SNOOPY o moja jakby zobaczyło łóżko z Hello Kitty to by od razu chciała ale już ma łóżko. Takie spanie kuzynka synkowi kupowała też, tylko że z autkami.
LORATA ja wymiotowałam w pierwszej ciąży do końca 3 miesiąca.
Termi +, - 2 tygodnie to norma w ciąży.
UMI, ALEKSANDRA moja też robi fikołki a raczej robiła, teraz próbuje ale opierdziel zebrała i nie pozwalam jej, jak robiła to wydawało mi się, że kark może sobie złamać.
Ale naprodukowałyście. Rona mnie nie było bo byłam w mieście i teraz próbuję nadrobić ale nie wiem czy teraz zdołam bo zaraz z małym do lekarza. Noż Qzwa znowu chrycha, no już mi ręce opadają do tych chorób.
ALEKSANDRA ja już kiedyś wrzucałam fotki ślubne. Masz piękne zdjęcia ze ślubu. Ale jak masz konto na NK to masz tu linka
nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów, tam mam kilka fotek w albumie JESTEŚ CZĘŚCIĄ MNIE.... Zapraszam.
SNOOPY to sporo przytyłaś, ale aby wszystko w porządku i z Tobą i z dzidzią. Ja w obu ciążach po 11kg tyłam.
To dobra agentka z Ciebie "ochrzcić" wszystkie imprezy
WAMPI no to się ruszcie, czemu masz miec lepiej niz my mężatki

-żart.
KASIEK współczuję pracy z drzewami, ale za to pewne teraz ładna działeczka.
A u nas trochę wieje ale w miarę ciepełko, słonko świeci. Dobrze jest.
Ale za to ja ciepełko ma być w święta, ponad 20 stopni.
LIZA zdrówka dla małego.
MILKA witaj, ja tam szybko test robiłam i z małym wiedziałam już pod koniec 3 tygodnia ciąży a ze starszą trochę później jakoś w 5 tygodniu. A obiawy na początku brak, prócz braku "morza" no i może senności.
Zrób sobie test.
MARIOLCIA kiedy chrzcicie??? Teraz w weekend??? My już po chrzcinach.
Jejku nadrobiłam was.
Wiecie czas leci nieubłagalnie, dopiero pisałyśmy, że szykujemy się do Bożego Narodzenia a tu juz zaraz Wielkanoc, no szok normalnie?? Wam też czas tak leci??? Bo mi zapiernicza nieubłagalnie.
Byłam rano w mieście, zdjęcia pozowane odebrać z dniu chrzcin. Śliczne wyszły.Troszkę zakupków, a i butki balerinki sobie kupiłam do latania, czerwone a co:-).
To spadam się szykować z mały do lekarza