reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza, zdrówka ci życzę i cierpliwości do dzieciaczków :)
Mam do was pytanie, czy kupowałyście swoim krzesełka do karmienia? bo ja się zastanawiam czy kupić czy nie, z jednej strony by się przydało, bo Oliwiera karmię zazwyczaj na bujaczku, ale zawsze ten bujaczek gdzieś się zabrudzi czyścić trzeba więc szkoda trochę, a z drugiej strony czy mi długo w nim posiedzi? zaraz może zacznie się w tym nudzić, będzie chciał wychodzić...

reklama
Cześć Dziewczynki!;-)
podczytuję Was i podczytuję,ale mam problemy z wbiciem się:dry:w temat;)
Mała wogóle nie daje mi posiedzieć na kompie tylko zobaczy,że go włączam to już pierwsza stoi i pstryka w klawiature a jak wchodzę to póznym wieczorem jak nikogo nie ma :/ i taka jestem odcięta od świata.
milka trzymam kciuki&&
dorotar kurde jak już bym Cię gdzieś widziała...:tak:tylko GDZIE???:sorry2:
Lorata pierwsze bicie serduszka Ami słyszałam jakoś w 7 albo 9 tyg a potem co wizyta czyli co miesiąc =)
Liza zdrówkaaa!!!
Mariolciaa ja nie kupowałam karmiłam małą na kolanach pózniej trochę żałowałam,ale..:) a teraz ma krzesełko i stolik i sama wcina:)

Ostatnie 2 strony nadrobione a gdzie reszta...:szok:

Liza super że wróciłaś:) Zdjęcia świetne zdrówka dla Mikiego:)

Kamma
no właśnie w Wielkim tygodniu to już tak nie bardzo myć okna:p A w soboty nie mam kiedy bo mam całą chałupę do posprzątania albo jadę na uczelnie a przy myciu taki syf się robi że od razu wszystko trzeba sprzątać bo się kurzy:/

Gosdia wiesz ja odkąd ustaliłam datę ślubu modliłam się żeby właśnie któraś z babć albo dziadek nie umarł bo też bym odwołała;/ A to była babcia mojej starszej ale ona powiedziała że żałobę w sercu nosi a nie dla ludzi...

Alula
tak kiedyś siostra mnie wciągnęła ale to był jakiś środkowy sezon a już tyle tych seriali oglądam że nie pozbieram się może w wakacje bo wtedy tylko Czysta krew leci:p A teraz się wkręciłam w 90210:p

Ewi no to życzę zdrówka dla Was wszystkich:)

Milka
witaj mam nadzieje że trafiliście:) Mi się strasznie spać chciało cały czas spałam i od fajek miałam odruch wymiotny więc przestałam:p

Mariolcia
szalejesz z tym praniem:p Brawo dla Oliwierka;)
Ja nie kupowałm jedno drewniane miałąm bo siostrzeńcu C a potem mojemu tacie kolega oddał i było trochę większe i dopiero w tym roku Dominika przestała siedzieć w nim bo siedzi na krześle i sama wcina ale ja to miałam takie co się do stołu przysuwało i bardzo się przydało bo jak jakiś rodzinny obiad czy święta to siedziała z nami a nie gdzieś z boku bo te plastkiowe to mają taki chyba stoliczek nie wiem sama:)

Dorotar czas nieubłaganie przed tamtymi świętami okna myję i teraz znowu:p

Lorata chyba w 9 tyg.

Gosia to napisz co u Was:)

Jeeeeeeeeeeeeeee umyłam te okna padam:p Młoda śpi obiadu nie ma firanki się piorą;P

Kasiek, szacunek za okna :)
na allegro widzę że są różne rodzaje, składane, drewniane, z regulowanym siedzeniem. te plastikowe maą stolik, właśnie nie wiem czy można ten stolik zdjąć ewentualnie.
Kama, chyba takie jest najlepsze :)

Mariolcia można można Domka właśnie miała takie jak Kamma pokazała tylko te stoliczki gdzieś zagubiły się i jak mówiłam jadła przy stole ze wszystkimi
Taaa 12 okien 4 drzwi balkonowe. Do tego wszystkie ramy trzeba było umyć;/ Jeszcze dwa od ulicy na strychu umyję i drzwi w piwnicy bo też od ulicy:p Ale to nie dzisiaj

Liza, zdrówka ci życzę i cierpliwości do dzieciaczków :)
Mam do was pytanie, czy kupowałyście swoim krzesełka do karmienia? bo ja się zastanawiam czy kupić czy nie, z jednej strony by się przydało, bo Oliwiera karmię zazwyczaj na bujaczku, ale zawsze ten bujaczek gdzieś się zabrudzi czyścić trzeba więc szkoda trochę, a z drugiej strony czy mi długo w nim posiedzi? zaraz może zacznie się w tym nudzić, będzie chciał wychodzić...
Ja też dostałam krzeseło jak kama z Tym że my mamy metalowo plastikowe... Ale tylko dlatego że szfagier knajpę likwidował bo tak to też w leżaczku karmiłam:-p

Liza witaj wśród żywych:-D zdrówka

nie wbiję się w rytm rozmowy bo cięzko.... ale ja też okna pomyłam, poprałam i leże i sie opierniczam, wcześniej z Ala na podworku 3h byłam prawie, pierwszą godzinkę twardo siedziała w spacerówie i patrzyła co dziadek robi a poten nam usneła a jak tata ją chciał wyjąć i do domu zanieść to się obudziła zaparła i powiedziała że na dworzu lepiej sie czuję i tak mi spała dosyć długo a ja na hustawce sobie kawkę wypiłam:-)

MARIOLCIA oj tak w lokalach to mają różne swoje wymogi. Na ile osób chrzciny???
Wszystkiego dobrego na 5 miesięcy.
Ja kupowałam krzesełko używane do karmienia i takie drewniane rozkładane, że później jest stoliczek i krzesełko.

GOSIA a nie tu??? A jak nie to albo Grudzień 2011 albo na Mamusie jako ciężarówki po raz drugi???
Jak Twoja Amelka grzeczna? bo z mojej to istny szogun i łobuz.

KASIE szacun za umycie tylu okien, w jednym dniu?

SNOOPY Twoja Ala jeszcze w wózku jeździ??? Moja od kiedy zaczeła chodzić tak dla niej wózek jest beee.

Snoopy należy Ci się;P

Dorotar tak;) ale jki syf przy tym zrobiłam to szok więc nie jest idealnie zaraz Domce usmażę na szybko jajo i sprzątam dalej bo firanki muszę zawiesić mokre więc odkurzyć muszę bo wszysko się przyczepi;/

reklama
Byłam z małym u lekarza w nocy zaczął strasznie kasłać odrywająco, jak już pisałam wcześniej, na szczęście wszystko w porządku a nawracający kaszel i zapchany nosek mogą być i raczej są powodem nietolerancji mleka i nabiału krowiego, także powrót skazy, tym razem ukryty, że tak powiem bo nic mu nie wyskakuje na buzi i ciele. Mały ma dostawać wapno, fenistil krople i euphorbium by oczyścić nosek a mama z powrotem zalecenia, żeby nie jeść nabiału itp. Czyli mamuśka znowu na dietce.

Do góry