reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata- ja akurat mam 19 , ale moim kolegom się obrywa od starszych pań :p

Zgrywam Wam zdjęcia 'wielkiego' brzuchola ; P
( tata wrócił w końcu z rejsu :) )

EDIT:
Proszę bardzo :p W dżinsy się jeszcze mieszczę :)
Wolałabym mieć chyba większy brzuszek , ale trochę węższy :p Bo mój jest szeroki i niewielki .
No ale już nie marudzę ! :p

PS:. Kochane - podpisujcie zdjęcia. Pamiętam, że kilka lat temu bardzo "modne" było właśnie takie złodziejstwo zdjęć i podawanie ich jako swoje, zakładanie blogów i wypisywanie wielu głupot .

Zobacz załącznik 456428Zobacz załącznik 456429

A to ta moda trwa bardzo długo:):-p bo do tej pory ludzie kradną zdjęcia:sorry:. Super brzuszek:tak:

Malwina jak ta u was?

reklama
Blaneczka jaki malutki masz brzusio. Ale piekny. Moja siostra cioteczna w 1 ciązy przybrala cale 6 kg a dziec wazył 4 kg :)

Ja za to w pierwszej ciązy 27 kg :) i strasznie napuchlam. a w drugiej.. uwaga!
40 kg :) brzuch mialam ogromny i cycochy strasznie wielgachne. jak ja sie przez nie nie uduzilam to niewiem.90 kg w dniu porodu wazylam. przy moim wzroscie wyglądalam jak slonica.

Renata a może dodaj suwaczki:) bedzie łatwiej, bo ja np non stop zapinam ile twoje maluchy mają:-p
Blaneczka no nietstety, na MM sporo było osób które wklejały nie swoje zdjęcia, to wychodzi wiadomo, no ale...

Renata -moja mama ze mną w ciąży przytyła 40 kg.Nigdy nie wróciła już do swojej figury :)

Umi -koszmar ; o Ja nie rozumiem jak można tak kłamać i jeszcze kraść zdjęcia . Po co ? Wytłumaczy mi to ktoś ? . ..

Ale produkcja:szok:
Renata super rodzinka:-) racja wstaw suwaczki ;-) a Ty jaka figura pozazdroscic, ja mam brzuchal :blleeee;P
Blaneczka śliczny brzus ;-)
co do zdjec to niestety tak to uz jest, ja tez tego nie rozumiem ale co poradzimy? jeszcze wieksze grono jest "troli" udajacych ze są kims a to nieprawda...:tak: to dopiero "nudzenie sie" :dry:

BLANECZKA śliczny brzuszek i ciesz się, że mały szybciej zgubisz, ważne że lekarz mówi, że dzidzia zdrowa i wszystko w porządku.

RENATA jak to się stało, że przytyłaś 40kg. Naprawdę dużo. No ale szacun, że teraz taka laska jesteś.

BLANECZKA no było u nas dużo trolli co oszukiwali i wklejali czyjeś zdjęcia.

Renata to ciesz się że tak młodo wyglądasz:) A Jakie konkretnie macie problemy z Filipkiem? Na prawdę 40 kg?? W życiu bym nie powiedziała że aż tyle przybrałaś:)

Dorotar będzie dobrze:)

Blaneczka
masz super brzuszek wcale nie jest za mały taki w sam raz:) No niestety co jakiś czas do nas też wpada jakiś "troll"

Przeleciałam się po mieście Domce 2 koszulki na matach kupiłam i geterki a sobie podkład:)

A to moja dwa nowe nabytki:)
1.jpg2.jpg

Blaneczka pokazałam Twój brzuszek mojej Dominice i ona powiedziała że brzuszek jest "nanana" więc możesz się cieszyć bo w jej ustach to największy zachwyt bo Barbie są "nanana"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry