reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie po weekendowo:)

Co do dnia dziecka to my polujemy na jakąś kierownicę, do xboxa. Bo jak mój T. gra w samochody, a gra sobie ze 2 razy w tygodniu po godzince to młody też musi próbować, bo by nie żył. A tak to kierownica by sobie pokręcił:-D, z resztą młodemu sie w media expert jedna podobała, ale 150 zł kosztowała więc odpada:dry:.
Blaneczka co do biegania, gdybyś nie przestała na samym początku ciąży to mogłabys biegać ale bardziej tak do 6-7 miesiąca. Ja do 5 miesiąca ćwiczyłam na wf, a czytałam też artykuły o kobietach które były w ciazy i biegały. Super to robi na mamy i dzieci. Wiadomo nie urządzały sprintówa ale takie przebieżki:)

Liza a jak czasami jak się wydrę to pół domu się trzęsie:p:p Heheh dobry Miki:p

Asaiczek
tak mi przykro... trzymam kciuki na pewno Wam się niedługo uda... Trzymam kciuki&&&

Blaneczka Maleństwo
mam nadzieje że dobre wyniki Wam powychodzą:)

Ewi
to będziecie sobie strych pod mieszkanie robić?? Tylko się oszczędzaj:)

Renata uuuu współczuję ja bym wybuchła... Ale dobrze że dostał na 2 lata:)

Umi heheh to prezent na pół będzie miał Kacper z T??:p

My byłyśmy na zakupach kupiłam Domce dwie pary butów jedne takie trampkowate a drugie sandałki na paseczki i gumki takie ładne do włosów na wesele:) Potem pojechaliśmy na wieś i w ziemi sobie podziubaliśmy Domka szalała po 2 minutach w łóżku padła;)

ale nowych mam się narobiło.... wow:-D i ciężarówek sporawo:-p
ja się melduję że już powoli zaczynam się rozpakowywać:-D może w ciągu 3 dni w końcu będą tak mocne skurcze że mała wyjdzie bo na razie fałszywki...:-(

Snoopy - czekamy :D

Kasiek - też mam nadzieje że dobre będą ;D
Umi - joga chyba też dobra ;D

Upały mnie wykańczają . Czas wyciągnąć z szafy moją maxi spódniczkę ;D ( mam taką akurat na takie upały , bo jest przeźroczysta , tylko tak do połowy uda ma normalny materiał ,a na to już do kostek jest taka mgiełka ).

HEJ

snoopy to czekamy na wieści ze rodzisz :-D no juz i tak dlugo wytrzymałas ;-)

Dziś kolejny gorący dzien, choc wiedze ze wiaterek jest :-) zaraz na podwórko śmigamy :-)

reklama
Do góry