reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aaaaaaaaaaaa miałam wam pisać Ala i Gracjan to przeboskie rodzeństwo:-D w niedzielę zosyawiliśmy ich z moimi rodzicami i podobno Gracek dla Ali jest lepszy niż Wiktor czy Maciek! (dzieci mojego rodzeństwa) tłumaczy jej wszystko, ma siłe odpowiadać jej na tysiące męczących pytań i zaczyna nam się chłopak zachowywać jak normalny dzieć w jego wieku:-D taki sajgon mi zrobili na górze że szok,
M stwierdził że Gracko u mnie zachowuje się jak dzik:-D w domu go takiego nie widzi, to ja mu mówię że ja mu niczego nie zabraniam i młody robi co chcę i wychodzi na podwórko kiedy chce:-p

reklama
snoopy może na dzień matki chce wyjść:):-p. Ty jako macocha widze działasz rozpuszczająco:-p Ale czasem trzeba dziecku odpuscić
Liza u mnie jest lepiej na zewnątrz niz w biurze buuu

snoopy to fajnie ;-) A ty grackowi tak nie odpuszczaj bo na glowe potem wejdzie :-D
Umi co racja dzis wiatr wieje mocno wiec jako tako na dworze :-) w cieniu mozna spokojnie poczytac :-)

Mlody spi, obiad wstawiony.... olaboga... Hania codziennie mówi jakis wierszyk czy tam piosenke na dzien mamy :-) ciekawe kiedy robią go w szkole , chciałabym isc :p ;]

Liza nie dziwie się, ja też bede pewnie latac na przedstawienia za jakiś czas. Aż się doczekać nie mogę:)

asaiczek18 Przykro mi !! Ale nie poddawaj sie! będzie dobrze

Snoopy czekamy z toba na twoje kochane maleństwo :* Miłego rozwiązania życze ;D

Moja kruszynka dziś strasznie ruchliwa <3

liza umi ja wcale mu nie popuszczam:-D traktuję go jak Alę, wiedzą że muszą posprzątać po sobie itp więc nie boję się że wejdą mi na głowę:-p
my pod wiatrakiem z Alą leżymy:-D na dwór nawet nie mam zamiaru wychodzić bo w domu mam 27C....
milena hejka;-) a tobie jak ciąża mija??:-)

Umi no ja kurcze od wrzesnia niewiem jak bede ogarniacgrupe Hani i Daniela... bede sie rozdwajac a jak Miki zacznie to juz wogole roztrajać.... :eek: :-D
asaiczek i myslpozytywnie bedzie dobrze;-)
Milena niech kopie łobuziak ;-) musi mamusia czuc dzidziusia w brzusiu ;-)

shocked.gif
straszne mam wyniki ... ostatnio robiłam:
TSH-4,71
LH-0,96

resztę mam z 24 maja 2011r.

TSH-4,52
FT3-3,19
FT4-0,99
FSH-4.05
Prolaktyna-19,76
DHEA-SO4-385,80
Insulina-22,9

i najgorszej mam z testosteronem... za dużo go mam
no.gif

reklama
snoopy Hej . Mała ruchliwa , gin sie troszkę obawia żeby czasem się gdzieś w pępowinę nie owinęła . Brzuszek już widać . Ogólnie każdy myśli że nie jestem w 27 tc, a w 17 bo sie mi coś pomyliło :) Ale cieszę się ze nie jestem aż taka duża , choć wiem ze i tak nadejdzie ten moment ze będę ogromna . Wyniki Ok , miałam podejrzenia cukrzycy ciążowej , ale na szczęście wszystko wyszło ok . Ogólnie jedyną objawom ciąży są Kopniaki małej , no i oczywiście to ze juz mi ciężej . Nie miałam żadnych nudności , wymiotów itd . Spokojna ciąża . Ale już powolutku stresuje sie porodem :p

Liza Tak , niech kopie ;) Ale w nocy potrafi obudzić i cały dzień . Oj aż dziwne że to dziewczynka , powiedziała bym ze to piłkarz będzie;P

Kurde no, nie mam teraz tel . Ale postaram sie zrobić zdjęcie brzuszka , moze uda mi sie nagrać jakiegoś wielkiego kopniaka.

Ostatnia edycja:
Do góry