reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

snoopy a że tak zapytam Gracjan ieszka ogólnie z wami czy ze wsoją mamą?
Liza kosmos:-D hi hi jak trójke bedziesz miała w szkole to ja nie wiem:-p

reklama
Umi Gracjana mama nie żyje... i to od 8lat... Gracko teraz z M tak jak Ala ze mną dopiero za mieś 1,5 jak wyremontujemy dom będziemy w końcu razem w 5o paku:-D
Milena U mnie Oliśka też była mega aktywna, nie martw się na pewno się w nic nie zaplącze;-) ja od jakiegoś czasu umieram na zgagulca:-D w ogole hardcorowo było momentami ale i tak długo się trzymamy:-p zazdraszczam że prawie bezobiawowo przechodzisz;-) a ile kg na +??;-)

snoopy wybacz byłam pewna że mama Gracjana żyje, nie wiem czemu mi się tak skojarzyło:sorry2:

snoopy Też sie ciesze , sądzę że musi mi być dużo lżej ;P
ważyłam sie lekko ponad tydzień temu ( patrząc na wagę tą u gin ) , i na + mam 5 kg ;) a to juz 27 tc , ale lada moment podskoczy szybko do góry pewnie .

Umi każdy myśli że u nas jest tak że M ma Graca tylko na week, jak bym dała że mój syn nie pasierb nie było by problemu:-p
milena cudnie pewnie jeszcze z 5 max 7kg przybierzesz do konca:-) ja do polowy 2 trymestru nazbierałam najwiecej:-D

snoopy no bo tak sie utarło nooo:-p
asiaczek 18 a napisz cos o sobie. Uczysz się pracujesz? Mieszkasz sama czy z rodzicami?

umi2 mam 21 lat ( rocznikowo- bo do urodzin to jeszcze parę miesięcy), mam na imię Asia (asiaczek,ina) uczę się zaocznie na kierunku Administracja Publiczna. Aktualnie nie pracuję- jestem w trakcie poszukiwań. Pracowałam niedawno w Urzędzie Miasta ale co dobre się szybko kończy. Obecnie wraz z moim narzeczonym (od niedawna) mieszkamy u moich rodziców. Razem z moim G jesteśmy razem ponad 2 lata 3 miesiące i 9 dni :tak:. G pracuje w moim rodzinnym mieście , ja jakoś nie mam do tego szczęścia :no:

asiaczek18 ach praca:/ z tym to jest najgorzej:/. A jak sie dogadujecie z rodzicami, macie własny pokój?

reklama
umi2 w tygodniu jesteśmy praktycznie sami, ponieważ mój tata wyjeżdża na tygodniowe trasy bo jest kierowcą zawodowym. A mama wraca z pracy i przeważnie idzie odwiedzić dziadków i wraca wieczorem- co mnie bardzo cieszy bo nie mam z nią najlepszego kontaktu :baffled: w sensie zależy jaki ma dzień :p kobieta ma swój świat ale ma swoje lata :nerd:. Mamy swój pokój bo rodzice mają swój dom. Planowo góra ma być nasza,dół rodziców ale zobaczymy jak to będzie. Lepszy kontakt mam z ojcem może dlatego że mnie wychowywał od małego bo był po wypadku a mama wróciła do pracy i tak jakoś nam się powoli żyje. mimo różnicy zdań z moją mamą jest zachwycona G :) nawet na niego nie pozwoli krzyknąć i pichci mu co tydzień placki :szok:

Do góry