reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam popołudniowo :-) babki, ile wy drukujecie:confused2:
Liza raczej nie :-(
anetka551 to prawda, jest dziwna. Ale już niedługo i będzie inny :-D
milka<3 jakieś dziwne tamte forumowe koleżanki...u nas jesteś mile widziana o każdej porze dnia i nocy ! :-):-):-)
Blaneczka witaj, dopiero teraz bo wczoraj mnie nie było , tylko rano za nim się pojawiłaś :tak: Miło mi cię poznać. Może nawet znajdziemy wspólne tematy, bo ja także w ciąży, a szesnastka jestem :D Ładne imiona wybrałaś, szczególnie Maja :D A ten wózek co ci sie spodobał, to super mi też się podoba.
Co do faceta - świnia. A jego rodzice chociaż trochę mądrzejsi xd
Ja się zgadzam z anetka551 - jeżeli oni sponsorują to wybierz jakiś mega :-p:laugh2:
alekandra87 boże, już to pisałam, ale slodki ten twój synalek~!!!;-)

reklama
Dzieki Lorata :p
kasiek - igdzie te zdjęcia ? :d
Liza -zadomowiane myszki :happy:
blaneczka - a moze on sie jeszcze opamieta ? czzesto jak juz dziidzi jest chlop madrzeje .

Ostatnia edycja:
Lorata a Ty byłaś dziś u gina?? Bo chyba dziś miałaś wizytę?? Jakie wieści??

Ola no właśnie lipa bo aparatu nie mam bo nam tir przejechał i tak robię na telefonie i zawieruszył mi się kabel C oczywiście był za wiatraczkiem w komputerowym ale o taki adapter na mini karte zapomniał się zapytać

Aaaaaaaaaa jednak znalazłam!!! Proszę dzisiejsze wyjście na "JUPKE" czyli plac zabaw:)

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Ostatnia edycja:
No wiem, wiem, ale tako jakoś miałam dodać w poprzednim poście, ale w końcu kliknęłam i się wysłało..ale cieszę się przeogromnie :-D:-D:-D

Wybaczcie, że dopiero teraz , ale szkoła ;)

Milka - zdaję matmę rozszerzoną, angielski rozszerzony i geografię w podstawie ;)
Lorata -gratuluję;* jak sobie radzisz? w szkole pewnie ciężko ;*
Aleksandra -Wiesz , nawet nie chce żeby się opamiętał. Nie mogłabym być z tak nieodpowiedzialnym człowiekiem.

Dziś myślałam że w szkole zasnę . Po prostu nie mogłam wysiedzieć , tak mi sie spać chciało .
Ogólnie dopadł mnie problem zaprać ( przez całą ciąże nie miałam , aż do teraz ) . To jest koszmar, chyba urodzę w łazience , hahah xd :D

Co do wózka , Tialana pokazała mi swój i się zakochałam <3
Tylko który kolor ? Pomocy ;P Myślę nad tym z kropeczkami :D
http://allegro.pl/3w1-najnowszy-zestaw-baby-merc-q7-x-kolekcja-2012-i2267194998.html

Ostatnia edycja:
reklama
sali04, no wiem, ale tyle nadrukowałyście, że szok!!:-D
Kurczę, B. extra wózek!!! :tak: Nie ma co się dziwić, że się zakochałaś, bo ja też się nim zauroczyłam :-) Kropeczki są świetne, ale podoba mi się też ten taki bordowy z kwiatuszkami nr.35
Kto wie, może i ja skorzystam :zawstydzona/y:
W szkole może być, nie jest tak źle, ale Tobie współczuję, bo Ci już ciężko wysiedzieć, a sie trzeba skupiać...:sorry:

ej no co tu tak cicho???:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry