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar mi też umknęło przepraszam:zawstydzona/y: Śliczne dzieciaczki:)

Milena no to super czekamy na foteczki nie martw się ja na początku spałam:)

Anetka a już się zastanawiałam gdzie Cię wywiało;P Zdrówka dla Zuzi!!!

Kamma
ja nabiłam ze 20kg:p

No WRÓCIŁ koło 18 najpierw się poryczałam i powiedziałam że go nienawidzę zjadł i siedziałm wtulona w niego chyba z godznę dopiero teraz poszedł się wykąpać:p Telefon mu padł a po drodze samochód się zepsuł;/W ramach przeprosin Domi przywiózł KInderki a mi perfumy Playboy

reklama
lolkak moja ogląda bajki tylko z mini mini :-) teletubisie też mnie przerażają na samą myśl :-p hehe
Milena to bardzo nie fajnie:-(
pytałam czy to pewne bo myslałam że po prostu nie może zajść normalnie i tak sama uznała ze tylko in vitro jest dla niej (wiele kobiet tak ma mimo ze mogą zajść w ciążę ale szybko się poddają ..)
mam nadzieje że in vitro się uda i bedzie miała dzidziusia :-)

kasiek maja pokoje na wprost siebie :-) i oddzieliłam je specjalnie bramką (znaczy one do siebie wchodzić beda mogły ale bramka oddziela ich pokoje od całej reszty- schody, 2 łazienki , nasza sypialnia i pokój hmmm gdzie stoją duperele , kartony itp :-p )

wampi bo powiem Ci szczerze że tak jest zawsze że facet chce syna a mimo to bawdziej ejst za córeczką :-)
wiem bo mój brat ma tak samo.. chciał syna i się cieszyła ale jak już mu się córka urodziłą to jest nietylkalna księżniczka i wogóle :-p hehe
oczywiście za synem też jest bo to logiczne ale za nia bardziej :-)

dorotar super sesja:-)

Ewi a czemu możesz przytyć max 13 kg?? ja tego nie rozumiem żeby w ciąży trzymać dietę:/
moja bratowa w 1 ciąży przytyła 20 kg a w drugiej 25... tak ... dokładnie tyle ... przy starcie wazyła 54 i po porodzie bez problemu wróciła do swojej wago w kilka msc..:-) nawet nie pamietam eby chodziła z wałem na brzuchu :-) ani razu
ja w 1 ciązy przytyłam 7 kg a w drugiej 9 :-) i po każdym porodzie wazyłam 2 kg mniej niż na pierwszym ważeniu :-p hehe

kama zdołuję Cię.. u nas tak ciepło ze dziś wymyłam całe okna na parterze i wyszoreowałam kojec, spacerówkę , fotelik po Emmie i zrobiłam 2 prania..
dziewczyny siedziały na dywanie na trawie w sweterkach :-) i wszystko zdążyło wyschnąć do wieczora :-p hihih
jesli ma byc lepiej z kasą jak tak będzie J proacował to chyba dacie radę co?? tym bardziej ze miesiąc np będzie w domu :-)

anetka zdrówka dla Zuzi :*

a ja za kilka dni nie będe miała neta... krótko bo mamy tam linie , tylko będa musieli nam przenieść adres na nową linię.. moze z 4 dni...
ale to i tak dużo :-p
a nadrabiania będę miała co nie miara..
ale wolę teraz bo i tak w sumie całymi dniami nie siedze tutaj więc niepotrzebnie się kasa nabija a ja nie korzystam a późńiej będę znów w nowym domu czek\ac na neta a tak teraz nawet tego nie odczuję.. i jutro bedę już dzwonić i łatwić :-)

Hej Laski. My dziś byliśmy w odwiedzinach u Chrześniaczki a tak to odpoczynek przed tygodniem pracy. Smutno mi bo z Bisiem od paru dni kiepsko:-( Czyli z naszym psem jakbyś ktoś nie pamiętał. Od 4 dni nie chce jeść, ani pić, trzeba mu na siłę wciskać wszystko a i tak spełza to na niczym:-( Leży tylko, chudnie z braku jedzenia, same kości:-:)-( W dodatku gorączkę miał wczoraj wieczorem, prawie 40st., i dziś wieczorem to samo:-( Jest na zastrzykach. Żeby on chociaż kurcze jeść chciał a tylko wypluwa:-( Martwimy się bardzo o niego.. Tata Bisia miał raka jelita, nie wiem czy to co teraz się z Bisiem dzieje to ma coś z tym wspólnego.. Oby nie, oby to zwykła jelitówka. Tata mnie dobił mówiąc, że chyba jednak odejdzie.. 2 maja skończy 7 lat i mam nadzieję, że dożyje, i dożyje jeszcze wielu kolejnych lat.. Przykro patrzeć na niego.. Nawet nie reaguje jak się tulę do niego a taki z niego Pieszczoch zawsze.. I szogunem był, teraz tylko leży:-( Trzymajcie kciuki by się zdrówko Bisia polepszyło bo nie wyobrażam sobie inaczej:no:

Lolkak
Chrześniaczka Maja ma się dobrze, w marcu skończy 1.5 roku, ale to taki szogun jakich mało. Jakby jakieś adhd miała, ani na trochę w miejscu nie usiedzi i tylko łobuzuje i myśli co dalej spsocić:-p Tak, dalej pracuję jako niania:-)
Anetka zdrówka dla Was;* To zabalowałaś:-)
Kasiek dobrze, że już mąż na miejscu. Korzystajcie:-)
Anula to fajnie, że dodatkowa kaska wpadnie i gratki dla Małego:-) Moja też w jego wieku zaczynała stać w łóżeczku:-)
ViKamcia ooo fajnie, że macie już taką wiosnę:-) No ja myślę, że u nas za miesiąc też będzie tak ładnie:-)

Hejka

EWI własnie czemu masz jakas tam wage tylko do przytycia?
Ja w kazdej ciazy tylam 10-11kg ;P w trzeciej własnie migiem mi waga spadła do wagisprzed wszystkich ciąż,i teraz tez do tego dąże,proszki przestaje brac narazie i tyle ;]zobaczymy :tak:
Vegas zdrówka Bisiowi zycze...fajne macie te pieski :-(
Kamcia to odezwij sie po przeprowadzce i zapodaj fotki ;-) zazdroszcze pogody ale u nas ponoc tez juz ma byc cieplutko od marca! nawet 9-10stopni :tak: nie moge sie doczekac :-D

Weekend sredni, wczoraj miałam dołaale cóż... zdarza sie... ;/ nie bede tutaj smecicbo to nie na główny. ;]
A dzis kolejny dzien... powoli bioresie za ogarniecie chlopaków i domu... ;]

Helloł

Kamcia wcale nie dołujesz ;-) u Nas też już temperatura ma wskoczyć na 12 st. Mam nadzieję że szybko wrócisz do Nas.

Vegas :-( biedulek... a co powiedział weterynarz?

Dziewczyny na prawdę nie słyszałyscie o siatkach ile kobieta powinna przytyć w ciąży? W ciąży czytałam M jak Mama i praktycznie w każdym numerze było napisane ile najzdrowiej byłoby przytyć. Obliczasz swoje BMI i sprawdzasz. Ja miałam lekką nadwagę i właśnie tak jak Ewi mogłam przytyć max 13 kg.

Ostatnia edycja:
Witam

U nas po weekendzie , zleciało szybko i miło

Zuzia od ponad tygodnia wstaje o 6 , ale bez pobudek i nie wiem co lepsze;-):-D

Anetka
zdrówka dla Zuzi i Ciebie:)

Vegas bede trzymałą kciuki za Twojego pieska aby ozdrowiał

Milenaaa witaj:)

Vikamcia u nas tez juz wiosna ma przyjść:)

A tutaj ja w nowej fryzurce i Zuzia na prologu w Ergo Arenie:
DSC_0368.jpg

chyba mam duuużo do nadrobienia

cześć i czołem kluski pod stołem

witam się z pracy, melduję że żyję ....

Witam;)
Dzis mam wizyte u okulisty bo po ciazy osleplam. Sasiadka rejestrowala mnie osttaniego stycznia a na dzis mam wizyte;-)
Kama, szczerze ja nie slyszlalam ale stratowalam z 55 i lekarz nic nie mowil ze przytylam 18 kg. Trzymam &&&&& za prace J. My myslelismy zeby Ł na wakcje wyjechal zagranice ale na to trzeba wylozyc kase a u nas krucho wiec pewnie w wakacje bedzie pracowal z moim bratem po Warszawa.A i kupuje ta spacerowka ktora mi polecilas;-)
Kasiek dobrze ze nic sie nie stalo ale fakt facet nie pomylsli ze moglby od kogos zadzownic...
Vegas wlasnie a co powiedzial weterynarz?Ł rodzice maja pekinczyka i co chwila ma takie akcje ostatnio bral kroplowki a jesc moze tylko gotowany droba a i tak ciagle cos mu jest...
Malwina slicznie wygladacie;-)a Zuzia jaka duza;-)Co do wstawania znam ten bol maoj wstaje 5.50, najpozniej 6.10 w tym2 pobudki na jedzenie ale od razu zasypia
Kamcia zazdroszcze ciepla ale i u nas ma byc;-)czekamy na powrot
Wkurzona jestem bo Ł mama mi truje zebym oduczala malego jesc w nocy bo nicy za duzo wazy(9330)a wg mnie jest za maly, ja mowie soje a ona swoje i tylko powtarza ze bedzie pozniej gruby...szlag mnie trafia, moze chce dobrze ale ja wiem co robie

Ostatnia edycja:
reklama
MALWINA ładna fryzurka a Twoja Zuzia jaka słodka.

KAMAA tak masz rację jest normą, że kobiety w ciąży powinny przytyć do 14 kg czy jakoś tak. Ja w obu ciążach po 11 kg przytyłam.

Oj tak dziewczyny wczoraj pogodę na 16 dni oglądałam i ma się robić wiosna na szczęście, podobno.

Dziś znowu do lekarza, dzwoniłam już niby pediatra ma być od 13 i jedziemy, trzymajcie kciuki by to nie było nic poważnego i by obyło się bez szpitala bo moja Melcia znowu się zapłacze w domu beze mnie a też chora jest. Już nie mam siły, nich ta cholerna zima się kończy i niech choroby nas opuszczą, tym bardziej że ja też chora ach szkoda gadać. Nie dzieci zdrowieją bo 11 marca chrzest, najgorsze, że u mnie w kościele zimno jak cholera i żeby po chrzcinach bąbel znowu czegoś nie złapał.

Do góry