Witam.
ale dizsiaj pogoda w sam raz dla mnie jest.
cieplutko i nie ma słońca. ach. jak otworzyłam okno to łąkowe zapaszki się dostały do domku i bardzo ładnie pachnie teraz.
.
ja na komunie dostałam ten radioodtwarzacz, złoty łańcuszek, kolczyki złote i nie pamiętam co jeszcze, dawno to było. ale jak patrze na swoje zdjęcia z tamtych lat to śmieje się sama do siebie, wtedy jeszcze do komuni w sukienkach szliśmy..
Dorotar no że Amelka już w pampka nie robi.
Kamcia Jaki słodki elfik z Emmy.
Kasiek Ja vym do lekarza się wybrała ,z kręgosłupem to nie przelewki.
Umi Jak kostka dzisiaj? to ja mam większe wybulenie w tym miejscu. tma nie czuję kości bo to jest miękkie jakby woda tam była.
renata i co Ł nie dopuścił Cię?
Gosia dorota powidzenia w szukaniu pracy.
Vegas ładne te okularki. i Martynka wygląda na starsza w nich. nie kruży w nich oczek?
Malwina Zdrówka dla Ciebie i Zuzi,
ale dizsiaj pogoda w sam raz dla mnie jest.
cieplutko i nie ma słońca. ach. jak otworzyłam okno to łąkowe zapaszki się dostały do domku i bardzo ładnie pachnie teraz.

ja na komunie dostałam ten radioodtwarzacz, złoty łańcuszek, kolczyki złote i nie pamiętam co jeszcze, dawno to było. ale jak patrze na swoje zdjęcia z tamtych lat to śmieje się sama do siebie, wtedy jeszcze do komuni w sukienkach szliśmy..
Dorotar no że Amelka już w pampka nie robi.
Kamcia Jaki słodki elfik z Emmy.
Kasiek Ja vym do lekarza się wybrała ,z kręgosłupem to nie przelewki.
Umi Jak kostka dzisiaj? to ja mam większe wybulenie w tym miejscu. tma nie czuję kości bo to jest miękkie jakby woda tam była.
renata i co Ł nie dopuścił Cię?
Gosia dorota powidzenia w szukaniu pracy.
Vegas ładne te okularki. i Martynka wygląda na starsza w nich. nie kruży w nich oczek?
Malwina Zdrówka dla Ciebie i Zuzi,