reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
ale dizsiaj pogoda w sam raz dla mnie jest.
cieplutko i nie ma słońca. ach. jak otworzyłam okno to łąkowe zapaszki się dostały do domku i bardzo ładnie pachnie teraz.:tak:.

ja na komunie dostałam ten radioodtwarzacz, złoty łańcuszek, kolczyki złote i nie pamiętam co jeszcze, dawno to było. ale jak patrze na swoje zdjęcia z tamtych lat to śmieje się sama do siebie, wtedy jeszcze do komuni w sukienkach szliśmy..

Dorotar no że Amelka już w pampka nie robi.
Kamcia Jaki słodki elfik z Emmy.
Kasiek Ja vym do lekarza się wybrała ,z kręgosłupem to nie przelewki.
Umi Jak kostka dzisiaj? to ja mam większe wybulenie w tym miejscu. tma nie czuję kości bo to jest miękkie jakby woda tam była.
renata i co Ł nie dopuścił Cię?
Gosia dorota powidzenia w szukaniu pracy.
Vegas ładne te okularki. i Martynka wygląda na starsza w nich. nie kruży w nich oczek?
Malwina Zdrówka dla Ciebie i Zuzi,

reklama
Bry poludniowo :)
Kaamaa Wampi maldowac sie :)
Gosia super ze juz mala załatwia sie na nocniczek :-)

Kurcze ale u nas wieje :dry:
Ale jest duszno strasznie ;PPP
Dom sprzatnelam i mamm z glowy jutro... ;-)

vi jakie skarpetki? to pod moją nogą to dywan Kacpra:-D
gosia91 współczuje ci sytuacji w domu, obyś szybko coś znalazła
dorotar nie tylko we wryzjerstwie żyje się z procentów, w spedycji jak pracujesz to tez jedziesz na prowizjii głównie, mnie się udało i mam stała pencję co prawda najniższą ale jednak stałą.
Magda-s-Londyn sliczna z ciebie dziewczyna:)
malwina a może to jakaś alergia?
Ewi a ja to mam twarde:tak:, a boli cie to skoro ci się tam płyn zbiera? Co do kostki, dzieki lepiej nawet do pracy szłam 15 min a nie 35 min jak we środę, wiec poprawa znaczna, tylko mam problem ze schodami i co jeden schodek jak wariatka schodze:dry:
Liza daj troche Twojego wiaterku, ale tak tylko odrobinę.

liza u mnei też właśnie wieje ale to ciepły wiaterek i duszno ale jakoś tak znośnie. a patrzyłam w prognozy to burze mają być u nas dzisiaj w nocy:szok:.
\umi Nie ja tylko takie porównanie dałam ale dzisija patrze a nie mam tego tam tylko bliżej kostki, wiec to nie to, ale taką mini kosteczkę mam tylko pod tym jej nie widać azle jak się maca to czuć.

EWI no u nas tez mocny wiatr ale gorący ;P w cieniu 31 stopni! :pPP ponoć burz jednak ma nie byc ;P sledze prognoze i o tej godzinie w polsce nie ma nic jeszcze ;]
UMI a masz troche tego wiatru... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D

Robie drugie pranie w taką pogote to mig i wysycha :tak: :-)

Bosze jak gorąco

Przyszłyśmy z dworu i wsadziłam Zuzie do wanny taka brudna :-D

Umi raczej to przeziebienie niestety , czytam ze znogą lepiej, to dobrze

Ewi , Liza u nas tez wiatr wieje ale ciepły , a jutro ma byc 10 stopni, niezła różnica temp

A chwaliłam się ze Zuzia nauczyła się pedałować ???!!!:-):-)

chryste panie.. niemam czym oddychac. duszno strasznie jest. czasami wiatr powieje. zapowiadali deszcze na dziś, wiec ja do notariusza ubralam sie jak na deszczowy dzien i co? i dupa mie sie upocila w spodniach, zaciek na plecach, bo poce sie jak cholera. mam dosc.. niech deszcz popada, bo mi tlen sie konczy.

jak dobrze pojde to w nast. tyg bede wlascicielką siedliska na wsi, a za dwa tygodnie dostaniemy decyzje z pozwoleniem na budowe domu u taty. tylko ze to u taty to nie moje.. tzn jeszcze nie moje.. :) bosz.. uchlam sie jak swinia.. trza bedzie opic dzialke po babci..

chlopcy farbami coś malują. ciekawa jestem jak ich bluzki bedą wyglądac. Oskar jak w poniedzialek w p-lu slimaczka malował, to caly sweterk i wlosy mial w czerwonej farbce. prawie jak artysta pedzlem operuje..:D

Malwina gratulacje dla pany Zuzanny :)
Oskar pedaluje od ok miesiąca. wczesniej poł obrotu wykonywal, bo jak twierdził na wiecej.. to mu sie nogi meczą.

wiecie w co sie bawił dziś Oskar w p-lu z naszą sąsiadką? w wozenie obornika. Myslalam ze padne..

Ostatnia edycja:
Magda - dziewczynka :)

Oo właśnie ! Zrezygnowałam jednak z imienia Maja Aleksandra . Chciałabym dać chyba jakąś angielską wersję imienia polskiego. . Coś w stylu Caroline ( mega mi się podoba ), ale gdzieś czytałam, że jeśli jest spolszczenie to nie można . To prawda ?

Ale mnie głowa boli dzisiaj, masakra... A młody nadaje mi od rana... M stwierdził że chyba praca mi na lepsze wychodzi... hehe, w poniedziałek już idzie do przedszkola, to się z rówieśnikami nagada:-D.

RENATA hehe, myśmy też po przepisie działke opijali ale delikatnie, "narąbiemy" się jak kredyt dostaniemy :-D.

Dobra, ide poleżec, młody posprzątał w pokoju to mu bajki w nagrode włącze i przy okazji odsapne trochę

reklama
Blanka wszystko zalezy od pani siedzącej za biorkiem jej humoru i widzimisie rodziców. Generalnie jest tak ze w polsce nadaje sie polskie imiona. Zenskie z a na koncu, nie osmieszające i w wersji polskiej.Ale zdazają sie wyjątki. Ja mam siostre cioteczną rodzice polacy urodzona w polsce, zapisana w polsce imie Victoria. i urzedniczka nie robila zadnego problemu ze w Polsce top Wiktoria powinno byc.Ale mam tez dziweczynke w bliskiej rodzinie o imieniu Miszella.Zapisana tak jak napisalam.Rodzice chceli angielską wersje. Michelle musi sie to pisze ale urzedniczka jasno powiedziala ze w Pilosz imiona dziewczynskie na A sie konczą.

Ja jak zapisywalam Oskara to mnie dziewczyna pytala czy ma byc Oscar, czy Oskar. Dobrze ze przy pierszym synu nie pytala czy Philip bym nie chciala zapisac.

KAsiaF my bez kredytu planujemy budowac chate. I nie to ze bogaci jestesmy.. tylko Ł na czarno pracuje.. zaden bank nie da nam kredytu. a tesciow nie chcem prosić zeby sie w pozyczki pchali dla nas. z tego co Ł zarobi, bedziemy kupowac materiały i powoli trza bedzie lepic dom.
No ale najpierw chacjende na wsi odpicowac.

Do góry