reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wampi super łóżeczko:) Biedna Gabi znowu??

Lorata witaj :) Gratuluję dzidzi:) No młodziutka jesteś ale na pewno dasz radę powiedziałaś rodzicom?? A jak chłopak?? Ja tez myślałam że świat mi się zawalił byłam starsza no ale to zawsze życie odwraca o 180 stopni...

Aleksandra mnie po nicku chyba skojarzysz:)

Mariolcia
toż niedługo pół roczku:)

reklama
Najbardziej śmieszne u niego jest jak Oli robi "czytu-czytu"... złapie gazetę, książeczkę w obie rączki, pomamla trochę w rękach i się takim skupionym wzrokiem patrzy że naprawdę tylko śmiać się i zdjęcia robić... tylko trzeba pilnować by do buzi nie brał.

Marilocia hahaha wiesz jak napisałaś o tej gazecie to mi się przypomniało że ja znalazłam kiedyś w Dominiki pampersie:p:p Może ze 2 miesiące starsza była od Oliwiera:)

Witam się poniedziałkowo:-)

Wampi fajne łóżeczko:tak: Zdrówka dla Gabi;*
Snoopy oooo jesteś:szok::-) Zdrówka dla Ali. Jak tam się czujesz?:-) Płeć dzidzi już znasz na 100%?
Aleksandra wysłałam Ci zaproszenie na fb, pewnie poznasz po mojej fotce:-)

Witam ;)

Lorata, głowa do góry, będzie dobrze ;) Tak jak Kasiek pisała, dziecko dodaje motywacji i mózg pracuje na większych obrotach. Jak jak urodziłam moją Zosię to też nie miałam żadnej poprawki i same 4 i 5 no i sporadycznie 3 w indeksie... Wtedy człowiek chyba jest bardziej chłonny wiedzy.
Nessa, gratuluje.
Vegas, weekend to ja będę mieć dopiero chyba na ślub wolne :p. Ale jakoś nie narzekam, opłaca się za te pieniądze.
Aleksandra, ode mnie też zaproszenie poleciało
Snoopy, zdrówka dla Ali.

U nas dzisiaj brzydka pogoda. Wezmę się w końcu za jakieś sprzątanie, powycieram porządnie kurze i w ogole bo przecież obrośniemy w brud. Wczoraj nie pisałam bo robiłam porządki u Zosi w szafie, tam panuje taki rozgardiasz, ona ma tyle ubrań, że się nie mieszczą... I korzystałyśmy z pogody, bo bylo słonecznie ;)
Zajrzę później :)

Witam się z rana:)
neesa1
witaj i serdecznie gratuluje fasolki;-)
Lorata witaj:) Jak zareagowali rodzice na wieść o ciazy? No i uwszy do góry, może na początku bedzie ci sie wydawało, że to koniec świata, ale tak na prawdę to dopiero początek czegoś pięknego:).
gosidia ja tez co dziennie się biorę za porządki:-D, tylko jakos to do skutku nie dochodzi:-p

Dzięki za słowa otuchy :)
Rodzice wiedzą,była paplanina, ale potem do mnie przyszli i powiedzieli, że jakoś to będzie.
A chłopak najpierw wyszedł z mojego domu bez słowa, ale następnego dnia, przyszedł przeprosić mnie.
Mam nadzieję, że będzie dobrze, tak jak mówicie :sorry:

reklama
Gosdia no właśnie nawet pewnie nie masz czasu obejrzeć się za sukienką??
U mnie to samo Domiśka ma tyle ciuchów że szok!!!

Lorata teraz to i tak niczego nie zmienisz a jak będziesz się przejmowała to stracisz najpiękniejszy czas i będziesz żałowała ja ryczałam przez 6 miesięcy i wybaczyć sobie nie mogę... Cieszyć się trzeba a wszystko się ułoży rodzicom też ciężko moja mama prawie że w żałobie chodziła a miałam 21 lat a teraz?? Już nie raz to pisałam biega z talerzem po podwórku za Dominiką:)
Może wrzucisz nam jakieś swoje zdjęcie??

Dziewczyny dziś C na egzaminie pewnie nie zda ale tak bym chciała bo to tyle kasy...

Do góry