reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczko zapewne masz racje , ale wiesz jego rodzice ci pomagaja masz jego dzidziusia cięzko będzie się od niego uwolnić. Ale ja życzę Tobie jak najlepiej iobyś znalazła tego który pokocha Was całym sercem a na pewno sie taki znajdzie :)

Dziewczyny powodzenia w szkole , wytrwalości :) chociaż ja po terminie latałam po szpitalu ale nie bo mam rodzić tylkoteść lerzał po wypadku łaziłam jak posrana :D

A wózek zajebisty i przyzwoita cena .

Mały już się poklada , jest marudny ma jakiegos gluta w nosie i kaszel czuje , że zachaczymy o lekarza dałam syropek ale nie chce dać nosa psiknąć znacie jakies metody na to ??

reklama
Lorata - daj spokój ze szkołą ,haha . Nauczyciele się śmieją że korzystam na tej ciąży, bo ciągle chodzę do tablicy bo nie mogę wysiedzieć w jednym miejscu. Ciągle się kręce , odsuwam , wstaje , chodzę no masakra.
jednak ciężko mi bez ruchu wysiedzieć 45 minut. Ja bym biegać mogła na wf na kilometr tak mnie nosi :O
Czy tylko ja w ciąży taka jestem , czy ktoś tak miał ?

Aleksandra -
jestem zachwycona tym wózkiem , na prawdę wielkie dzięki dla Tialana !
Co do wózka - biorę kropki ! <3 Zakochałam się w nim :D

Hej dziewczyny ;)
Ale wy tutaj skrobiecie ;)

Blaneczka, witaj, przepraszam, ale nie zauważyłam Cię wcześniej między milionem tych postów. Gratuluje ;) A z matua dasz radę ;) mój mózg chłonął w ciązy i chwile po jak gąbka, a obecnie gdzieś go zgubiłam. Podziwiam, że masz tyyle energii ja to mogłam ciągle spac ;)
Kasiek, Dominika ma zabójczy usmiech ;) Śliczna jest i widze, ze nie tylko u nas Hello Kitty rządzi ;). My mamy buty chociaż moja tego nie ogląda... ;)

Nie wiem w co tutaj ręce włożyć tyle jest napisane... Nie wiem kiedy uda mi się być na bieżąco...

Hejka

Ja tylko na chwile...

DOROTAR a co to za lek? bo ja ostatnio też miałam który powinien kosztowac lekko ponad 90zł a po zniżce kosztuje właśnie jakoś 3,5 czy 3,2... ALe nie musiało byc od arelgologa czy jakiegoś innego...

LORATA fajnie tak serduszek posłuchac... Fajnie że 2 :-)

Młody się kąpie zaraz spac idzie, nie wiem czemu nie śpi zanim ja poszłam spac... eh... Jutro spowrotem jedzie do moich rodziców... A ja mam wojne w pracy, i mam takiego nerwa że komuś bym przywaliła... Na @ przyszła...

EDIT

LIZA nie pytałam, wole sobie oszczędzic nerwów...

SNOOPY na mnie raczej się tak ładnie nie goiło nigdy, po porodzie była ze mną masakra... A tu miałam głęboką i dużą, dawał mi min 5 tyg a tu o 3 już czysto :-)

reklama
Kasiek ale fajnie Domka wygląda :-) słodka jest :tak: i widać, że zadowolona z wyprawy na plac ;-)

Lorata jak to może też skorzystasz..? przecież bliźniaki do takiego wózka się nie zmieszczą :-p

Blaneczka bardzo ładny wózek, podoba mi się :tak: ale na pewno taki czarny chcesz? nie ma innego koloru z kropeczkami? :-p

Zuzia jeszcze nie śpi :sorry: biega, krzyczy i się cieszy. A dzisiaj z jakim tekstem wypaliła "Wiesz mamusiu, trochę mnie wkurzasz" :-D no nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać :-p

Do góry