reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie ;P
Napisałam posta wczoraj i widze ze wcieło... :eek: ehhh
Lorata super ze dwa serduszka biją :-)

Hania na wycieczce super, zadowolona, wrócila zmeczona ale i tak szalała z braćmi bo Daniel sie stesknil za nią i wogole ;-) hehehe papuszki nierozłączki :-)
Ogolnie zadowolona, byli tez w drodze powrotnej w McDonaldzie i zjadla tam jablko i ja zmuliło... ;| heh... no ale trudno... zdarza sie...
KasiaF no tak w sumie lepiej sie nie pytac, wspolczuje @ :*
Kamcia super ze mala sie zaklimatyzowala w przedszkolu:-)
Ola zdrówka!!!! :*
Blaneczka fajne :tak:

Kurcze a u nas pada deszcz, dzien denny wiec fajnie ze wczoraj wsio posprzatalam i pranie zrobilam, dzis mam luzik ;-) No i jak widac na suwaczku miesiac do naszego świeta :-D ojojojojojjjj ;-)

A i dzieciaki z wczoraj i przedwczoraj :)

Załączniki

• DSC05150.jpg
    DSC05150.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC05156.jpg
    DSC05156.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC05166.JPG
    DSC05166.JPG
    89,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Helloł

Kasiek super z Was laski :-) JUlka też uwielbia hello kitty :tak:

Liza cieszę się że Hania zadowolona z wycieczki, dzieciaki jak zawsze super.

Anetka :-D Zuzka dobra jest! ciekawe co moja mi powie, jeśli okaże się pyskata po mnie to mam przerąbane :-D

Vi super że Viki dobrze sobie radzi w przedszkolu :tak: my wyniki mamy w poniedziałek, jeśli wszystko się uda od 1 września Julka też będzie przedszkolakiem.

​U mnie pogoda dzisiaj boska :-) słoneczko,zero wiatru i co najważniejsze mega ciepło zaraz wyganiam Julkę na podwórko a sama zaczynam sprzątać :tak:

Vi ale fajnie, że Vi już do przedszkola chodzi :tak: na pewno podszkoli sobie angielski. Ja to się zawsze zastanawiam jak te dzieci dwujęzyczne się nie mylą :-p ale podobno takie dzieci właśnie najlepiej chłoną wszystkie wiadomości :-p moja Zuzia też po angielsku trochę słów umie, wiadomo zdaniami nie mówi, ale i tak mnie to cieszy, że chce się uczyć nawet kilku słówek :tak:

Lorata spokojnie, w NY wszystko pewnie znajdziesz :-p tam to pewnie będziesz miała wybór wózków ;-)

milka w tym problem, że wcale jej nie wkurzałam :-D siedziała sobie u mnie na kolanach i taki tekst walnęła :-p może kumulowało się to w niej cały dzień aż w końcu musiała to powiedzieć :-D:-p

Ola to noc mialaś rzeczywiście długą :-p zdrówka dla Kacperka ;*

Blaneczka ładne łóżeczko :tak: pościel też bardzo ładna. Szkoda, że nie przed porodem nie wiedziałam czy będę miała córkę czy synka, bo tak to też poszalałabym z kolorami, a musiałam kupować wszystko neutralne, żeby pasowało i do dziewczynki i do chłopca.

Liza super, że Hani się podobało :tak: Widzę, że Daniel już jeździ na rowerku ;-) jak sobie radzi? ;-)

kama
pewnie nie jednym tekstem Cię zaskoczy :-p:-D Moja co chwilę z jakimiś wyskakuje ;-)
Zazdroszczę pogody, u nas znowu pochmurno i jakoś duszno, chyba deszcz będzie padał :baffled:

Hejka:-)

Vi fajnie że Vi chodzi do przedszkola:-D Vegas hahaha zdolną małą masz u mnie Ala umie się ubrać i rozebrać tylko jak się jej nie każe:-D a jak trzeba to nic nie umie a starsza od waszych:-p
Liza super że Hani się podobało;-) No i widać że dzieciaki masz zżytę jak nawet po kilkunastu godzinach za sobą już tesknią:-) u mnie też dupna pogoda od rana....:dry: Mokro, szaro...
Blanka Super wózek wybrałaś:-) Też mam z czarnym, przynajmniej brzudu widać nie będzie jak się gdzieś otrzecie:-D Co do pościeli ja jeszcze nie wiedziałam kto w brzuszku mieszka jak kupowałam wiec mamy biała w czarno białe owieczki:-) Teraz do wózka taką samą chcę upolować, ale to po wypłacie:-) bo pustki na końcie chwilowe...
Lorata Grartuluję udanej wizyty i podsłuchania 2 serduszek! Zazdroszcze!

Kurcze ja wczoraj się nalatałam.... notariusz, komornik... ech ale pozałatwiałam, wieczorem po kompieli chciałam sobie luteinke wsadzić bo dalej czuję skurcze mimo innych leków i co? prawie nie mam szyjki i tab mi wypadała! W poniedziałek wizyta, mam zamiar leżeć do poniedziałku... z Tym że w niedz musimy do "naszego" domku jechać po akt własności od Irka i w pon przed wizytą skoczę do notariuszki i sprawa zacznie się załatwiać;-)

Blaneczka śliczny ten wózek:) A może swoje zdjęcie wrzucisz żebyśmy wiedziały jak wyglądasz??

Gosdia w wakacje będziesz na bieżąco:) Teraz już bardziej za Barbie szalej chociaż Hello Kitty tez na topie:)

Lorata ja to wstawałam szłam na uczelnie na 2h i dalej spać:p

KasiaF co tam Ci się w pracy dzieje??

Anetka hahahah to dostałaś wrzuta od Zuzi:p

Vegas to nie ja sama się tak wystroiła:p No to ładnie jak romansowała:p

Kamcia nie mówiłaś!!! Super że Vi już do przedszkola chodzi... A Emmka szok już roczek dopiero pokazywałaś filmiki jak miała 4 miesiące i siadała a tu już imprezę robisz:szok: Już pewnie biega co??

Ola zdrówka dla małego:)

Liza śliczne dzieciaki:) Wiedziałam że Hania będzie zadowolona:) Oni to niczym bliźniaki:)

Snoopy
Ty to się oszczędzaj... Może będzie dobrze też miałam bardzo skróconą w 32 tyg ginka powiedziała że cud jeśli dotrwam do 36... Domka urodziłą się 40/41 tydzień...

Jejku takk mi w dooope coś wlazło że ledwo chodzę pogoda byle jaka Domka się nudzi a ja nie mam z nią jak się bawić;/

Dziękuję za komplementy bardzo Nam miło:)

Witam

U nas tez pogoda do du...

Sorki ze mnie mniej ale siedze w biurze i duzo sparaw do załatwiania mam ostatnio, a jutro mamy kolejny rajd , wiec tez mnie nie bedzie

Snoopy ty sie oszczedzaj dziewczyno
Anetka ale Zyzia ma teksty
Vikamcia ale fajnie ze mała chodzi do przedszkola , sobie troche odpoczniesz:)

przecież się oszczędzam, na 24h tylko 3 psedzam poza łóżkiem...czasami mam wrażenie że już odleżyny mi się robią... a szyjka się skraca mimo fenka i reszty.... no ale dziś już skurczy nie czuje przynajmniej. To mnie pociesza dzisiaj przy 13:-p

anetka na poczatku ciezko bylo ale teraz juz lepiej, trzeba tylko jeszcze poprawic te boczne kólka i bedzie git :-) teraz dwoje rajdowców niedlugo bedzie ;-) aMiki za nimi bedzie ganiac :D
kaamaa daj troche tego sloneczka :dry: :-p
snoopy a mi tez z Mikim kolo 32 tc zaczelo sie wsio skracac itd. a na koniec od 13 maja chodzilam z rozwarciem na 1, a tydzien przed urodzeniem mlodego mialam juz 2 :D takze moze dotrzymasz mimo wszystko do konca:tak: oby ;-)
Ja za miesiac równo rocznica i za 2 mies urodziny :-D

Moze sie rozpogodzi to na dwór wyjdziemy, niby tylko 8 stopni.... hymmm

Ostatnia edycja:
reklama
Snoopy ooo przypomniałaś mi że muszę życzenia koledze złożyć heheh ale w tym roku mu urodziny padły:) A jak Ala sobie radzi jak Ty cały czas leżeć musisz??

Do góry