reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia wiem, że chcesz ślub dla siebie, chyba nikt nie bierze go ze względu na to co gada ksiądz :-p ja nawet nie chcę kościelnego bo myślę, że to bez sensu.. co prawda w Boga wierzę! ale w kościele nie byłam już uuuu dawno! u spowiedzi to już w ogóle, bo teraz nawet bym nie mogła, a jakbym mogła to bym nie poszła, bo spowiedź też jest dla mnie jakaś dziwna :sorry2: żeby obcemu facetowi o swoich grzechach mówić..

Kasia no to musiałam nie doczytać. W takim razie zdrówka dla Kacperka :*

Zuzia już leży, może coś z tego wyjdzie i w końcu szybciej zaśnie :-)

reklama
Cześć Dziewczynki strasznie dużo drukujecie i czasami ciężki mi się wbić w temat ;-)

Kamcia
zazdroszczę wyprawy do ZOO nasze jest odnawiane i otwarcie dopiero za rok :sorry2: a co do wyjazdu J to cóż Ci mogę powiedzieć trzeba było się "dostosować" ;-)

Vegas pochwal się swoją śliczną panienką w okularkach jak już będziecie je mieć :-)

Femme kope lat! widzę u Ciebie wieeelkie zmiany! gratulacje kochana.

Aleksandra
ja również współczuje :-( miałaś piękną sukienkę lubię taką prostotę.

Malwina,Kasiek,Liza,Sali każda z Was piękie wyglądała z resztą jak każda panna młoda :tak: nie ważne jakiego koloru ma suknie.

Wampi, Mariolcia my chrzciliśmy Julkę 24 kwietnia było cieplutko i słonecznie i am również życzę takiej pogody :-)

Dziewczyny nie przesadzajcie z tą pięknością weźcie poprawkę że to jest sesja i troszeczkę retuszowana była:p

Snoopy on podpinany był:)

Milka a dziękuję Zobacz załącznik 452150 tak z katalogu wygląda tylko ta modelka obrzydliwa i mi całość psuje:p

Malwina zdrówka dla Zuzi:)

Lorata jak chcesz to bierz:p jest na sprzedaż:p

Femme
hehe szkoda że na żywo jak rasowa modelka nie wyglądam ale dziękuję duży komplement jak Ty się interesujesz fotografią a to drugie też mi się tak ooo podoba fotograf powiedział żebyśmy pod babcie i teściową rozmodloną tak zrobili:p

Mówicie o weselach a ja w tym roku jestem zaproszona na 6...

Mirabelka brawo dla Niki:)

Dorotar moja mama bo ona wierzy w takie gusła że panna z dzieckiem nie może iść do ołtarza w welonie ( nie skomentuje tego...) Ile tych moich łez było to moje wykrzyczałam jej że mnie nie kocha itd. i stanęło na tym że po wyjściu z kościoła mogę sobie założyć:p Ślicznie wyglądałaś:)

Wszystkie ślicznie wyglądałyście;)

Uff kolejny dzień za mną jutro znowu pobudka 4.30;/ ale mnie dziś grad przed samym busem złapał dosłownie miałam z 15 kroków dzięki Bogu stał mój bus jak wpadłam do busa to jakby ktoś za mną łopatę gradu wrzucił normalnie kierwoca miał wszędzie na desce na sobie w busie szok!!! A ja za rękawem;P Aż mi głupio było bo dzwi prawi wyrwało;/

Agnieszko witaj:) Niech dziatkowie tracą bo takim postępowaniem robią krzywdę sobie i dziecku!!

Aleksandra przykro mi z powodu jej śmierci szkoda że wnuczka nie poznała ale teraz pewnie trzyma nad nim ręce:)

Anula to gratuluję i Tobie i małemu:)

KAsiaF
zdrówka dla Kacpra:)

Liza no to mnie choć troszkę pocieszyłaś, bo w moim gronie wydaje mi się, że jestem jedyna, i patrzą na mnie, jak nie powiem na co :dry:
kasiek88kasiek Chętnie, ale może za kilka lat :-)

No ja jeszcze niewykąpana, czytałam książkę, i ucięłam sobie krótką drzemkę, a teraz oglądam X factora, więc nie wiem czy zasnę wgl po tej drzemce...:dry:

witajcie :)

u mnie troche lepsza pogoda niz u was, ale zimno - 7 stopni. Bylismy dzis na zakupach, ludzi masa wiec nawet z jednego sklepu po prostu wyszlismy bo kolejka wila sie az do wyjscia...
wogole to przeszczesliwa jestem bo TZ awansowal :D on szczesliwy bo sie dlugo staral, a pieniazki tez teraz lepsze beda wiec wogole radocha ;)

femme fatal mam dwie zmiany i w tym tygodniu akurat konczylam o 22, ale mieszkam w UK wiec jest u mnie godzina do tylu ;)
a aktualizacja to pewnie od avasta Ci sie wlaczyla ;) mi tez tak czasem sie wlacza, trzeba wtedy przesunac czas restartu kompa.

malwina18 sliczna suknia! wogole piekne to zdjecie jak trzymasz swoj brzuszek i tej rzezby :)

agniieszka witaj :) mnostwo moich kolezanek rowniez bylo w ciazy w szkole sredniej ;) sliczne imie ma Twoj synek :)

kasiek88kasiek kurcze, nie otwiera mi sie link :( na 6 wesel?! pojdziecie na wszystkie?

No to macie i moją kiecke, chociaż moja to tu niedawno była...

0021.jpg0026.jpg0441.jpg021.jpg

reklama
Do góry