reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KAMCIA moja też ma to krzesełko, zabawa by la tym na początku a teraz leży i czeka chyba na Kacpra.

GOSIA oj tak znaleźć pracę z dobrą płacą trzeba mieć szczęście. Takie mamy czasy, szkoda gadać.

VEGAS Martynka zupełnie inna w okularkach.

RENATA jak to, że siedzisz 4 lata w domu i masz za to wypłatę????
A skoro macie dom po babci to jest sens budować następny???

BLANECZKA już tylko miesiąc wow. A może być i wcześniej bo 2 tygodnie przed i po terminie to norma.

MAGDA ładna kobitka z Ciebie, udanego pobytu w Polsce.

UWAGA UWAGA znalazłam prace i to w swoim zawodzie i w najbliższym mieście.
Teraz kilka dni w maju pójdę. Zresztą mam do niej w poniedziałek iść z kalendarzem i powiedzieć kiedy teraz mogę, bo jeszcze w maju mam kilka spraw do załatwienia a to lekarz w Wawie jeszcze z małym a to Dzień Matki w przedszkolu a to moja mama ma lekarza itp. A od czerwca już na umowę.

A byłam dziś w przedszkolu u pani dyrektor by moja 17 letnia siostra mogła mi odbierać Melcię bo jak ja zacznę pracować to nie ma szans bym ją odbierała. I problemy, bo ona nie pełnoletnia, bo nie ma dowodu. Tłumaczę, że nie mam nikogo innego żeby mi córkę ktoś odbierał, że my nie mieszkamy w miejscowości gdzie przedszkole i, że nie jest możliwe by babcia dzień w dzień jeździła z małym autobusem by Amelę odbierać. No to w końcu z niechęcią ale kazała mi przyjść w poniedziałek wypełnić wniosek, wpisać tam dane siostry i jej numer legitymacji no i będzie.

reklama
dorotar gratki!!!!! super ;-)
Malwina gratki! rówien dla zuzi :-)

Ja jakas taka zmęczona.... ide chyba łózka poscielam i poleze ;P
Hania poszla do babci a chlopaki dobranocke beda ogladac.... ehhh

Dorota a no mam kase za siedzenie w domu. Pobieram na Filipa swiadczenie pielegnacyjne z racji rezygnacji z pracy na rzecz niepelnosprawnego dziecka. No a ze to zbiegło sie w czasie w urodzeniem Oskara to odkąd mlody jest na swiecie dostaje co miesiąc pieniądze. teraz 21-go mamy komisje bo sie orzeczenie konczy dla F i zobaczymy czy nadal bede mogla sie starac o te swiadczenie.

co do budowy domu. narazie musimy wyszykowac dom babci, zeby jesienią w nim zamieszkac. o nawet gdyb nie bylo tej akcji teraz z wlascicielem to bysmy za rok musieli sie z tad wyprowadzić, a w rok ja nie wybue domu i w srodku go nie wykoncze, bo to Ł z tatą bedą robić a w sezonie wiosna-jesien oni pracują. zimą czasami tez. wyjdzie na to ze wieczorami bedą stawiac nasz dom. i wiadomo dluzej to potrwa.a domy dwa moge miec. Mam dwoch synów. nie bede sie pozniej glowic ze oni nie bedą mieli gdzie mieszkac na starosc. a jak mi sie odechce mieszkania w miescie i pokocham tą wies to mam 3 mlodszych braci. zawsze moge sprzedac za cene materiałów.

Dorotar gratuluję pracy

Magda
ładna dziewczyna z Ciebie:)

Gosia
powodzenia w szukaniu:)

Vegas Martynia śliczna:)

Sorry że tyle przeczytałam wszystko ale wróciłam z LU z uczelni no z moją doopą jest nie ciekawie nie mogłam dziś na zajęciach wysiedzieć od koleżanki z samochodu ledwo wylazłam... W poniedziałek do lekarza idę na razie nic nie będę brała bo ostatni cykl hormonów biorę i się dygam trochę... Ketonal w żelu po C został to się wysmaruje. Miałam iść na szpilkach ale teraz to czy w ogóle pójdę do kościoła stoi pod znakiem zapytania zobaczymy jutro... Domka śpi u nas robota wre ale nawet ruszyć się nie moge poduszki pod tyłkiem...

Hej
wink2.gif
Jeju, ale mnie dziś łeb rozwala
eek.gif
Postawiliśmy Młodej już huśtawkę i zjeżdżalnię na ogrodzie, oj, ale szalała
biggrin.gif
Zresztą - ja też
laugh.gif
Dobrze, że już weekend
biggrin.gif

Magda - super wyglądasz:tak: A ile masz lat, bo chyba umknęło mi gdzieś. Bo młodziutko wyglądasz, max 20:-p
Kasiek biedulko Ty nasza;-) Oby ból minął.
Dorota dobrze, że z przedszkolem już na guziczek domknięte i super, że znalazłaś pracę, gratki:tak:
Malwina kurujcie się z Zuzią, dużo zdrówka;*

umi... :rofl2::rofl2::rofl2:
a ja mysląłam że sobie skarpetkę obok położyłaś buehehehe a teraz wróciłam do zdjecia i faktycznie widze brzeg dywanu :eek:
ja kurde musze częściej okulary do kompa zakładac buahahaha
Malwina super... :-) gratuluję .. tylko żeby Ci na tym rowerze nie uciekała hihih moja jak Tylko ię nauczyła pedałować to z rowera zejść nie chciała i jeździła ile wlezie :-p
renata dziwne ze pytali Cię czy przez C masz Oskara zarejestrować jeśli w pl nie można dawac zagranicznych imion:sorry:
nawet znam imię "Bryan" które w polsce rejestruje się jako BRAJAN i nie ma innej opcji ...
kiedyś jeszcze można było dawać inaczej choć nie zawsze dawali , jednak nie było takiego zakazu jak teraz ...
a Twój Oskar z tego co widze jest z 2009 r jak Vika moja więc wtedy to już nigdzie nie dawano imion zagranicznych bo na forum nawet dziewczyny z róznych części polski pisały i u zadnej nie było mozna....
dorotar ja myślę że będzie się bawić .. bo widze że nawet Vi jest zainteresowana krzesełkiem...
dzisiaj wystawiły je pod dom i siadały na przemian popijając wodę :-D
gratuluję pracy!!!
Vegas pochwal się zakupem :-)

ViKamcia OK, zaraz wstawię fotki huśtawki tylko je wrzucę na lapka. Nawet ja mam fotę na zjeżdżalni, ale wstyd się pokazać:-D:-D Aha, pytałaś o brylki. To nie są te z Barbie. Poszłam do innego optyka i kupiłam taniej a skoro Martynce się te jej obecne podobają to niech ma:-) Dałam za nie łącznie 240zł - miałam upóst 10zł - to już oprawki i szkła wliczone:tak:

Nie wiem jak to z imionami jest, ale ja jestem nianią dla 20 miesięcznej Nicoli i nie było problemu co by nazywała się przez ''c''.

ogólnie huśtawka ze zjeżdżalnią w efekcie końcowym /będziemy jeszcze malować co by chronić drewno/ wygląda tak / nie patrzeć na wszelkie drabiny, jak zrobiliśmy to je wynieśliśmy:p /

Ostatnia edycja:
HEJ
Vegas super ta zjerzdzalnia i hustawka :-) :tak:
Kasiek kurcze oby to nic powaznego :* trzymaj sie

No i pogoda sie dzis popsuła... jak nie zaczelo wiac:szok: zachmurzylo sie i z 23 stopni zorbilo sie 16 :tak: ale to dobrze chwila wytchnienia od tego upalu, jeszcze niech popada troszke ;-)

reklama
Hejka

U nas całą noc padało i tez chłodno

Vegas a ile daliscie za cały komplet czyli slisk, hustawka i konstrukcję???

Elwirka a co tam u Was??? jak malenka

Kasiek kuruj sie i szybko do lekarza

Do góry