reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KasiaF, to życzę dobrej pogody :)
Umi, no w sumie to się nie dziwię, bo jak ja byłam w jego wieku to też już zakochana po szkole latałam, a później chorowałam tydzień bo ON na mnie na przerwie nie spojrzał...:biggrin2::biggrin2: teraz to jest śmieszne ale wtedy to była tragedia życiowa:)
Wampi, on by i sam się nauczył ale ma trudności w skupianiu się, wszystko go interesuje oprócz lekcji...
no i niestety nie umie podstaw, nie uczył się na początku więc teraz trudno mu nadrobić obecny materiał.
gratuluję nocki przespanej w swoim łóżeczku :)
Liza, życzę zdrówka dla Mikiego, wymęczył się dobrze że już lepiej jest...
EWI, zdrówka dla chorowitków, no trzeba pomagać zwłaszcza że mama ma na głowie pracę, gotowanie, sprzątanie, zakupy, rachunki na które ledwo co mają kasy i naprawdę nie ma głowy żeby zaglądać w zeszyty mojemu bratu, dziadek też nie da rady bo jest nerwowy zresztą co on by z tych lekcji zrozumiał...
Milka, witaj :)
co było moim pierwszym objawem?? spanie !!:-) ja mogłam non stop spać, każdą chwilę prawie przeznaczałam na drzemkę, później jakoś się to unormowało :)

Dzisiaj brat do mnie nie przyjeżdża tak więc mam wolne, ale za to trzecia pralka już mi wiruje, i biorę się też za porządki, zwłaszcza w dokumentach bo się galimatias porobił... Oliwierek teraz śpi, na spacerek się nie wybieramy bo jakoś nie za ładnie na dworze, później może go wezmę ze sobą do restauracji bo ma mi właścicielka menu przygotować na chrzciny do obejrzenia w domu.

Ewi zdrówka dla Was :tak:
Ja w ciąży przytyłam równo 10kg startowałam z 70tką kończyłam z 80tką na liczniku, w pierwszym trymestrze zgubiłam 4kg ale szybko "odrobiłam straty".

Milka ja będą ciąży miałam 1@ a objawów wczesnej ciąży nie miałam może dlatego że wcześnie robiłam test i już wiedziałam że jestem?
Życzę II kresek na teście :tak:

Idę sprzątać bo przyrosnę do kanapy :-D

dzieki Lorata, kaamaa i Mariolcia za odpowiedz :) strasznie skolowana jestem, musze poczekac jeszcze troche i bede dopiero testowac.

narazie zmykam obejrzec serial, a pozniej do pracy, pa!

SNOOPY o moja jakby zobaczyło łóżko z Hello Kitty to by od razu chciała ale już ma łóżko. Takie spanie kuzynka synkowi kupowała też, tylko że z autkami.

LORATA ja wymiotowałam w pierwszej ciąży do końca 3 miesiąca.
Termi +, - 2 tygodnie to norma w ciąży.

UMI, ALEKSANDRA moja też robi fikołki a raczej robiła, teraz próbuje ale opierdziel zebrała i nie pozwalam jej, jak robiła to wydawało mi się, że kark może sobie złamać.

Ale naprodukowałyście. Rona mnie nie było bo byłam w mieście i teraz próbuję nadrobić ale nie wiem czy teraz zdołam bo zaraz z małym do lekarza. Noż Qzwa znowu chrycha, no już mi ręce opadają do tych chorób.

ALEKSANDRA ja już kiedyś wrzucałam fotki ślubne. Masz piękne zdjęcia ze ślubu. Ale jak masz konto na NK to masz tu linka nk.pl - Serwis społecznościowy nk.pl - platforma komunikacji dla wszystkich internautów, tam mam kilka fotek w albumie JESTEŚ CZĘŚCIĄ MNIE.... Zapraszam.

SNOOPY to sporo przytyłaś, ale aby wszystko w porządku i z Tobą i z dzidzią. Ja w obu ciążach po 11kg tyłam.
To dobra agentka z Ciebie "ochrzcić" wszystkie imprezy:rofl2:

WAMPI no to się ruszcie, czemu masz miec lepiej niz my mężatki:-D:-D:-D-żart.

KASIEK współczuję pracy z drzewami, ale za to pewne teraz ładna działeczka.

A u nas trochę wieje ale w miarę ciepełko, słonko świeci. Dobrze jest.
Ale za to ja ciepełko ma być w święta, ponad 20 stopni.

LIZA zdrówka dla małego.

MILKA witaj, ja tam szybko test robiłam i z małym wiedziałam już pod koniec 3 tygodnia ciąży a ze starszą trochę później jakoś w 5 tygodniu. A obiawy na początku brak, prócz braku "morza" no i może senności.
Zrób sobie test.

MARIOLCIA kiedy chrzcicie??? Teraz w weekend??? My już po chrzcinach.

Jejku nadrobiłam was.
Wiecie czas leci nieubłagalnie, dopiero pisałyśmy, że szykujemy się do Bożego Narodzenia a tu juz zaraz Wielkanoc, no szok normalnie?? Wam też czas tak leci??? Bo mi zapiernicza nieubłagalnie.
Byłam rano w mieście, zdjęcia pozowane odebrać z dniu chrzcin. Śliczne wyszły.Troszkę zakupków, a i butki balerinki sobie kupiłam do latania, czerwone a co:-).

To spadam się szykować z mały do lekarza:crazy:

Dorota, 22 kwietnia chrzciny, ale chcemy poznać menu w kilku lokalach i porównać ceny, kurczę najgorzej wychodzą napoje, bo lokal stawia takie buteleczki 0.5L, a takie to kosztują 3.50-5zł, a swoich nie możemy.
Mi też tak czas zleciał, też niedawno martwiłam się jak z małym na świętach będzie, bo nowe otoczenie, tyle ludzi... a tu masz! Oli kończy już 5 miesięcy dzisiaj:-)

Dziewczyny, w którym tygodniu usłyszałyście bicie serduszka waszej pociechy?
Bo ja czytałam, że tak w 7-8 już można usłyszeć, nie mogę się doczekać.:tak:

milka ja nie mialam zadnych objawów raczej, prócz braku @ :-)
EWI zdrówka:-)
Lorata serduszka slyszalam kolo 7-9tc, :-) kiedy masz wizyte?:-)

No dzieciki szaleją... a ja kaszle kurcze brak slów... :no:

reklama
Do góry