reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam wieczornie :)
przyszlam z pracy, pogadalam z TZtem i wzielo mnie na sprzatanie, pozmywalam, poscieralam kurze, heh ;)
w pracy dzisiaj w pewnym momencie tak mi sie zakrecilo w glowie, myslalam, ze upadne, roztrzesly mi sie rece i kolana, goraco na twarzy i ucisk na zoladku... to na bank zaden objaw, na to za wczesnie, ale sie zaniepokoilam..

kurcze, probowalam was nadrobic, ale nie dam rady :(

vegas wspolczuje problemow z oczkiem corenki :( na pewno sie przy tym najesz nerwow, oby wszystko sprawnie poszlo w tym Krakowie! swoja droga-moje rodzinne okolice ;) przeslodkie zdjecie w podpisie :)

snoopy Tobie tez bardzo wspolczuje chorego dzieciaczka!

fikusek masz przecudnego synka! :D

aleksandra87 Twoj chlopczyk rowniez kochany! :)

lalus witaj, ja tez dzisiaj dolaczylam ;) trzymam kciuki za staranka! u nas jest identycznie jak u was-pelen spontan bez presji ;)

reklama
hej porannie :)

fikusek ;-)
Vegas trzymam kciuki za małą i czekam na wieści...:*

WITAM nowe mamusie i staraczki ;-) jakos was tak dużo przybyło :happy: :-D ;-)

Ehhh nocki u mnie to juz oki wiec nie ma co pisac, tylko ja zachrypnięta :dry:
Za oknem chmury na zmiane ze sloncem no ale ma dzis padac wiec nie szykuje sie na pikną pogode zreszta i tak w domu siedzimy bo mlody na antybiotyku ciagle, Hania tylko do szkoly jedzie, dzis troszke sie spóźni, bo M jeszcze nie ma- pojechal po opał do tesciow ;]

Dzień dobry, dzień dobry :)
wampi oo to no trzymamy kciuki za córę i za Ciebie, abyś dzień jakoś przetrwała.

A u mnie dzisiaj znowu tak jakoś szaro-buro, słońce świeci, a chmury czarne, jakby burza miała być :errr:

ach u nas pogoda do dupyy , wieje jakos ponuro sie robi Blee ale cóż zapowiadali , i jakos nie chce mi sie z domu wychodzić .
Mały zaraz idzie w kimonko bo wczas wstał i jest do odespania z godzinkę , a jak jeszcze taka pogoda to już wogóle !!

snoopy - oby było coraz lepiej !! Zdróweczka
wampi - czego oni jeszcze w tych urzędach nie wymyslili <szok> a powodzenia dla córeczki
Liza dla was również zdroweczka dużo
milka za pewne jakis objaw był , oby ich więcej nie było .
vegas oby wszystko było dobrze , my mamy okulistę 21 maja ciekawe co powie .

Noja sie biorę zaraz za porzadki dalsze pewnie już świąteczne , maly w szafie mialtornado więc teraz trzeba ładnie poukładać .
A i w nocy zachciało mu sie mleczka o 2.29 :> aach cudnie bylo wstawać i jeszce upodobał sobie mamine łóżko a w nim nogi :)
Milego dnia

Hejka:-D miałyśmy cudną nockę, całą przespałyśmy bez niespodzianek:-D budziłam się tylko jak Ala piła bo miała butelkę kubusia z dziubkiem:-) przez noc wypiła całą butle:-) dzisiaj już troszkę żywsza, ale nie będę chwialiła dnia...

Vegas pić piła cały czas, odwodniona nie jest.
Liza zdrówka dla Mikusia;*
Wampi trzymamy kciuki:-)

Co do pogody u nas też raz słonce takie że wali po oczach a raz szaro...

Dorotar strasznie Ci współczuje mam nadzieje że malutki szybko z tego "wyrośnie"

Liza co pojedziemy to gada że teraz duch je maliny w ogrodzi a to obiad je w kuchni nawet ostatnio spadło to zdjęcie babci a nie wiem jak bo na półce stało;/ Zdrówka dla Ciebie:)

Alula taa poszalałam i dziś żałuję;/

Snoopy rzeczywiście wydaje się mało solidna:) Ale przynajmniej Ala ma zabawkę moja tez by szalał bo lubi Hello Kitty
Mam nadzieje że się obejdzie bez szpitala...

Gosdia
a to dopiero początek akrobacji:p

Laluś witaj pewnie że możesz:)

Fikusek super że wróciłaś:)

Aleksandra hehe to zrobił cioci niespodziankę moja siostra ta młodsza starsza a Domi chrzestna też by nie przebrała ale za to ta młodsza młodsza bez problemu:) A ma 17 lat
Słodki Kacperek:)

Vegas super że na bilansie wszystko ok:) Trzymam kciuki za oczka&&&&

Milka a kiedy powinnaś mieć @?

Wampi powodzenia na pewno czegoś potrzebnego Cię nauczą;/

Uff jak dobrze że umyłam te okna wczoraj... Ale za to dopadło moją najsłabszą stronę zatoki... Musze się wyleczyć bo nie przetrwam weekendu na uczelni;/

kasiek daj spokój jak ja przyszłam to dobrze , że Kacper był w miarę do opanowania :> , ale teraz wiem że nie moge zostawiać go z ciocia na dluższe wyjścia :D , kuruj się na zatokiamol do smarowania , woda morska do nosa i ibuprom zatoki :>

reklama
Do góry